Kümeslerde iyonizer kullanımı ve faydaları

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
tuna.sec' Alıntı:
Mehmet beyin ısrarla üzerinde durduğu iyonizerle ilgili olarak firmayla mail yoluyla görüştüm.maili tamamen bilgilerinize sunuyorum.firma irtibat telefonları,firmanın açık adresi ve ürünlerin fiyatları mailin içeriğinde mevcuttur.
saygılar.

Merhaba Tuna Bey

Ürünümüze göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bi Polar Generatör teknolojisi yaklaşık 10 yıllık bir teknolojidir ve özellikle Virüsler, Bakteriler üzerine %99.99 ulaşan bir temizleme özelliği vardır.

Hayvanlar üzerinde yapılan testlerde ineklerin süt verimlerinin %30 a yakın arttığı, bitkilerin kütle artışlarının da %40 daha fazla olduğu kanıtlanmıştır. Ülkemizde Çapa Üniversitesi ile yapılan testler sonucunda Uluslar arası yapılan testlerin sonuçlarında birebir aynı değerlerde tespit edilmiştir.

Ürünün satışı modüllü tip yada komple ürün olarak 2 farklı şekilde yapılmaktadır.

Modül olarak temin edildiği takdirde , bir klimaya yada havalandırmaya monte edilmesi gerekmektedir.

Nero Air Plasma olarak kutulu ürün almanız durumunda sadece fişe takmanız yeterlidir.

P/N      Açıklama          Adet    B.Fiyat
94115  D5 Modül          1 Adet  240 TL
99221  Air Plasma        1 Adet  550 TL 

Modül Teslim Süresi 1 İş Günü
Air Plasma Teslim Süresi 1 Aydır.

İlginiz için tekrar teşekkür ederiz.
Saygılarımla

Alican ÖKÇÜN
Makine Mühendisi

Nero Endüstri Ltd
Web:  www.neroindustry.com
e-mail: nero@neroindustry.com
SATIŞ
İOSB DEMİRCİLER SANAYİ SİTESİ E2 BLOK NO:418 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL
Tel: +90 212 549 50 54 Fax: +90 212 549 90 04
Paylaşım için teşekkürler

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Abi bir üründe ben buldum iyonizer özelliği yok ama hava temizleme özelliği var.
Model Numarası ABC-VW24
Tavsiye edilen oda ölçüsü 40 m2?ye kadar
Anahtar Otomatik/Elle (3-adım)
Ölçüler (G x Y x D) 340 x 600 x 180 mm
Ağırlık 7.1 kg
Güç tüketimi (W) 50/60Hz Yüksek: 50(45), Orta: 16 (11), Alçak: 8(4)
Hava akımı (m3/dak) 50/60 Hz Yüksek: 5.1, Orta: 2.8, Alçak: 1.2
Çalışma gürültüsü (dB) 50/60 Hz Yüksek: 52, Orta: 37, Alçak: 18
Diğer Özellikleri 
Filtreler Ön-filtre Evet (yıkanablir)
Toz- yakalayıcı filtre Alarji-engelleme, dezenfekte edici HEPA filtresi
Koku giderici filtre Nanoteknoloji karbon koku giderici filtre
Antimikrobiyal arıtma Katesin içeren antibakteriyel birim
Filtre Ömrü 4 Yıl 
Dezenfekte edici elektrolitic buhar Var 
İnverter Var 
Sensör Kokular, toz
Hava temizlik işaretçisi Temiz işareti
Sensör hassaslık ayarlaması Evet
Zamanlayıcı çalıştırma 1 sa / 2 sa / 8 saat
Küf sporları Bu kirleticileri içeren havayı temizlemeniz tavsiye edilir.
Virüsler Bu kirleticileri içeren havayı temizlemeniz tavsiye edilir.
Toz
Polen
Tütün dumanı
Bakteriler
Kokular
Ev hayvanı tozu
Formaldehit
http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=2202785

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Mehmet ben bu ürünü tekzenden aldım.Evde kullanıyorum.Odada iyonizer özelliği açıkken belli
bir değişim oluyor.Sinbonun müşteri hizmetlerine e-mail atarak cihazın içindeki filtrelerin değişme sürelerini sordum.Bana kullanım alanına bağlı olarak 6 ay ile 1 yıl arasında filtre değişimi yapılması gerektiğini söylediler.Üretimhanede kullanmak sanırım filtre değişim süresini çok hızlandırır.Çünkü havadaki toz ne tüylerden filtreler çok çabuk tıkanır.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
tuna akgün' Alıntı:
Mehmet beyin ısrarla üzerinde durduğu iyonizerle ilgili olarak firmayla mail yoluyla görüştüm.maili tamamen bilgilerinize sunuyorum.firma irtibat telefonları,firmanın açık adresi ve ürünlerin fiyatları mailin içeriğinde mevcuttur.
saygılar.

