arkadaslar, allah banada kismet etti, salmada birbirlerini besleyen iki cifti salmadan cikartip yuvalara aktardim, birini daha evvelden kullandigim tel kafes, digerini ise mdf den yaptigim (60x40x40) boxa koydum, ciftlesirkende gördüm iki cifti...
soru;
- normal sartlarda 21-22 gün sonra yumurtlamaya baslamasimi lazim?
- kismet olurda, yavrularini görürsem, ilk yavrulardan 2 tanesini kendime ayircam, o ayrilanlari ele alistirmak icin, yemden kesildigi günmü (kendi basina yem yemeye basladigi gün) yuvadan cikarmak gerekir?
-yavrularin, büyüme sürecinde benim kuslara herhangi bi müdahale etmem gerekirmi?
yavrular yuvadan ciktiktan sonra, ciftleri boxlarinda birakmaliyim? yoksa, salmaya geri birakip bi zaman sonrami tekrar boxa?
simdiden tesekkurler, vereceginiz degerli cevaplar icin
soru;
- normal sartlarda 21-22 gün sonra yumurtlamaya baslamasimi lazim?
- kismet olurda, yavrularini görürsem, ilk yavrulardan 2 tanesini kendime ayircam, o ayrilanlari ele alistirmak icin, yemden kesildigi günmü (kendi basina yem yemeye basladigi gün) yuvadan cikarmak gerekir?
-yavrularin, büyüme sürecinde benim kuslara herhangi bi müdahale etmem gerekirmi?
yavrular yuvadan ciktiktan sonra, ciftleri boxlarinda birakmaliyim? yoksa, salmaya geri birakip bi zaman sonrami tekrar boxa?
simdiden tesekkurler, vereceginiz degerli cevaplar icin