KÜMESTE OKULOPTÜS KAVKASI VARDI YİNE RAFET TANIŞ ABİMİZE TEŞEKKÜRLER

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
OKALİPTÜS ağaç dalları ÇOK TEŞEKKÜRLER
Avustralya seyehatimde C.O.M. Sekreteri Değerli Dstum Carlos Ramoa Muhabbet kuşu Salmalarına OKALİPTÜS ağaç dallarından koyduğunu. Kuşların bu dalların kabuğunu kemirerek özsuyunu emdiğini söylemşti. Aynı gün Bir kümes gezisi düzenlendi fotoğraflarımda mevcut olan kümesin salmalarında okaliptüs dallarının olduğunu ve küçük yavruların tüm dalların kabuklarını soyduğunu gördüm. Sydney de de Okaliptüs ağaçlarının her dalında Lorry papağan ve ona benzer küçük papağanları gördüm. Sabah kahvaltılarını okaliptüs çiçek ve tohumları ile yapıyorlardı..Aynı zamanda çok kaygan bir kabuğu olan okaliptüs dallarında tünemek için büyük çaba sarfeden muhabbet kuşlarının parmak ve ayak gelişimi daha sağlıklı olacaktır. Şimdi nerden bulacağız bu OKALİPTUS ağacını diyeceksiniz Portekiz ve avustralyada çok yoğun bulunan bu ağaçtan Ege ve akdeniz bölgesinde bol miktarda var. Bende Sasalı hayvanat bahçesine mi gitsem derken yan bahçemizde 5-6 tane okaliptüs ağacı varmış. Ben kafeslere koyuyorum. Tavsiye ederim. Uygulaması sizden olsun.ABİ BENİM KUŞLAR ALIŞTI YUM BIRAKIP GELENMİ YAVRUYU DOYURMADAN GELENMİ YOK BANA ÖNCE VER DİYENMİ NEYMİŞ BU EN ÇOK HOŞUMA GİDENİ BEDAVA OLMASI ÇOK SAĞOL DAHA BAŞKA SEN BURALARDA YETIŞEN BİR ŞEYLER VARSA BİZLERİ HABERDAR ET SLM

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
  Bende ilk defa geçen hafta kuşlara verdim Salmaların içerisine koydum ağacıda tesadüfen buldum evimin Karşısındaki parkta varmış Belediyede dallarını buduyordu bir araba bagajı doldurdum yapraklarını yiyorlar kabuklarını kemiriyorlar SLM

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Hüseyin VARDAR' Alıntı:
  Bende ilk defa geçen hafta kuşlara verdim Salmaların içerisine koydum ağacıda tesadüfen buldum evimin Karşısındaki parkta varmış Belediyede dallarını buduyordu bir araba bagajı doldurdum yapraklarını yiyorlar kabuklarını kemiriyorlar SLM
İstanbul da satan veya bulabileceğimiz bir yer var mı

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
yurt dışında satılıyor refik türk link vermişti türkiyede böyle bir piyasa yok siz bulacaksınız çevrenizde muhakkak vardır. 

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
engin bey okaliptus la ilgili birçok konu açıldı görselleride var sitede bir araştırın iserseniz siteyi

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Hilmi AKYILDIZ' Alıntı:
yurt dışında satılıyor refik türk link vermişti türkiyede böyle bir piyasa yok siz bulacaksınız çevrenizde muhakkak vardır.
Hilmi bey Antalda da var taze taze kargo...Fiyat bedava dan az pahalı gibi kargo alıcıya ait... smileki

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Bu KARGO işin şakası, valla ben burda daha bu zamana kadar 2 kere verdim kuşlara, oysa heryer bu ağaaçtan, biraz tembellik yapıyom galiba... ;) bye_kiss

Burakk99

Uzman Üyemiz
Adı
Gürkan
Soyadı
Demir
Yahya SAYIN' Alıntı:
Bu KARGO işin şakası, valla ben burda daha bu zamana kadar 2 kere verdim kuşlara, oysa heryer bu ağaaçtan, biraz tembellik yapıyom galiba... ;) bye_kiss
Şakadan ziyade kuşlarıma vermek istiyorum bu konuda destek verecek kimse yok mu ?