Konyadan Herkeze Selam ve saygılar....

Mahmut Tunç

Üyemiz
Adı
MAHMUT
Soyadı
TUNÇ
Abilerim, arkadaşlar ve kardeşlerim... Hepinize selam eder ve saygılarımı sunarım....

Ben konyadan Mahmut. Bir kac aydır formunuzdan ve üstadların engin bilgilerin yararlanarak kendimi geliştirmeye calıştım ve devam ediyorum...Kendim bir kaç senedir üretim ile ugraşıyorum ve ufaktan ufatktan büyütmek istiyorum...

Kendimde 4 çift yerli ve 2 cift orj. çesovakya çift bulunmaktadır....

Nasipse Yakında bu sayıyı yükseltmek istiyorum ama???

bir sorum olacak  yerli üretim mi yapayım??

yoksa Çesevok olarak mı yapayım engin bilginizden ve görüşlerinizden beni esirgemeyin....

saygılarımla MAHMUT  confusedtw confusedtw confusedtw

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
her ikisinide yapın aklınızda kalmasın mesala benim üretim hanemde 15-20 tür kuş bulunmakta dahada tür artırmak istiyorum herikisinide yapın sıkıntı olmaz yeterki üretin

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Mahmut TUNÇ' Alıntı:
Abilerim, arkadaşlar ve kardeşlerim... Hepinize selam eder ve saygılarımı sunarım....

Ben konyadan Mahmut. Bir kac aydır formunuzdan ve üstadların engin bilgilerin yararlanarak kendimi geliştirmeye calıştım ve devam ediyorum...Kendim bir kaç senedir üretim ile ugraşıyorum ve ufaktan ufatktan büyütmek istiyorum...

Kendimde 4 çift yerli ve 2 cift orj. çesovakya çift bulunmaktadır....

Nasipse Yakında bu sayıyı yükseltmek istiyorum ama???

bir sorum olacak  yerli üretim mi yapayım??

yoksa Çesevok olarak mı yapayım engin bilginizden ve görüşlerinizden beni esirgemeyin....

saygılarımla MAHMUT  confusedtw confusedtw confusedtw
Bulunduğunuz ilde talep hangi türe varsa? Anlaşmış olduğunuz yerler ve sizden talep edilen nedir? Ticari boyuttamı bakacaksanız bu olaya yoksa hobi amaçlımı? Bunların cevabında besleyeceğiniz kuşunuz mevcut :) İyi forumlar...

Mahmut Tunç

Üyemiz
Adı
MAHMUT
Soyadı
TUNÇ
bulundugum ilde jumbo yerli cek çok gördüm, anlaştıgım bi yer yok. sadece boş zamanımı biraz eğlenceli ve yarlı bir şekilde sevgim birşeyle gecirmek için... yarar olarak bi katkıda bulanabirmiyim diye düşünerek sizlere danıstım... saygılar

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Yerli dişilerle Çekoslavak erkekleri eşleştirebilirsiniz..
    Minyatür dişiler daha fazla yumurta yaparlar; İri ırkların yumurta sayısı az olur..

Mahmut Tunç

Üyemiz
Adı
MAHMUT
Soyadı
TUNÇ
yılmaz bey ben kuşların ırklarını karstırmak istemiyorum saf devam etmek istiyorum.... yumurta sayısı değiilde kuşlardan aldıgım yavruların saglıklı olmarı önemli.....  tşekkürler

budgerigar

Takipçi Üyemiz
Adı
Selman
Soyadı
ÇELİKKOL
Merhaba Mahmut Bey. Danıştığınız konuda yardımcı olamıyacağım ama foruma hoşgeldiniz. Bizde sizin gibi yeniyiz. birgün yüz yüzede tanışalım inşaallah.

alisener

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
sener
mrb mahmut bey bende konya merkezde esnafım hobi amaçlı show jumbo kendi capımızda bişeyler yapıyoruz 16-17 takım var
çok şükür uzun uğraşlar sonunda yavrularda almaya başladık
M-A giyim teksas durakları yanı bir çok arkadsla tanıstık sizde buyrun gelin bi çayımıız için
imkanınız vaktiniz bierde sabrınız varsa yapın derim

güzel eğlenceli bir iştir

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
mahmut bey hangi kuş sizin hoşunuza gidiyorsa onu besleyin o yada bu değil ben her tür besliyorum yanlız şow ve tepeli benim favorim

alibeyk

Uzman Üyemiz
Adı
mert
Soyadı
aydın
Aramıza hoş geldin kardeşim.
imkanızın varsa çekle devam edin....
veya sabredin kendi yavrularınızla büyüyün
kanı bozmamış olursunuz...

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
hoşgeldiniz en bakıcı kuslar çekoslavaklar benım gözümde bakıcılıklarına söz yok yınede sız hangısıni seçersenız.

Gökhan YILMAZ

Uzman Üyemiz
Adı
Gökhan
Soyadı
YILMAZ
Hoşgeldiniz. Keyifli paylaşımlar dilerim. Hayırlı üretimler

oktay aykut

Uzman Üyemiz
Adı
oktay
Soyadı
aykut
HOŞGELDİNİZ HANGİ IRK GÖZ ZEVKİNİZE UYARSA ONU BESLEYİN DERİM SONUÇTA BU HOBY ÖNEMLİ OLAN ZEVK ALABİLMEK HUZUR DUYABİLMEK BENCE ;)

Mahmut Tunç

Üyemiz
Adı
MAHMUT
Soyadı
TUNÇ
Selman ÇELİKKOL' Alıntı:
Merhaba Mahmut Bey. Danıştığınız konuda yardımcı olamıyacağım ama foruma hoşgeldiniz. Bizde sizin gibi yeniyiz. birgün yüz yüzede tanışalım inşaallah.

Hoşblduk teşekür ederim selman bey.. inşllah  tanışırız ben konyada özel medicana hastanesinde calışıyorum MR teknisyeni buyurun gelin tabiki çayımı içmeye....

Mahmut Tunç

Üyemiz
Adı
MAHMUT
Soyadı
TUNÇ
Oktay AYKUT' Alıntı:
HOŞGELDİNİZ HANGİ IRK GÖZ ZEVKİNİZE UYARSA ONU BESLEYİN DERİM SONUÇTA BU HOBY ÖNEMLİ OLAN ZEVK ALABİLMEK HUZUR DUYABİLMEK BENCE ;)
hoş gördük... abi haklısın teşekkürler...

Mahmut Tunç

Üyemiz
Adı
MAHMUT
Soyadı
TUNÇ
Ali ŞENER' Alıntı:
mrb mahmut bey bende konya merkezde esnafım hobi amaçlı show jumbo kendi capımızda bişeyler yapıyoruz 16-17 takım var
çok şükür uzun uğraşlar sonunda yavrularda almaya başladık
M-A giyim teksas durakları yanı bir çok arkadsla tanıstık sizde buyrun gelin bi çayımıız için
imkanınız vaktiniz bierde sabrınız varsa yapın derim

güzel eğlenceli bir iştir
ALİ abim allah razı olsun .. yakın sayılırım bende hospitalin orda oturuyorum nasip olursa ugrarım.. Engin deneyimlerinden feys alırım  :) musade edersen nasip olursa ve musayıt olursan hafta sonu uğramak isterim saygılarımla.....