Konuşturmak İstediğim Kuş ve Yeni Kuş

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Merhabalar ağabeylerim.

Yarın yuvadan yeni düşmüş bir yavru alıyorum .. Konuşturmaya çalışacağım Allah'ın izniyle.
Fakat 2 yaşında bir erkek kuş daha geliyor. Gelince 2 hafta sonra ona eş alacağım. Şimdi ben bu 2 yaşındaki erkek ile yavrumu ayrı odalarda mı tutmalıyım sizce ? Ne yapmalıyım ?
Ayrıca yavruya oyuncak almalı mıyım yoksa hiçbir şey almamalıyım da sadece benimle mi ilgilenmeli ?

Teşekkürler.

mahmut han

Takipçi Üyemiz
Adı
Mahmut
Soyadı
Varlı
hayır 2 yaşındaki kuşunuzla yeni kuşunuzu aynı odada tutmamalısınız..

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
merhaba cihad bey öncelikle yazacaklarım şahsi görüşüm muhabbet kuşlarının tek bakılmasına karşıyım  ne için tek bakıyoruz konuşaçakmış peki konuşunca ne oluyor kuşa faydası varmı ? tartışılır aynı düşünce ile bende almıştım bir kuş sabah işe gidiyorum akşama kadar tek kafesin içinde yapayalnız ne yapacağını şaşırıyor kuş aynı olayı tüm hayvanlar içinde düşünüyorum olmaz böyle bir ihmalkarlık tuttum buna bir eş aldım 7 yumurta yumurtladı ve şu anda 54 kuşum var yalnızlık allaha mahsustur bu güzel sevimli mubişleri ne olur 30 a 30 kafeslere hapsetmeyelim yalnızlıklar sandalına bindirmeyelim......

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
ayhan beye katılıyorum.ha ben sürekli başındayım canı sıkılmaz ilgilenirim diyorsanız o zaman tek bakın derim..ama yalnızlık ALLAH C.C mahsustur.

furrfarr

Uzman Üyemiz
Adı
Furkan
Soyadı
Gümüş
Aynı yerde tutmamanızı öneririm. Yavruya gelince zamanınızın daraldığı zaman bir eş alın derim.