Te$ekkür ederim Canan hanim
Ma$allah, sizdede yok yokmu$
Ali babanin ciftligi tam size göreymi$te, nasip artik her$ey

bunada $ükür, tabiki onca erkek arasinda bu meraklara ilgi göstermek kolay degildir, fakat zaman ilerliyor, umarim beyinlerde
Saka ku$u esir olmayi zaten sevmez, firsatini bulup kacmasi cok dogal, ... bülbül alten kafes misali, ... adi üzerinde, ku$, ucmak ister, evde olup ve cok evcil olan bile firsatini bulan kaybolur, ... Ankarada dayimin birinde 1 Muhabbet Ku$u vardi, Ankarayi gezerdi, ak$am olmadan geri dönerdi, ...
Sizin zaten yeterince i$iniz gücünüz vardir, 24 saatin icine onca $eyi, hatda neleri degilki, sigdirmayi biz erkekler hic yapamayiz, helal olsun, elinizden geleni yapiyorsunuzya, takdir etmemek elde degil !
Merhum Babanizin mekáni Cennet olsun
$eref verdiniz
Gelelim Hamza ustaya
Evde zor olmazmi ? Gerci cogu özel bir odada bu hobiyi sürdürmekte gördügüm kadariyla, ... hani pislikleri, tozu, tügleri, ... parazitleri ayri bir dert, hele Türkiye gibi yanan bir ülkede, ... kesin zordur, ... ben di$arda besliyorum, imza bölümündeki linklerde kümesimde görünüyor, 1 tane daha yapacagim, Ramazan bitsinde, Bayramda gecsin, Allah izin verirse tabiki, ...
Hernekadar arada verse insan bu zevke, akli daima bunlarda kalabiliyor, ve nerde bunlardan görse, illaki bakmadan gecemiyor cogu zaman, ve sizin gibi dayanamayip tekrar alan coktur

eminim, evde dünya lafi i$itme pahasina olursada olsun, ... zaten e$ini eve baglar, kahveye gerek duydurmaz, vesayre, ... aklima geldide, gecenlerde bir ada$ima cok güzel bir ku$ hediye ettim, onun yeride cok farkli bende, Afyonlu kendisi ve kisa zaman sonra hanimini gördüm, hal hatir sorduktan sonra, cocuklar, 3 tane, ku$u sevdilermi dedim, hani ku$ada yazik, herkesede nasip olmazdi bu, ... ilgileniyorlarmi diye sordum, sonucta sorumluluklari geli$ir vesayre, ... HIIII dedi, Murat`tan firsat gelmiyorki kimseye, hatda benimle bile bukadar zaman gecirmiyor dedi C

hic gülesimde yoktuya, Allahta onlari ve cümlemizi güldürsün in$allah, ... ufacik bir canli i$te, bin bir masallara, hikayelere sebep olabiliyor i$te, ...
Sizde $eref verdiniz Hamza usta
Bende kendi hikayemi bir kac yorum sonra payla$irim Allah izin verirse in$allah, ...

nasil ba$ladi, neler oldu, bize ne $ekilde etki etti, bugünlere nasil gelindi, elime ne ku$lar gecti, gectide ne oldu, ve daha neler neler, ...