Merhaba Tuna Bey

Ürünümüze göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. Bi Polar Generatör teknolojisi yaklaşık 10 yıllık bir teknolojidir ve özellikle Virüsler, Bakteriler üzerine %99.99 ulaşan bir temizleme özelliği vardır.

Hayvanlar üzerinde yapılan testlerde ineklerin süt verimlerinin %30 a yakın arttığı, bitkilerin kütle artışlarının da %40 daha fazla olduğu kanıtlanmıştır. Ülkemizde Çapa Üniversitesi ile yapılan testler sonucunda Uluslar arası yapılan testlerin sonuçlarında birebir aynı değerlerde tespit edilmiştir.

Ürünün satışı modüllü tip yada komple ürün olarak 2 farklı şekilde yapılmaktadır.

Modül olarak temin edildiği takdirde , bir klimaya yada havalandırmaya monte edilmesi gerekmektedir.

Nero Air Plasma olarak kutulu ürün almanız durumunda sadece fişe takmanız yeterlidir.

P/N      Açıklama          Adet    B.Fiyat
94115  D5 Modül          1 Adet  240 TL
99221  Air Plasma        1 Adet  550 TL 

Modül Teslim Süresi 1 İş Günü
Air Plasma Teslim Süresi 1 Aydır.

İlginiz için tekrar teşekkür ederiz.
Saygılarımla

Alican ÖKÇÜN
Makine Mühendisi

Nero Endüstri Ltd
Web:  www.neroindustry.com
e-mail: nero@neroindustry.com
SATIŞ
İOSB DEMİRCİLER SANAYİ SİTESİ E2 BLOK NO:418 BAŞAKŞEHİR İSTANBUL
Tel: +90 212 549 50 54 Fax: +90 212 549 90 04
bana d5 modülü için dolar1350 iken 260 tl fiat vermişerdi pazarlığı sıkı tutmak lazım

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
mustafa karaeli' Alıntı:
Mehmet ben bu ürünü tekzenden aldım.Evde kullanıyorum.Odada iyonizer özelliği açıkken belli
bir değişim oluyor.Sinbonun müşteri hizmetlerine e-mail atarak cihazın içindeki filtrelerin değişme sürelerini sordum.Bana kullanım alanına bağlı olarak 6 ay ile 1 yıl arasında filtre değişimi yapılması gerektiğini söylediler.Üretimhanede kullanmak sanırım filtre değişim süresini çok hızlandırır.Çünkü havadaki toz ne tüylerden filtreler çok çabuk tıkanır.
Peki sizce almaya değer mi?

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
mustafa karaeli' Alıntı:
Ben internette bir üretimhanede bunlardan 2 tane görmüştüm.Adam içerisinin havasını tamamen bunlarla temizliyordu.Ama filtre fiyatları hakkında sinbo müşteri hizmetleri bilgi vermedi.İnşallah astarı yüzünden pahalıya gelmez.Ama 20 metrekarelik odada bir değişim sağlıyor.Ama aşağıdaki iyonizerin daha etkili olacağına inanıyorum.

http://www.kontrolkalemi.com/forum/elektronik-devre-semalari/32719-sigara-kokusunu-yok-eden-devre-yapimi.html
Bu devreye zamanlama koymamız lazım. Sürekli ozon astımlı hastalarda problem yapıyormuş. Yani her dakika 2 sn falan çalışşa yeterli olur heralde.

SERHAT

Üyemiz
Web sitesi
www.sultanpapaganlari.com
Adı
SerHat
mustafa karaeli' Alıntı:
Filtreyi Cıkartıp İçini Temizledikten sonra  Sıfırdan bir farkı yokki? Ben bundan Kullanıyorum Filtre doldukca cıkarıp cırpıyorum Temizliyorum elektirik süpürgesi ilede iyice cektiriyorum  içini Yıkıyorum kurutuyorum tekrar Takıyorum

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
SERHAT' Alıntı:
Filtreyi Cıkartıp İçini Temizledikten sonra  Sıfırdan bir farkı yokki? Ben bundan Kullanıyorum Filtre doldukca cıkarıp cırpıyorum Temizliyorum elektirik süpürgesi ilede iyice cektiriyorum  içini Yıkıyorum kurutuyorum tekrar Takıyorum
O halde kullanılabilir.

