Kuluçkadaki Dişim Zayıfladı

mustafayildiz699

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
yıldız
Dişi kuşum 3 haftadır kuluçkada yatıyor. Ara sıra dışarıya çıkıyor fakat çok zayıfladı. Bu durum normalmi yoksa müdahale etmem gerekirmi...
Saygılarımla..

mytheron

Uzman Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
karakaya
Zaten beklenen bir durum zayıflık fakat doğrumudur bilmiyorum ama ben kendi yaptığımı söylemek istiyorum.Yuvaya dal darı takıyorum arada sırada,normal verdiğim yemden döküyorum,hem kabukları sıcak tutuyor yavruları hemde babası eskisi kadar çok yorulmuyor yem taşırken,2 side rahatladı bu yöntemi uyguladığımdan beri  ;D

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Mustafa YILDIZ.' Alıntı:
Dişi kuşum 3 haftadır kuluçkada yatıyor. Ara sıra dışarıya çıkıyor fakat çok zayıfladı. Bu durum normalmi yoksa müdahale etmem gerekirmi...
Saygılarımla..
Mama veriyomusunuz kuşlarınıza

Umit Murat

Üyemiz
Adı
Ümit
Soyadı
Murat
Mamanın çok etkisi var, aman eksik etmeyin, ve yuvaya biraz yem dökün. Benim bir dişi aşırı zayıflamıştı ben yokken bakamamıslardı kuluçkadayken, 3 haftalık kulucka sonrası tüy dökümü falan da olmuştu, mama takviyesi ve yuvaya yem dökmeyle biraz daha toparlayabildim. Umarım sorunsuz bir kuluçka olur.

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Umit MURAT' Alıntı:
Mamanın çok etkisi var, aman eksik etmeyin, ve yuvaya biraz yem dökün. Benim bir dişi aşırı zayıflamıştı ben yokken bakamamıslardı kuluçkadayken, 3 haftalık kulucka sonrası tüy dökümü falan da olmuştu, mama takviyesi ve yuvaya yem dökmeyle biraz daha toparlayabildim. Umarım sorunsuz bir kuluçka olur.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Mustafa KARAKAYA...' Alıntı:
Zaten beklenen bir durum zayıflık fakat doğrumudur bilmiyorum ama ben kendi yaptığımı söylemek istiyorum.Yuvaya dal darı takıyorum arada sırada,normal verdiğim yemden döküyorum,hem kabukları sıcak tutuyor yavruları hemde babası eskisi kadar çok yorulmuyor yem taşırken,2 side rahatladı bu yöntemi uyguladığımdan beri  ;D
Kuluçkada zayıflama normal bir durum fakat size tavsiyem bu kuluçkadan sonra kuşlarınızı dinlendirin ayrıca Mustafa beyin yukarıda alıntısını yaptığım dal darı uygulaması gerçekten güzel bende bir ara denemiştim mantıklı bir hareket hem erkek yorulmuyor hemde dişi kuluçkayı terketmiyor

mustafayildiz699

Yeni Üyemiz
Adı
mustafa
Soyadı
yıldız
yorumlarınız için çok teşekkürler...
birde şunu merak ediyorum.. dişi kuşum hiç yem yemiyor.. yemi sadece erkekten  bekliyor.. zaten dışarıya çıktığında erkek dişiyi hemen kovalıyor.. bu normal herhalde değilmi..

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Mustafa YILDIZ.' Alıntı:
yorumlarınız için çok teşekkürler...
birde şunu merak ediyorum.. dişi kuşum hiç yem yemiyor.. yemi sadece erkekten  bekliyor.. zaten dışarıya çıktığında erkek dişiyi hemen kovalıyor.. bu normal herhalde değilmi..
Malesef normal değil Mustafa bey... Erkek oldukça kıskanç yada yavrulara düşkün sanırım. Normalde 5 dakıkalığınada olsa dişi çıkıp yem yemeli yavruya gidip kusmalı...