Kuluçkadaki dişi süreklimi kabarık olur ?

heosphoros

Yeni Üyemiz
Adı
Cenk
Soyadı
Özübek
Öncelikle iyi günler dostlar. Bir sorum olacaktı.
Benim bir hollanda cinsi çiftim var. Dişi çok kabarık, kuluçkada şu anda 3 yumurtası var dahada gelicek sanırsam şişlik var. Hasta desem ama hareketsiz filan değil hareketli günde en az 2 kere çiftleşmelerine şahit oluyorum. Acaba bu kabarıklık normalmidir ? biraz iri kuş follugun deligine anca sığıyor. Dışkı rengi normal, solunumu normal, cok hareketli bi kuş. Bu kabarıklık normalmidir ?

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
BİR PROBLEM YOK.SÜREKLİ KUŞUNUZUN KABARIK OLDUĞUNU GÖRÜYORSANIZ SÜREKLİ ONU RAHATSIZ EDİYORSUNUZ DEMEKTİR.BENCE RAHATSIZ ETMEYİN.ONLARI KENDİ HALLEİNE BIRAKIN.ONLAR İŞİNİ BİLİRLER.SAĞLIKLI YAVRULAR ALMANIZ DİLEĞİYLE...

Aslan ÖZTÜRK

Uzman Üyemiz
Adı
ASLAN
Soyadı
ÖZTÜRK
Değerli kardeşim şunu hiç bir zaman unutma.Hasta kuş ne yavru bakar,ne çifleşir,ne de yuvaya girer,ne de yumurtlar.

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Cenk ÖZÜBEK' Alıntı:
Öncelikle iyi günler dostlar. Bir sorum olacaktı.
Benim bir hollanda cinsi çiftim var. Dişi çok kabarık, kuluçkada şu anda 3 yumurtası var dahada gelicek sanırsam şişlik var. Hasta desem ama hareketsiz filan değil hareketli günde en az 2 kere çiftleşmelerine şahit oluyorum. Acaba bu kabarıklık normalmidir ? biraz iri kuş follugun deligine anca sığıyor. Dışkı rengi normal, solunumu normal, cok hareketli bi kuş. Bu kabarıklık normalmidir ?
Cenk Bey resim gönderin yorumlayalım.

yalçın ışık

Uzman Üyemiz
Adı
Yalçın
Soyadı
IŞIK
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
BİR PROBLEM YOK.SÜREKLİ KUŞUNUZUN KABARIK OLDUĞUNU GÖRÜYORSANIZ SÜREKLİ ONU RAHATSIZ EDİYORSUNUZ DEMEKTİR.BENCE RAHATSIZ ETMEYİN.ONLARI KENDİ HALLEİNE BIRAKIN.ONLAR İŞİNİ BİLİRLER.SAĞLIKLI YAVRULAR ALMANIZ DİLEĞİYLE...

azuri

Uzman Üyemiz
Adı
uğur
Soyadı
ata
Bence herhangi bir anormallik yok. Kuşlarınızın ortam sıcaklığını da yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir.

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum kuluçka döneminde gayet olağan şeyler hayırlı olsun

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Dikkat edin derim dediklerinizin aynısı geçen hafta başıma geldi çok sağlıklı dişi yavru bakarken birdenbire 2 gün kabardı 3. gün gitti kuş içinde kırmış yumurtayı. Yumurta sıkışması olmamasına dikkat edin