berrin YASMÜN
Üyemiz
kuluçkada olan çıftin yuvalık temizlıgi ne zaman yapmak gerekiyor yuvalıga dışkıları ne yaparlar anlamıyorum yuvalıkta dışkı olması yavruları rahatsız eder mi? birde yavru yumurtadan 18 gün mû çıkar yoksa 19 gün mü.?
ben dediğiniz gibi bir sıkıntı yaşamadım . temizlik işini seri yaparsanız iyi olur . örneğin bugün yuvalıklarımın hepsini temizledim hiçbir problem olmadıKoray ÖZDEMİR.' Alıntı:elimizle yavruyu alıp tekrar koyunca yabancılama gibi bir durum olurmu?kokumuzdan falan.
+1Şevket ÇAĞLAR' Alıntı:bir haftalık olduktan sonra başlayabilirsiniz . yavrular ilk doğduklarında esnek olur ama alıp koyarken dikkatli olmakta fayda var. yuvaya her zaman talaş koymalısınız. hamster talaşı koyabilirsiniz. ayrıca yuvaya kurutulmuş okaliptüs yaprağı ve bit için az miktarda toz koyarsanız çok faydasını görürsünüz.
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:Bunu belirli bir zamanı yok pislendiğini hissettiğiniz zaman temizleyeceksiniz. Temizlerken yavruları bir küçük kutuya koyarsınız sonra yuvayı temizleyince yine onları da yerine koyarsınız. Bu arada bir dişi arka arkaya yavru yapabilir