Kuş beslediginiz için deli gözüyle bakan oluyormu

Kawasaki

Takipçi Üyemiz
Adı
Engin
Soyadı
Kahraman
Benim çevremdeki arkadaşlarım olsun işyerindeki mesai arkadaşlarım olsun sürekli laf sokma çabası içerisindeler.

Ben birde hayvanları çok severim özellikle köpek ve kedi yolda kaçmayan kedi veya köpek görürsem mutlaka severim yanımdakiler ben ne zaman sevmeye çalışsam garip garip bana bakarlar ne yapayım hayvanları çok seviyorum ama bu huyum bazılarına çok garip geliyor

Örnekler:

Telefon çalıyor
Arayan: Engin kahveye geliyormusun?
Ben:İşim var gelemem
Arayan: Ne o yumurtaların üstüne senmi oturuyorsun?

İşyerinden:
Arkadaş: Neler yapıyorsun?
Ben: Ne yapayım iş güç birde kuşlarımla ugraşıyorum
Arkdş: Ne kuşu kuşmu var sende?
Ben: Evet
Arkdş: Ne kuşu
Ben: M.Kuşu
Arkdş: Puhahaha M.kuşumu beslenir olum güvercin beslesene iyi para yapıyor takla atıyor vs

Eşim: Engin hadi yemek yapalım
Ben: Az dur önce kuşlarıma mama yapayım sonra yardım ederim
Eşim: Sen önceden böyle degildin yardım ederdin dır dır vır vır

Arkadaş: Kuşlarla ugraşan herkesin kafasında bir kaç tahta eksik derlerdi dogruymuş
Ben: Neden öyle diyorsun
Arkdş: Sürekli kuşlardan bahsediyorsun başka muhabbetin yokmu senin
Ben: 6 Çift muhabbetim 4 tanede yavru muhabbetim var yetmezmi
Arkdş: Kuşlarla ugraşan herkesin kafasında bir kaç tahta eksik derlerdi dogruymuş

Apt yöneticisi: Engin bahçedeki kömürlüge ne yapıyorsun
Ben: Kuş yetiştiricem onun için hazırlık yapıyorum
Yönetici: Ne kuşu aman Engin bak biliyorsun bizim apartmanda sesi sevmezler ona göre
Ben: Yok abi ses yapacak kuşlar degil bunlar
Yönetici: Aman Engin güvercin falan besleme sakın uçar çamaşırları pislerler
Ben: Yok abi m.kuşu besleyecem bişey olmaz
Yönetici: Engin oglum işim gücün yokmu senin bırak ugraşma böyle boş işlerle kuş muş boş işler bunlar

CaSuS

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet
Soyadı
guven
çok güzel yazmışsınız  ellerinize saglık inanınki kuş beslemeyen yada her hangi bir hayvanı evinde misafir etmeyen o sıcaklıgı tatmayan herkez banada aşagı yukarı aynı tepkiyi veriyor.

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
bende mama hazırlarken bazen bizimkiler acır gibi bakar ve kendine olsa hayatta yapmazsın der :)
ama doğru alır kuru ekmeği kemiririm ama, kuşlar için yorgunum demem hazırlarım mamalarını

polarci

Takipçi Üyemiz
Adı
ismail
Soyadı
paşalar
belkide hergun lafı gecer sen delisin diye iş yerimde arkadaşlar tarafından 10-20 tl için ne  ugrasıyosun delimisin git inek bak diyen mi yok ne ararsanız var ben sadece guluyorum insanın içinden ne geliyosa onu yapsın dıyorum bende

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ

Engin dikkat et yenge bu cümleleri okumasın.Yoksa başına gelecekleri sen düşün  :D    :D    :D

atilla

Üyemiz
Adı
atilla
Soyadı
karadağ
genelde kuşları sevmeyenler "bırak saçmasapan işler bunlar" diyo ama ben nedense ona anlattığı onca saçma sapan şeyle ilgili hesap sormuyorum genelde babam bana hep kızar kuşlar yüzünden " bırak bi işine bak okulunu oku" der ona göre kuşlar beni asosyal yapıyormuş başarısız yapıyormuş eğer birkaç şeyde başarılı olduysam kuşlar sayesindedir stresimi alıyorlar beni mutlu ediyorlar. bugüne kadar kaç il değiştirdiysem kuşlarımı da yanımda götürdüm bana deli dediler diye onları bırakamam kusura bakmasınlar kimseyi ilgilendirmez kendim kazanıyorum kendim besliyorum kendim katlanıyorum :) kusura bakmayın çok dolmuşum arkadaşa da tşk ederm bunu gündeme getirdiği için.

ciancarlo

Uzman Üyemiz
Web sitesi
renkmuhabbetkusu.blogspot.com
Adı
Cihan
Soyadı
AYTAN
Engin.K' Alıntı:
Benim çevremdeki arkadaşlarım olsun işyerindeki mesai arkadaşlarım olsun sürekli laf sokma çabası içerisindeler.

