denizcivil
Üyemiz
YAVRUMU KONUŞTURMAK İÇİN GÜNDE 4 5 SAAT HARCIYORUM. NETTEN BAKIYORUM. DAMLALAR YEMLER FALAN. SİZCE FAYDASI VARMI BU TÜR YEMLERİN DAMLALRIN. VARSA MARKA VE KULLANIM ÖNERİLERİNİ YAZAR MISINIZ?
DAHA 10 GÜN OLDU... BEN KONUŞTURMAYI BIRAKIN ÖTMESİNİ SAĞLAYAMADIM KİHasan YILDIZ' Alıntı:başlayalı ne kadar oldu acaba benim 29 ekimde doğan yavrum 05 aralıkta yuvadan aldım ve bugüne kadar geçen 1.5 ayda cicikuş demeye ıslık çalmaya başladı herhangi ek ürün kullanmıyorun ayrıca gündüzleri evde olmadığımdan sadece akşamları ilgileniyorum
benim kuşumla kıyaslayabilirsiniz
ayrıca size nijer ve keçi boynuzu tozu tavsiye edebilirim doğal bitki olarak kızıştırıcı etkisi olduğu için konuşma isteği uyandırdığını biliyorum
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:konuşturucu yem diye satış yapıyorlar ama. Onlar kızıştırıcı mama. Siz çok çok ilgi gösterin bunlara gerek yok
4-5 aylıkken başlar mavileşmeyeYusuf ERYURT' Alıntı:kuşun gagası kaç aylıkken mavi oluyor ki
Konuşturucu yem yada damla diye birşey yoktur(içindeki kızıştırıcılar vardır bunlarda konuşmak için değil çiftleşmek için konulur) satıcıların uydurduğu bir PAZARLAMA taktiği diye düşünüyorumDeniz CİVİL' Alıntı:YAVRUMU KONUŞTURMAK İÇİN GÜNDE 4 5 SAAT HARCIYORUM. NETTEN BAKIYORUM. DAMLALAR YEMLER FALAN. SİZCE FAYDASI VARMI BU TÜR YEMLERİN DAMLALRIN. VARSA MARKA VE KULLANIM ÖNERİLERİNİ YAZAR MISINIZ?
+1R.Efekan ALTUN.' Alıntı:konuşturucu yem diye satış yapıyorlar ama. Onlar kızıştırıcı mama. Siz çok çok ilgi gösterin bunlara gerek yok
BenimdeAbdullah ADEMOĞLU' Alıntı:Konuşturucuyu bilmemde susturucu damla bulursanız bana haber edin, acil ihtiyacım var.