kulucka süresi, yavru bakimi vs

10u-R

Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
Karahan
arkadaslar, allah banada kismet etti, salmada birbirlerini besleyen iki cifti salmadan cikartip yuvalara aktardim, birini daha evvelden kullandigim tel kafes, digerini ise mdf den yaptigim (60x40x40) boxa koydum, ciftlesirkende gördüm iki cifti...

soru;

- normal sartlarda 21-22 gün sonra yumurtlamaya baslamasimi lazim?

- kismet olurda, yavrularini görürsem, ilk yavrulardan 2 tanesini kendime ayircam, o ayrilanlari ele alistirmak icin, yemden kesildigi günmü (kendi basina yem yemeye basladigi gün) yuvadan cikarmak gerekir?

-yavrularin, büyüme sürecinde benim kuslara herhangi bi müdahale etmem gerekirmi?

yavrular yuvadan ciktiktan sonra, ciftleri boxlarinda birakmaliyim? yoksa, salmaya geri birakip bi zaman sonrami tekrar boxa?

simdiden tesekkurler, vereceginiz degerli cevaplar icin

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Yumurtlama süresi 20 güne kadar uzayabilir ama genellikle 15. güne kadar yumurtlar. Yavruların büyüme sürecinde günlük olarak mama verin. Çiftlerinizi ayırmanıza gerek yok belirtmiş olduğunuz duruma göre daha ilk ağız yavruları olacak. Yavru almaya devam edebilirsiniz.

By-Leon

Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
samet
Soyadı
uzun
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Yumurtlama süresi 20 güne kadar uzayabilir ama genellikle 15. güne kadar yumurtlar. Yavruların büyüme sürecinde günlük olarak mama verin. Çiftlerinizi ayırmanıza gerek yok belirtmiş olduğunuz duruma göre daha ilk ağız yavruları olacak. Yavru almaya devam edebilirsiniz.
+1

erdem

Takipçi Üyemiz
Adı
ERDEM
Soyadı
ADALETSEVER
onur hadi hayırlısı inşallah bol bol yavru alırsın