Küçük çaplı çifthanem ve çiftlerim :)

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
Başlıkta da sölediğim gibi 3 aydır kuşlarım birlikte yaşıyor onlara gereken ilgiyi göstermeye çalışıyorum. ve onların yavrularını elime alacağım günü iple çekiyorum. Siz değerli abilerim resimlerine de koyduğum kuşlarıma yorumlarınızı yaparsanız çok sevinirim. İlgisinden dolayı herkese teşekkür ederim...

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
Dişi çok kızıştı ben de farkedebiliyorum ama erkek biraz pasif kalıyor :( erkek dişiden daha çok yuvalığa giriyor

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
Burak kardeş acele etme zamanla olur bu dişi yaklaşık 5 aydır ben de erkek 3 aydır. dişi çok hareketli güzel ama erkekten memnun değilim şimdi onu değiştirmeyi düşünüyorum. güzel bir çekoslavak veya ingiliz erkek arıyorum. senin kuşların kaç aydır eşte?

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
hasan kardeşim inşallah herşey gönlünce olur ama bir şey garibime gitti sanki erkeğin gagasında cere etrafında mantar oluşmaya başlamış gibi daha yakın ve net bir resmini paylaşım sitemizde durumunu sorabilirsin dişiyede bulaşmadan erkeği ayırırsın böylelikle

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
Cihan kardeş bende farkettim onu nasıl bir tedavi izleeyebilirim ??
:s

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
maşallah kuşlarınıza yanlız kafes etrafına sardığın folyoyu kemirmişler sanki zararlı olacağını düşünüyorum onun yerine tül kullanı öneririm

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
teşekkürler Sezgin bey folyoyu haftalık temizliğimde ilk defa kullandım ama yediklerini gördüm şuan kaldırdım hepsini

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
Cihan kardeş site önerisi için çok teşekkür ederim. incelemeye başladım. kuşu tecrübeli bir abiye gösterdim zeytinyağı ve vitamin kullanmamı söledi. vitaminli su kullanıyorum şuan ve zeytin yağı sürdüm çok az kadar gagasına

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
dikkat et mantar için  biran önce başla  ilerlemeden

savkat

Uzman Üyemiz
Adı
Çağlar
Soyadı
Savkat
Maşallah tüylerince yavru alırsınız inşallah

aresadana

Üyemiz
Adı
levent
Soyadı
malkoç
cihan aytan' Alıntı:
hasan kardeşim inşallah herşey gönlünce olur ama bir şey garibime gitti sanki erkeğin gagasında cere etrafında mantar oluşmaya başlamış gibi daha yakın ve net bir resmini paylaşım sitemizde durumunu sorabilirsin dişiyede bulaşmadan erkeği ayırırsın böylelikle
+1

Erdem ARIKAN

Üyemiz
Adı
Erdem
Soyadı
ARIKAN
erkekte oluşan mantar dişiyede bulaşa bilir.zaten erkeğin pasif kalması kendinde olan sıkıntıdandır.tedavi sonrası yumurtaların gelmesi yakındır .hayırlı üretimler

hasan_kctrk

Üyemiz
Adı
HASAN
Soyadı
KOCATURK
Herkese çok teşekkür ederim. Dün itibariyle vazeli uygulamasına başladım umarım olumlu sonuç alırım. tedavi aşamasını da sizinle paylaşacağım