Gunesisigi

Takipçi Üyemiz
Adı
Akşit
Soyadı
ER
sinbo'nun iyonizerli hava temizleme cihazını teknosa'da görmüştüm,yanlış hatırlamıyorsam 99 tl idi.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
arkadaşlar ben bu aleti aldım resimde görünen şekliyle sipariş verdim fakat  daha büyük başka şekilde geldi şimdi resimdekinin aynısı gelecek deneyeceğim içinde filitreden görünen uv ışığı var bakteri öldürmesini bununla yapıyor sanırım  fiat 250 tel diyor ama 200 tl ye anlaşmıştık  belki fiat inebilir forma okuduğum Bi Polar Generatör teknolojisi de kafama yattı fakat çok küçük olduğu için tercih etmedim firmadan bir sigara paketi büyüklüğünde demişti
yenisi elime geçince sizinle paylaşacağım

tuna.sec

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
tuna
Soyadı
akgün
hilmi akyldız' Alıntı:
arkadaşlar ben bu aleti aldım resimde görünen şekliyle sipariş verdim fakat  daha büyük başka şekilde geldi şimdi resimdekinin aynısı gelecek deneyeceğim içinde filitreden görünen uv ışığı var bakteri öldürmesini bununla yapıyor sanırım  fiat 250 tel diyor ama 200 tl ye anlaşmıştık  belki fiat inebilir forma okuduğum Bi Polar Generatör teknolojisi de kafama yattı fakat çok küçük olduğu için tercih etmedim firmadan bir sigara paketi büyüklüğünde demişti
yenisi elime geçince sizinle paylaşacağım
forumları izleyip takip eden değerli arkadaşlar.burada hilmi beyin bahsettiği ürün ve firma yine hilmi bey tarafından açılmış başka bir topikte AMAN HA SAKIN HA YANARSINIZ HA adlı başlıkla ürünün sahte firmanın dolandırıcı olduğunu 300 tl ödeyerek yaptığı ticaretin sonucunda öğrendiğini ve bizlerinde mağdur olmaması için konuyu bizlerle paylaştığını belirtmiştir.DİKKATLE İLGİNİZE SUNULUR

E

elaziz2316

Guest
http://www.sefada.com/index.php?do=catalog/product&pid=28677&ref=akakce&v=0.14

Küçük bir çekim etkisi yaratarak havayı tozdan arındıran ve sağlıklı
hale getiren temizleme sistemi
Büyük toz parçacıklarını toplayan ve HEPA sisteminin ömrünü uzatan PP
filtre
Partikül ve polenleri filtre eden HEPA sistemi
Ortam sıcaklığında etkinleşerek havadaki zararlı gazları ayrıştıran
soğuk katalizör filtre
Yabancı parçaları yok eden aktif karbon filtre
30-50 m²#lik ortamda etkili
Düşük ses seviyesi (26dB [A])
İyonizer fonksiyonu ile ortama negatif iyon verebilme
Negatif iyon yoğunluğu: 3.86x106 ions/m³
Uzaktan kumanda
Işıklı kontrol paneli
3 kademeli çalışma hızı (Düşük, Orta, Yüksek)
12 saate kadar zaman ayarı
Ayar hafıza fonksiyonu
AC 230V / 50Hz / 30W
2 yıl garantili

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
http://www.sefada.com/index.php?do=catalog/product&pid=28677&ref=akakce&v=0.14

Küçük bir çekim etkisi yaratarak havayı tozdan arındıran ve sağlıklı
hale getiren temizleme sistemi
Büyük toz parçacıklarını toplayan ve HEPA sisteminin ömrünü uzatan PP
filtre
Partikül ve polenleri filtre eden HEPA sistemi
Ortam sıcaklığında etkinleşerek havadaki zararlı gazları ayrıştıran
soğuk katalizör filtre
Yabancı parçaları yok eden aktif karbon filtre
30-50 m²#lik ortamda etkili
Düşük ses seviyesi (26dB [A])
İyonizer fonksiyonu ile ortama negatif iyon verebilme
Negatif iyon yoğunluğu: 3.86x106 ions/m³
Uzaktan kumanda
Işıklı kontrol paneli
3 kademeli çalışma hızı (Düşük, Orta, Yüksek)
12 saate kadar zaman ayarı
Ayar hafıza fonksiyonu
AC 230V / 50Hz / 30W
2 yıl garantili
Paylaşım için teşekkürler