hasanhasan
Uzman Üyemiz
http://www.facebook.com/ispinozlarcenneti/photos_stream
arapapağanı hariç hepsi benim kümesimden dir
arapapağanı hariç hepsi benim kümesimden dir
canan hanım siz kuşlardan memnun kaldıysanız ne mutlu bana siz saolun inşallah tüyleri kadar yavrularını alırsınız sizde hayrını görünCanan NUMAN' Alıntı:Maaşallah. Kırmızı gıdılı zebramı gördüm. 3 çift 1 tek zebranın 2 tanesinden 10 yavru ve Sahiplendirdiğiniz Bengallerde yumurtada 1 tek in tepeli dişinin yanına henüz yeni bir erkek aldım alaca rengini çok beğendim onlarda yuva kurdu. Bir tek karayanaklarımı bekliyorum yumurtlasın diye onlarda yuva kurdu ve eşler ancak sadece yumurtlamaya başlamadı.
Yani Toplamda aldığım 5 çifttin
2 çifti yavrulu 5 yumurta 5 yavru. Toplam 10 yavru. (beyaz beyaz ile açık renk sarı yanaklı çiftler.)
Bir tanesine yeni eş aldım yuva kurdular.
1 çift Bengalde yumurtlamaya başladı korkudan bakamıyorum kaç adet yumurta var diye. İlk yumurtayı ve 2. gördüm sonra üstüne yattı hiç inmiyorlar dişi erkek yumurtalardan MAAŞALLAH.
Sadece 1 tane karayanak çiftim yuvada ancak yumurtlamadı henüz.
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAYRINI GÖRÜN ALDINIZ ÜCRETİN, Artsın artsın bitmesin kuş olsun yavru olsun üresin artsın, taşsın, dökülmesin. ARADIĞINIZ KUŞ ÖNÜNÜZE GELSİN İNŞALLAH.
Çok güzel kuşlar edinmişsiniz ben bana verdiklerinizin hayrını gördüm sizde kat kat hayrını görün edindiklerinizin.
Sağolun abi. Teşekkürler.
Karahan UZUN.' Alıntı:MAŞALLAH ALLAH UTANDIRMASIN ABİM..
Sıddık YAMAÇ' Alıntı:MaşaAllah hepside çok güzeller hayırlı üretimler.