kümesimden kareler (hasan BAYTEMUR )

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Maaşallah. Kırmızı gıdılı zebramı gördüm. 3 çift 1 tek zebranın  2 tanesinden 10 yavru ve Sahiplendirdiğiniz Bengallerde yumurtada  1 tek in tepeli dişinin yanına henüz yeni bir erkek aldım alaca rengini çok beğendim onlarda yuva kurdu. Bir tek karayanaklarımı bekliyorum yumurtlasın diye onlarda yuva kurdu ve eşler ancak sadece yumurtlamaya başlamadı.
Yani Toplamda aldığım 5 çifttin
2 çifti yavrulu 5 yumurta 5 yavru. Toplam 10 yavru. (beyaz beyaz ile açık renk sarı yanaklı çiftler.)
Bir tanesine yeni eş aldım yuva kurdular.
1 çift Bengalde yumurtlamaya başladı korkudan bakamıyorum kaç adet yumurta var diye. İlk yumurtayı ve 2. gördüm sonra üstüne yattı hiç inmiyorlar dişi erkek yumurtalardan MAAŞALLAH.
Sadece 1 tane karayanak çiftim yuvada ancak yumurtlamadı henüz.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAYRINI GÖRÜN ALDINIZ ÜCRETİN, Artsın artsın bitmesin kuş olsun yavru olsun üresin artsın, taşsın, dökülmesin. ARADIĞINIZ KUŞ ÖNÜNÜZE GELSİN İNŞALLAH.

Çok güzel kuşlar edinmişsiniz ben bana verdiklerinizin hayrını gördüm sizde kat kat hayrını görün edindiklerinizin.
Sağolun abi. Teşekkürler.

hasanhasan

Uzman Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
baytemur
Canan NUMAN' Alıntı:
Maaşallah. Kırmızı gıdılı zebramı gördüm. 3 çift 1 tek zebranın  2 tanesinden 10 yavru ve Sahiplendirdiğiniz Bengallerde yumurtada  1 tek in tepeli dişinin yanına henüz yeni bir erkek aldım alaca rengini çok beğendim onlarda yuva kurdu. Bir tek karayanaklarımı bekliyorum yumurtlasın diye onlarda yuva kurdu ve eşler ancak sadece yumurtlamaya başlamadı.
Yani Toplamda aldığım 5 çifttin
2 çifti yavrulu 5 yumurta 5 yavru. Toplam 10 yavru. (beyaz beyaz ile açık renk sarı yanaklı çiftler.)
Bir tanesine yeni eş aldım yuva kurdular.
1 çift Bengalde yumurtlamaya başladı korkudan bakamıyorum kaç adet yumurta var diye. İlk yumurtayı ve 2. gördüm sonra üstüne yattı hiç inmiyorlar dişi erkek yumurtalardan MAAŞALLAH.
Sadece 1 tane karayanak çiftim yuvada ancak yumurtlamadı henüz.

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAYRINI GÖRÜN ALDINIZ ÜCRETİN, Artsın artsın bitmesin kuş olsun yavru olsun üresin artsın, taşsın, dökülmesin. ARADIĞINIZ KUŞ ÖNÜNÜZE GELSİN İNŞALLAH.

Çok güzel kuşlar edinmişsiniz ben bana verdiklerinizin hayrını gördüm sizde kat kat hayrını görün edindiklerinizin.
Sağolun abi. Teşekkürler.
canan hanım siz kuşlardan memnun kaldıysanız ne mutlu bana siz saolun inşallah tüyleri kadar yavrularını alırsınız sizde hayrını görün

canan numan

Uzman Üyemiz
Adı
canan
Soyadı
numan
Hasan abi, siz kınalı arıyordunuz ben resimlerinizde sanki gördüm doğrumu gördüm acaba. 

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
maşallah Hasan usta, OB ve BC BB zebralar süper...Penguene bayıldım, birtane bende de var ama çok inat bir erkek, 3 aydır onca dişinin içinden hala eş seçemedi  :D

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
MaşaAllah hepside çok güzeller hayırlı üretimler.