Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:paylaşım için teşekkürler
Sercan MIZRAKLI' Alıntı:Paylaşım için tesekurlerPaylaşım için tesekurler
metodunuz nedir ?Karahan UZUN.' Alıntı:altı aydırda ben bekliyorum ama son zamanlarda kullandığım metodla birşey olacak gibi sanki erkek deliye döndü fakat dişi çok geride kalıyo zaten kullandğım metod on gun olmadı lakin farkını erkek kuşta göstermeye başladı hala devam etmekteyim kalsiyum desteğini artırmış durumundayım ekstra d2 vermekteym...yoğun olarak b ve e vitaminli...bakalım zaman ne gösterecek dayı olabilecekmiyim![]()
Sanırım gerçekdende Şansa ihtiyaç var. Şuanda yaklaşık 3 4 aydır baktığım 4 çift kuşlar sadice 1 çifti oynaşmaya başladı onlarda da tık yokVolkan TAŞ' Alıntı:Arkadaşlar bu iş birazda şans işi seneler önce 1 çift muhabbet kuşu almıştım yumurtalı eve getirdim sonra 5 tane yavru çıkardı daha yavruları yuvadan atmaya yakın yine yumurtladı ve 5 yavru daha kuşlara ekstradan bişe vermiyordum yemden başka o zaman bilinçli bir besleyici değildim buna rağmen böylece devam etti ve ben o kuşlarımı tayinimden dolay babama verdim babam bakamadı kaçırdı kuşları. şuan 1 çift jumbom ve 1 çift ingilizim var ama tık yok mama vitamin herşey veriyorum ama bekliyorum diyeceğim odurki bence birazda şansa ihtiyaç var.
Yönteminizi paylaşında bizde deneyelim madem o kadar iddalısınız?Mert AYDIN' Alıntı:arkadaşlar
iddalı konuşuyorum
yani idda ediyorum
çiftleştiremediğim ve çiftleşteremeyeceğim kuşlar yoktur
yeterki sağlıklı ve erişkin olsunlar..
denemek için ilk önce sabırlı olmalısınız..Mehtap YILMAZ' Alıntı:Yönteminizi paylaşında bizde deneyelim madem o kadar iddalısınız?
sabırlı oluruz o tamam sonra?Mert AYDIN' Alıntı:denemek için ilk önce sabırlı olmalısınız..
sabırlımısınız??
SONRASI ALLAH IN İZNİYLE VERİM ALIRSINIZ... SABIR BİLGİ TECRUBE VE ŞANS BİR ÜRETİCİNİN HERŞEYİDİR..Mehtap YILMAZ' Alıntı:sabırlı oluruz o tamam sonra?