Konu açma

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Konu açmak için yapmanız gerekenler

NOT:Lütfen hangi başlıkla ilgili konu açacaksak o başılığı seçelim. Satış ilanıysa satış ilanlarının bulunduğu başlığa, soruysa sorduğunuz şey neyse onun başlığına açın konuyu.(satış ilanı verirken satış şablonuna uyun)Uygun başlığa konu açmanın önemi o konuyu bulmaya çalışırken anlaşılıyor. Eğer konu ilgili başlığa açılmadıysa uzun süre başlıklarda konuyu aramaz zorunda kalınıyor. DİKKAT EDELİM...

Bu konuyu açmamın asıl nedeni son günlerde yeni üyelerin konu açmayı bilmedikleri için Chat Box' a yazdıkları soruların cevaplanmaması. Bu tanıtım sayesinde sorularını konulara açabilecekler ve sitemizi satış sitesi sananlar asıl amacımız olan bilgi alışveririşinin sitemizdeki önemini anlayacaklar. Kendilerini tanıtmadan satış yapamayacaklarının da bilincine varacaklar.

yardımcı olabildiysem ne mutlu...
Konu açabilirseniz forumdan daha çok zevk alırsınız.
Hepinize iyi forumlar...

seanpoul58

Uzman Üyemiz
Adı
Ozan
Soyadı
SARIYILDIZ
Bilmeyenler için yararlı bi paylaşım olmuş Teşekkürler    pray

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
rasim kardeş çok iyi olmuş. bununla ilgili epey sıkıntılar oluyordu. umarım faydalı olur

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
nenenene *Bilmeyenler için yararlı bi
paylaşım olmuş Teşekkürler* thumbsupbo

agatam

Uzman Üyemiz
Adı
Kadir Can
Soyadı
ŞAFAK
Bilmeyenler için yararlı bi paylaşım olmuş Teşekkürler

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Bir kere daha güncel yapayım konuyu bilmeyenlerin görmesi için :)

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
ana fontta  sabitlenmesi lazım diye düşünüyorum ve satış ise  satış yardım ise yardım gibi tam net  istedikleri başlık altına  konu  açmaları  hakkında  detay bir açıklama eklerseniz  fotograf  üzerinde kişiler örneğin yardım kısmına  satış ilanı vermezler  gibi.... emeğinize  sağlık

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Karahan UZUN.' Alıntı:
ana fontta  sabitlenmesi lazım diye düşünüyorum ve satış ise  satış yardım ise yardım gibi tam net  istedikleri başlık altına  konu  açmaları  hakkında  detay bir açıklama eklerseniz  fotograf  üzerinde kişiler örneğin yardım kısmına  satış ilanı vermezler  gibi.... emeğinize  sağlık
hemen ekleyeyim abi teşekkür ederim senden sabitlenmesi gerektiğini duymak güzel :)