Kızıştırma

Bacaksız

Üyemiz
Adı
CAN
Soyadı
YILDIZ
YararLı payLaşım ilgiyle takip ediyorum bilmediğim çok konu var eksiklerimde çok  ::)

MetiN CanseveR

Uzman Üyemiz
Adı
Metin
Soyadı
Cansever
Karahan UZUN.' Alıntı:
altı  aydırda  ben bekliyorum  ama  son zamanlarda  kullandığım metodla  birşey  olacak gibi sanki    erkek  deliye  döndü  fakat  dişi  çok geride  kalıyo  zaten kullandğım metod  on  gun  olmadı  lakin farkını erkek  kuşta  göstermeye  başladı  hala  devam etmekteyim  kalsiyum desteğini artırmış durumundayım ekstra d2 vermekteym...yoğun olarak  b  ve  e  vitaminli...bakalım  zaman  ne  gösterecek  dayı  olabilecekmiyim :)
metodunuz nedir ?

ugue

Üyemiz
Adı
ugur
Soyadı
çam
selattin bey yuvaliga talasi incemi koymak gerek yoksa biraz kalinsimi

arey63

Üyemiz
Adı
VOLKAN
Soyadı
TAŞ
Arkadaşlar bu iş birazda şans işi seneler önce 1 çift muhabbet kuşu almıştım yumurtalı eve getirdim sonra 5 tane yavru çıkardı daha yavruları yuvadan atmaya yakın yine yumurtladı ve 5 yavru daha kuşlara ekstradan bişe vermiyordum yemden başka o zaman bilinçli bir besleyici değildim buna rağmen  böylece devam etti ve ben o kuşlarımı tayinimden dolay babama verdim babam bakamadı kaçırdı kuşları. şuan 1 çift jumbom ve 1 çift ingilizim var ama tık yok mama vitamin herşey veriyorum ama bekliyorum diyeceğim odurki bence birazda şansa ihtiyaç var.

Enver.Ergin

Uzman Üyemiz
Adı
Enver
Soyadı
ERGIN
Volkan TAŞ' Alıntı:
Arkadaşlar bu iş birazda şans işi seneler önce 1 çift muhabbet kuşu almıştım yumurtalı eve getirdim sonra 5 tane yavru çıkardı daha yavruları yuvadan atmaya yakın yine yumurtladı ve 5 yavru daha kuşlara ekstradan bişe vermiyordum yemden başka o zaman bilinçli bir besleyici değildim buna rağmen  böylece devam etti ve ben o kuşlarımı tayinimden dolay babama verdim babam bakamadı kaçırdı kuşları. şuan 1 çift jumbom ve 1 çift ingilizim var ama tık yok mama vitamin herşey veriyorum ama bekliyorum diyeceğim odurki bence birazda şansa ihtiyaç var.
Sanırım gerçekdende Şansa ihtiyaç var. Şuanda yaklaşık 3 4 aydır baktığım 4 çift kuşlar sadice 1 çifti oynaşmaya başladı onlarda da tık yok :) yuvaya giren dişiler artık girmiyorlar oda sıcaklığı ışığı havalandırması yemler sular herşey aynı hiç bir değişiklik yok. şuanda 1 çift daha oluşturdum bakalım ondaki tepkiler ne olacak merak ile bekliyorum.

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
arkadaşlar
iddalı konuşuyorum
yani idda ediyorum
çiftleştiremediğim ve çiftleşteremeyeceğim kuşlar yoktur
yeterki sağlıklı ve erişkin olsunlar..

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Mert AYDIN' Alıntı:
arkadaşlar
iddalı konuşuyorum
yani idda ediyorum
çiftleştiremediğim ve çiftleşteremeyeceğim kuşlar yoktur
yeterki sağlıklı ve erişkin olsunlar..
Yönteminizi paylaşında bizde deneyelim madem o kadar iddalısınız?

TuNa

Üyemiz
Adı
HALİT
Soyadı
TUNA
SÖYLEBİ SÖZ VAR BEKLEDİĞİN SONUCU ALAMIYOSAN YA SABREDEMEDİĞİNDEN YADA DAHA İYİSİ OLACAGI İÇİN TABİ HATAM VARSA AFFOLA AMA BİZ ÇOK SABIRSIZ DAVRANIYOZ BEN DAHİL BU KONUYA

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
ÜRETİMİN EN BÜYÜK ŞARTI SABIRDIR SABRETMEYİ ÖĞRENMEDİKÇE ÜRETİMİDE ÖĞRENEMEYİZ