KLİMA KULLANNAN VARMI ?

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
kış sebebiyle busene klima düşünüyorum üretimhaneyi ısıtmak için daha önce ufo yaglı radyotör felan kullanmıştım bunlar biraz masraflı oluyor ve güvensiz 24 saat yandıgı için yangın itimali yüksek ama klima birazdaha güvenilir üretimhanesinde kışın kullanan varmı memnunmusunuz  tassiye edermisiniz

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
Hasan abi ben klıma ya benzeyen sadece sıcak ufleyen ısıtıcı aldım ayarlıyorum oda sıcaklıgını 22- 25 dereceye hıc düşmüyor oda sıcaklıgını kendısı ayarlıyo kendı çalısıp kapanıo daha faatura gelmedı ama cok memnunum. alırken a sınıfı elektırık tuketıyo dıe aldım ufolardan falan az elektırık harcadıgına emınım. hatta bu hafta mıgrosda gordum 79liraydı kampanyadaydı.

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Erkan ÖZEL' Alıntı:
Hasan abi ben klıma ya benzeyen sadece sıcak ufleyen ısıtıcı aldım ayarlıyorum oda sıcaklıgını 22- 25 dereceye hıc düşmüyor oda sıcaklıgını kendısı ayarlıyo kendı çalısıp kapanıo daha faatura gelmedı ama cok memnunum. alırken a sınıfı elektırık tuketıyo dıe aldım ufolardan falan az elektırık harcadıgına emınım. hatta bu hafta mıgrosda gordum 79liraydı kampanyadaydı.
nasıl bişey netde varmı markası modeli netde varsa linki atarmısın

erkanözel

Üyemiz
Adı
erkan
Soyadı
özel
hatta uretımhanem marangoz atolyesı ıcınde fısıde hep takılı Allahıma sukurler olsn bır sıkıntı yasamadım CC Allah da yaşatmaz inşallah.

ozaslanenerji

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
U
Güneş enerjisi ile ısıtma için güneş enerjili ısıtıcımız 12 volt ile çalışmaktadır,200 watt güç tüketimi var,ürün ün denemeleri yapılıyor çok yakında satışta olacak inşallah.

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Erkan ÖZEL' Alıntı:
hatta uretımhanem marangoz atolyesı ıcınde fısıde hep takılı Allahıma sukurler olsn bır sıkıntı yasamadım CC Allah da yaşatmaz inşallah.
peki bunun termostatı varmı yani belli bir ısıya gelince duruyormu kendisi

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Ben bu yaz yine BLYSS markanın aynı tipinde klimasını aldım. Hem soğutma hem ısıtma. Yazın güzel iş gördü. Şu an sıcak özelliiğini kullanmadım çünkü oda kaloriferli. Fakat çok soğuklarda muhtemelen çalıştırmak zorunda kalacağım. Klimanın gerekli bakımlarını yaparsanız bir sorun olacağını zannetmiyorum. 3 günde bir kesin polen filtreleri temizleyin. Hem hijyen açısından hem de tıkanmadan dolayı fazla güç tüketiminde bulunacağından!

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:
peki bunun termostatı varmı yani belli bir ısıya gelince duruyormu kendisi
Benim aldığım klimada (BLYSS) (soğutma/ısıtma) termostat ayarı var kumandadan yapıyorsunuz.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Hasan usta üretimhanem çatı katında, 2 yıldır 140 metrekare yeri 18000BTU Beko klima ile ısıtıyorum. Akdenizde olduğum için buranın yazın nemi de fazla olur...klimanın bu durumda nekadar işe yaradığını anlatmakla bitiremem. Klima 5 dakikada mekanın nemini gereken seviyeye indiriyor. Yazın soğutmak için klima hiç çalıştırma ihtıacı duymadım, sadece zaman-zaman ortamın nemini almak için açtım. Kışın ısınma için sabit 18 dereceye ayarlıyorum ve gece-gündüz açık kalıyor. Bu büyüklükte bir mekana 24000-lik klima daha iyi ve ekonomik olurdu ama 18000-lik de fena değil. Mekanın kışın aylık enerji tüketimi yaklaşık 100 lira civarı oluyor (gece ve gündüz çalışan klima + aydınlatma). Klimanın tek dezavantajı filtrelerin çok çabuk beyaz kanat tozu ile dolması. 2-3 günde bir filtreleri çıkartıp yıkamak gerekiyor.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Hem yaz hemde kış döneminde çalıştırıyorum.  Günay beyinde yazdığı gibi ortam nemini de ayarlanabilir fakat klimayı koyacağınız noktayı doğru seçmelisiniz.

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
Hüseyin UĞUZ' Alıntı:
Güneş enerjisi ile ısıtma için güneş enerjili ısıtıcımız 12 volt ile çalışmaktadır,200 watt güç tüketimi var,ürün ün denemeleri yapılıyor çok yakında satışta olacak inşallah.

hüseyincim proje süper umarım maliyeti satıştada etki yapar...uygun olursa benim oraya düşünürümm..

ozaslanenerji

Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
U
Barış ÖZDEMİR' Alıntı:
hüseyincim proje süper umarım maliyeti satıştada etki yapar...uygun olursa benim oraya düşünürümm..
Barış bu ürün senin orası için mükemmel denemeye bile gerek yok %100 verim alırsın.Fiyatı ayarlarız ağanın eli tutulmaz. :D

moordek

Takipçi Üyemiz
Adı
Barış
Soyadı
Özdemir
yeni yapılacak yere yapalım bundan lazım olacak :) doğru seni elini tutmam :D

Uğur MOGAN

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
MOGAN
Arkadaslar benimde elimde kullanmadigim klima,ufo ve isitici var. Sizce 60 m2 lik bir alan icin hangisi uygun olur? Birde kisin isitirken, yazin ise kuslari serinletirken nem oranini nasil sabit tutabilirim? confusedtw. He birde yazin sogutmak icin elimde vantilatorde var.