Kümesimde ishal var yavrular ölüyor diyorsanız....

Refik Türk

Takipçi Üyemiz
Adı
Refik
Soyadı
Türk
Kuşlarım ishal oluyor,yavrular tüylenmeden ölüyor diyorsanız yeni geliştirmekte olduğumuz granülleri test amaçlı ücretsiz olarak kullanmak isteyen arkadaşlar lütfen özelden iletişime geçsinler..

Not: 2 kümeste denenmiş ve oldukça etkili olmuştur......

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
granül derken refik abi şu konuyu az daha acıklamalı anlatırmısınız..?
Behsat Bey sizde  bu konu hakkındaki yaptığınız çalışmalarınızın sonuçunu Anlatırmısınız.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Semih ADİL' Alıntı:
Behsat Bey sizde  bu konu hakkındaki yaptığınız çalışmalarınızın sonuçunu Anlatırmısınız.
ishal olupta ölenlerin bir cok nedeni vardır..!! bir cok hastalıgın sonucu ilerlemis safhada zaten ishal ortaya cıkıyor..ishal hastalıkların son safhası... ölmeden önceki ama..ölümlerden önce hastalıgın ne oldugu bilinmeli..

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Ben ishal olayından ayrı yavrularda olan ölüm olayı hakkında yaptığınız tedaviden söz ediyorum.  Yavuz Abi ile beraber yaptığınız.

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Semih ADİL' Alıntı:
Ben ishal olayından ayrı yavrularda olan ölüm olayı hakkında yaptığınız tedaviden söz ediyorum.  Yavuz Abi ile beraber yaptığınız.
sonuca ramak kaldı.. bir kac arkadasın kumesinde son demeler yapılmakta.. kesin cözüm olmadan.. insanları heveslendirmemek icin suan icin acıklama yapmıycaz 100 % sonuc geldigi zaman acıklamalar detaylı bir sekilde yapmayı dusunuyoruz... saygılar

seom

Uzman Üyemiz
Adı
Adil & Semih
Soyadı
SABANCI
Teşekkürler sonuçu her zamanki gibi sabırsızlıkla bekliyorum.