Ahmet TATLIPINAR' Alıntı:hayırlı olsun yahya abi yavrularınıda görürsün inşallah
Çok teşekkür ederim Bayram kardeşim...Sayende kümesimin bir kısmınıda onlara ayırdım... byeBayram AKYILDIZ' Alıntı:maşallah abim finch lere dönüş yaptın sanırım
tepeli hintleride de sergile bari
![]()
![]()
Teşekkür ederim Günay kardeşim... byeGünay DÖNMEZ' Alıntı:Hayırlı uğurlu olsun Yahya dostum, güle güle besle, inşallah yavrularını da görürüz yakında. Ben bengallerle başladım, inşallah yakında yanlarına birkaç çift de gökkuşağı alabilirim.![]()
Hasan BAYTEMÜR' Alıntı:maşallah hayırlı olsun yahya bey
Mahmut VARLI' Alıntı:Çok hoş kuşlar. ben de beslemeyi düşünüyorumm. tüyleri kadar yavru almanız nasip olması dileğiyle.
Çok teşekkür ederim arkadaşlar... byeHakan ÖZDEMİR' Alıntı:Maşallah allah nazarlardan saklasın
Ersan YILDIZ' Alıntı:hayırlı olsun yahya abi yavrularınıda görürsün inşallah
Teşekkür ederim hemşerilerim... byeAhmet TATLIPINAR' Alıntı:hayırlı olsun yahya abi yavrularınıda görürsün inşallah
Habil TANTA' Alıntı:Abi Allah nasip ederse bir ara senden yavru bir çift finc almak isterim. mükemmel kuşlar ALLAH UTANDIRMASIN İNŞALLAH.
Cihad ÇİÇEK' Alıntı:Mevlam tüylerince yavru almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim, sagolun varolun... byeMurat BAYSAL' Alıntı:Yahya bey,masallah cok guzeller yavru alirsaniz almak isterim.bol sans...
Cihad ERGÜN' Alıntı:MaşAllah ustam hayırlısı olsun![]()
Ömer GÖKTEPELİLER' Alıntı:maşaAllah
Allah razı olsun... byeR.Efekan ALTUN.' Alıntı:maşaalah
Ahmet ÖNDÜL' Alıntı:MAŞALLAH hayırlı olsun.
Teşekkürler... byeErbay KARA' Alıntı:Maşallah