Kümes ısıtma hakkında bilgi istiyorum

Murat Aktaş

Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Aktaş
2 metrekare bir kümesim var 6 takım bakıyorum buraya Genaral Electiric ısıtıcı lanba takıp 24 saat açık bıraksan kuşlara zararı olurmu farklı fikir öneriniz varsa yazarsanız sevinirim

Beko1324

Yeni Üyemiz
Adı
Berk
Soyadı
Gürpınar
Bendede aynı sorun var odaya ısıtıcı alıcam ama bir türlü uygun birşey bulamadım kuşlar şimdiden kırılmaya başladı araştırma yapıyorum hem çok pahalı hemde çok elektrik yakan ısıtıcılar var güzel bir çözüm bulunur inşallah 

zafercan26

Takipçi Üyemiz
Adı
Zafercan
Soyadı
Yüksel
öncelikle hayırlı geceler arkadaşlar size 2 tane önerim var

1- kuşların bulunduğu ortamın zeminine kaba talaşla doldurabilirsiniz alttan gelen soğu engelleyecektir.

2- 1 adet piknik tüpü, piknik tüpünün üstüne bi adet  ismini bilmiyorum ama üstüne takılan parçanın resmini aşağıda paylaşacağım bunun yardımıyla ortamı ısıtabilirsiniz biraz.

Murat Aktaş

Üyemiz
Adı
Murat
Soyadı
Aktaş
Zafercan YÜKSEL' Alıntı:
öncelikle hayırlı geceler arkadaşlar size 2 tane önerim var

1- kuşların bulunduğu ortamın zeminine kaba talaşla doldurabilirsiniz alttan gelen soğu engelleyecektir.

2- 1 adet piknik tüpü, piknik tüpünün üstüne bi adet  ismini bilmiyorum ama üstüne takılan parçanın resmini aşağıda paylaşacağım bunun yardımıyla ortamı ısıtabilirsiniz biraz.

Hocam iyi demişsiniz ama şimdi ben devamlı 24 saat kümeste değilim bu tüp sakat olur zaten ortam ahşap betonarme o yğzden bana elektrikle öalışan ve kuşları rahatsız etmeyen bir ürün kazım yağlı radyatör harici bir şey tavsiye eden arkadaş yokmu biraz yardımcı olun forum ne için var ?

zafercan26

Takipçi Üyemiz
Adı
Zafercan
Soyadı
Yüksel
24 saat boyunca tüpü yakmayacaksın ki zaten sabah kümese girdiğin zaman açarsın öğleden sonrada gelir tüpü kapatırsın onun ısısı yeter akşama kadar zaten

CapTainATLAS

Üyemiz
Web sitesi
www.atlasbilgisayar.net
Adı
SERKAN ATLAS
Soyadı
İNCE
O TÜPLÜ ISITICI KOKUYA NEDEN OLUR VE ZEHİRLENME YAPAR :)

BEN KENDİ MUHABBET KUŞU KÜMESİMDE BİR DEVRE KURDUM..
DEVRE EKİPMANLARI
1 ADET 600 W ISITICI 4 HANELİ (1 HANESİNİ ÇALIŞTIRIYORUM) BEN KUŞLARIMA ÖNEM VERİRİM COK HAVA SOĞUMASADA ISIYI ASLA 18.5 AŞAĞIYA DÜŞÜRMEM)

1 ADET ELEKTİRİKCİDEN KONTAKTOR 30 TL

1 ADET KULUÇKA MAKİNASI dijital termometre 20 tl
https://urun.n11.com/termometreler/kulucka-termostati-kutusu-w1209-dijital-termostat-kutusu-P195188347?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMI6cOIkcaj1wIVqTLTCh2dVwhsEAQYBCABEgIkoPD_BwE&gclsrc=aw.ds
1 adet 12 wolt adaptor 20 tl (10 amper)
Elektrik faturası 1 ay çalışınca 55 tl gelir.
Örneğin benim kümeste ısı 18.5 olunca ısıyı 20 ye cıkarıyor soba
yani ısı asla 18.5 den aşağı düşmüyor bakınız..

ISI İSTEDİĞİNİZ ARALIKTA AYARLANABİLİR EN DÜŞÜK 10 EN YÜKSEK 11 YADA EN DÜŞÜK 18 EN FAZLA 25 YADA EN DÜŞÜK 15 EN FAZLA 20 siz ne isterseniz yarım derece bile ayarlanabilir :)