Kümeslerde iyonizer kullanımı ve faydaları

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
kinzavas' Alıntı:
mehmet bey eğer profesyonel bir cihaz istiyorsak klima taktırmak lazım iyon etkili klimalar var. Çalıştırdığınız da içerde bir dingilligin bir rahatlamanın olduğunu hissede biliyorsunuz .
Klima benim söylediğim işi görmez. Bende sharp var. sadece bu özelliğinden dolayı almıştım. Bence yeterli değil. İlk iyonizerli klima ve bionun babası sharp böyleyse... Benim bahsettiğim ozon makinaları. Bunlarda su ve hava olarak ayrılıyor. Hava temizleyici olan havaya negatif iyon yüklüyor. Ve filtreler sayesinde koku, bakteri, küf v.s. yok ediyor. Yukardakiler anladığım kadarıyla bu kapsama girmiyor.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
selamünaleyküm

evde benim bir cihazım var hava nemlendirici içindeki hazneye  su koyuyorum sürekli istenilen ayarda buhar çıkarıyor aynı cihazmı acaba

sobalı bir evde oturduğum için havayı sürekli nemli tutmak için almıştım kullandığımızda faydasını görüyoruz boğazlarımızda acımsılık gidiyor yutkunma problemi yok  :)

aynı cihazdanmı bahsediyoruz acaba !.....

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Bu tür makinaların zararları hakkında yazılar okumuştum ama şimdi bulamıyorum bulunca buraya eklerim

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
cihan aytan' Alıntı:
selamünaleyküm

evde benim bir cihazım var hava nemlendirici içindeki hazneye  su koyuyorum sürekli istenilen ayarda buhar çıkarıyor aynı cihazmı acaba

sobalı bir evde oturduğum için havayı sürekli nemli tutmak için almıştım kullandığımızda faydasını görüyoruz boğazlarımızda acımsılık gidiyor yutkunma problemi yok  :)

aynı cihazdanmı bahsediyoruz acaba !.....
Hayır Cihan Bey, o nemlendirici amaçla kullnılır, Astımlı hastalar kullanır genelde. Benim oğlanda var bir ara, doktor tavsiyesiyle almıştım.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
mehmet fiat aldım 175 dolar tl olarak 260 tl bu fiat ameliyethanelerde kullanılanlardan virüs ve bakteriyı %90 öldurüyormuş ölçüsü kibritkutusu kadarmıştır ayrıca bir fan takıyorlarmış kago bedava

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
hilmi akyldız' Alıntı:
mehmet fiat aldım 175 dolar tl olarak 260 tl bu fiat ameliyethanelerde kullanılanlardan virüs ve bakteriyı %90 öldurüyormuş ölçüsü kibritkutusu kadarmıştır ayrıca bir fan takıyorlarmış kago bedava
Teşekkürler Hilmi Abi, dediğin gibi gerekli bir cihaz. En kısa zamanda hem eve hem üretimhaneye şart.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
hilmi akyldız' Alıntı:
Teşekkürler Hilmi bey

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Teşekkürler Hilmi Abi, dediğin gibi gerekli bir cihaz. En kısa zamanda hem eve hem üretimhaneye şart.
Mehmet aşağıdaki linkte iyonizer yapımı şema ile anlatılmış.Böyle bir cihaz sence çalışırmı ? Bence denemeye değer.Zaten düşük maliyetli bir şey.7 tane kondansatör 6 tane diod 3 tane direnç 1 tane neon lamba ve bir miktar iğne.

http://www.derinelektronik.com/yuksekgerilim_uretecleri/yuksekgerilim/iyonizer-yapimi.html

Alttaki linktede aynı cihazın farklı bir versiyonu var.

http://www.kontrolkalemi.com/forum/elektronik-devre-semalari/32719-sigara-kokusunu-yok-eden-devre-yapimi.html

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
mustafa karaeli' Alıntı:
Mehmet aşağıdaki linkte iyonizer yapımı şema ile anlatılmış.Böyle bir cihaz sence çalışırmı ? Bence denemeye değer.Zaten düşük maliyetli bir şey.7 tane kondansatör 6 tane diod 3 tane direnç 1 tane neon lamba ve bir miktar iğne.

http://www.derinelektronik.com/yuksekgerilim_uretecleri/yuksekgerilim/iyonizer-yapimi.html

Alttaki linktede aynı cihazın farklı bir versiyonu var.

http://www.kontrolkalemi.com/forum/elektronik-devre-semalari/32719-sigara-kokusunu-yok-eden-devre-yapimi.html
Saolasın Abi, yapılışı çok basit. Herhalde 10-13 tl civarına halledilir. Ben şahsen yapmayı düşünüyorum.
Abi orda yazmamış ama neon lamba opsiyonel orda. Neonla suyu iyonize ediyorlar.

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Mehmet oradaki neon dediği galiba şu kontrol kalemlerinde kullanılan lambalardan.Kullanılma amacıda cihazın çalışıp çalışmadığını göstermesi.Fark ettiysen orada indicatör yazıyor yani gösterge.

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
Mehmet beyin ısrarla üzerinde durduğu iyonizerle ilgili olarak firmayla mail yoluyla görüştüm.maili tamamen bilgilerinize sunuyorum.firma irtibat telefonları,firmanın açık adresi ve ürünlerin fiyatları mailin içeriğinde mevcuttur.
saygılar.

Merhaba Tuna Bey

Ürünümüze göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bi Polar Generatör teknolojisi yaklaşık 10 yıllık bir teknolojidir ve özellikle Virüsler, Bakteriler üzerine %99.99 ulaşan bir temizleme özelliği vardır.

Hayvanlar üzerinde yapılan testlerde ineklerin süt verimlerinin %30 a yakın arttığı, bitkilerin kütle artışlarının da %40 daha fazla olduğu kanıtlanmıştır. Ülkemizde Çapa Üniversitesi ile yapılan testler sonucunda Uluslar arası yapılan testlerin sonuçlarında birebir aynı değerlerde tespit edilmiştir.

Ürünün satışı modüllü tip yada komple ürün olarak 2 farklı şekilde yapılmaktadır.

Modül olarak temin edildiği takdirde , bir klimaya yada havalandırmaya monte edilmesi gerekmektedir.

Nero Air Plasma olarak kutulu ürün almanız durumunda sadece fişe takmanız yeterlidir.

P/N      Açıklama          Adet    B.Fiyat
94115  D5 Modül          1 Adet  240 TL
99221  Air Plasma        1 Adet  550 TL 

Modül Teslim Süresi 1 İş Günü
Air Plasma Teslim Süresi 1 Aydır.

İlginiz için tekrar teşekkür ederiz.
Saygılarımla

Alican ÖKÇÜN
Makine Mühendisi

Nero Endüstri Ltd
Web:  www.neroindustry.com
e-mail: nero@neroindustry.com