KONUŞTURUCU YEM YA DA DAMLA İŞE YARIYOR MU?

denizcivil

Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
civil
YAVRUMU KONUŞTURMAK İÇİN GÜNDE 4 5 SAAT HARCIYORUM.  NETTEN BAKIYORUM. DAMLALAR YEMLER FALAN. SİZCE FAYDASI VARMI BU TÜR YEMLERİN DAMLALRIN. VARSA MARKA VE KULLANIM ÖNERİLERİNİ YAZAR MISINIZ?

hasan4022

Uzman Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
YILDIZ
başlayalı ne kadar oldu acaba benim 29 ekimde doğan yavrum 05 aralıkta yuvadan aldım ve bugüne kadar geçen 1.5 ayda cicikuş demeye ıslık çalmaya başladı herhangi ek ürün kullanmıyorun ayrıca gündüzleri evde olmadığımdan sadece akşamları ilgileniyorum

benim kuşumla kıyaslayabilirsiniz

ayrıca size nijer ve keçi boynuzu tozu tavsiye edebilirim doğal bitki olarak kızıştırıcı etkisi olduğu için konuşma isteği uyandırdığını biliyorum

denizcivil

Üyemiz
Adı
deniz
Soyadı
civil
Hasan YILDIZ' Alıntı:
başlayalı ne kadar oldu acaba benim 29 ekimde doğan yavrum 05 aralıkta yuvadan aldım ve bugüne kadar geçen 1.5 ayda cicikuş demeye ıslık çalmaya başladı herhangi ek ürün kullanmıyorun ayrıca gündüzleri evde olmadığımdan sadece akşamları ilgileniyorum

benim kuşumla kıyaslayabilirsiniz

ayrıca size nijer ve keçi boynuzu tozu tavsiye edebilirim doğal bitki olarak kızıştırıcı etkisi olduğu için konuşma isteği uyandırdığını biliyorum
DAHA 10 GÜN OLDU... BEN KONUŞTURMAYI BIRAKIN ÖTMESİNİ SAĞLAYAMADIM Kİ :((

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Konuşturucuyu bilmemde susturucu damla bulursanız bana haber edin, acil ihtiyacım var :).

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
konuşturucu yem diye satış yapıyorlar ama. Onlar kızıştırıcı mama. Siz çok çok ilgi gösterin bunlara gerek yok

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
arkadaşlar o konuşturucu yem dedikleri şeylerin kuşlara hiç bir faydası yok. tek şart kuşunuzla ilgilenmeniz. sadece fazla olmamak şartıyla nijer verebilirsiniz. o da kuşun hareketini sağlar.

ahmet toprak

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
toprak
o yen işe yaramaz ilgilenin hormonları değişip erkek olmaya başlayınca gagası mavileşmeye başlayınca ilgisi size yönelir o vakit kelme tekrarı ve konuşma

kayra

Uzman Üyemiz
Adı
BURAK
Soyadı
SİPAHİ
Deniz CİVİL' Alıntı:
YAVRUMU KONUŞTURMAK İÇİN GÜNDE 4 5 SAAT HARCIYORUM.  NETTEN BAKIYORUM. DAMLALAR YEMLER FALAN. SİZCE FAYDASI VARMI BU TÜR YEMLERİN DAMLALRIN. VARSA MARKA VE KULLANIM ÖNERİLERİNİ YAZAR MISINIZ?
Konuşturucu yem yada damla diye birşey yoktur(içindeki kızıştırıcılar vardır bunlarda konuşmak için değil çiftleşmek için konulur) satıcıların uydurduğu bir PAZARLAMA taktiği diye düşünüyorum

sizin yapmanız gereken tek şey sabretmek ve sürekli kuşunuza  ilgi göstermek...  ;)

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Evet benimde aklıma o takılıyor idrak edemedim yemin nasıl konuşturacağını aslında tüketiciyi aldatmaya yönelik olduğunu ispat varsa bunu kaldırsınlar diye şikayet edelim.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Konuşturucu yem hikaye bizzat ilgilenen kişi şahane :)

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Yakında türkçe konuşturucu, almanca konuşturucu ... v.s şeklinde çeşitlerinide çıkarırlarsa hiç şaşırmam, illaki müşterisi çıkar !.

mkemal51

Uzman Üyemiz
Adı
Ali Kemal
Soyadı
Soysal ( Tosun)
Şimdi benim kuşum 1,5 yada 2 aylık olsa gerek kuşum babacık,cici kuş,cafer ve gıdı gıdı gıdı diyor ben kuşumun yemine Nijer atınca yani ne olur bilgilendirir iseniz çok sevinirim.Bide bu nijer tohumunu yemine'mi karıştırmak gerek acaba?

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
normal yemliğe bir çay kaşığı kadar atın. fazlası zarar.