Ben birde hayvanları çok severim özellikle köpek ve kedi yolda kaçmayan kedi veya köpek görürsem mutlaka severim yanımdakiler ben ne zaman sevmeye çalışsam garip garip bana bakarlar ne yapayım
hayvanları çok seviyorum ama bu huyum bazılarına çok garip geliyor

Örnekler:

Telefon çalıyor
Arayan: Engin kahveye geliyormusun?
Ben:İşim var gelemem
Arayan: Ne o yumurtaların üstüne senmi oturuyorsun?

İşyerinden:
Arkadaş: Neler yapıyorsun?
Ben: Ne yapayım iş güç birde kuşlarımla ugraşıyorum
Arkdş: Ne kuşu kuşmu var sende?
Ben: Evet
Arkdş: Ne kuşu
Ben: M.Kuşu
Arkdş: Puhahaha M.kuşumu beslenir olum güvercin beslesene iyi para yapıyor takla atıyor vs

Arkadaş: Kuşlarla ugraşan herkesin kafasında bir kaç tahta eksik derlerdi dogruymuş
Ben: Neden öyle diyorsun
Arkdş: Sürekli kuşlardan bahsediyorsun başka muhabbetin yokmu senin
Ben: 6 Çift muhabbetim 4 tanede yavru muhabbetim var yetmezmi
Arkdş: Kuşlarla ugraşan herkesin kafasında bir kaç tahta eksik derlerdi dogruymuş

Apt yöneticisi: Engin bahçedeki kömürlüge ne yapıyorsun
Ben: Kuş yetiştiricem onun için hazırlık yapıyorum
Yönetici: Ne kuşu aman Engin bak biliyorsun bizim apartmanda sesi sevmezler ona göre
Ben: Yok abi ses yapacak kuşlar degil bunlar
Yönetici: Aman Engin güvercin falan besleme sakın uçar çamaşırları pislerler
Ben: Yok abi m.kuşu besleyecem bişey olmaz
Yönetici: Engin oglum işim gücün yokmu senin bırak ugraşma böyle boş işlerle kuş muş boş işler bunlar

neredeyse çoğu olay bendede var sadece eşim bana destek oluyor o farklı :) oda bana yetiyor varsın deli desinler bana deli diyenler bir aynaya baksınlar içlerinde olmayan sevgi bende varsa üzülsünler hallerine ne diyeyim beni burada anlayan okadar insan varki siz değerli kardeşlerim abilerim varken onlara ne gerek :)

gökay tatar

Uzman Üyemiz
Adı
gökay
Soyadı
TATAR
örnek bugün bacanağım geldi astım oda benim gibi kuş ortamını anlatıyorum bana diyor at gitsin boş ver birde 300 lira kira veriyorsun ben olsam çoktan atmıştın ben de dedim sen benim yerime koy kendini kuşlarla 7 yaşından belli  haşır neşirsin ve astım olmuşsun seni astım yapan kuşlar ama sen hala besliyorsun bunun adı aşk'dır  sevgidir seni veremde eder astımda ama sen ne sevginden şüphe duyarsın nede aşkından bilirsin ki ölene dek yanında olması gerektiği yerde beni susturdu tamam daha birşey demiyorum dedi gülüp geçtim bende  :D

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
benim çalıştığım işyerinde bir arkadaş kanarya üretiyor ben muhabbet kuşu biz kafa kafaya verip muhabbet ederken bizim konuşmaları duyanlar bizede bu şekilde tepki veriyor ancaaaak birisi arkadaştan beleş kanarya istedi vermedi diye küstü biz deliyizya ondan vermedi  :D aynı şekilde banada geldi o şahıs kafayımı yediniz kuş bakanın kuşkadar aklı yoktur derdi ancak bendende muhabbet kuşu istedi bende bırk arkadaş aranızda iki tane kuşkadar beyni olmayan var üçüncüyü kaldıramaz bizim bölüm dedim banada küstü  :D  :D 

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Bende bazan böyle tepkiler alıyorum. Ancak en çok da abi kuş versene?, acayip para varmış bu işte. Çatıda olurmu bu işler. gibi şeylerle karşılaşıyorum.

E

elaziz2316

Guest
    "Kuşla uğraşan kuş akıllıdır" tarzında yorum yapan çok oluyor.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Her insanın herşeye aynı tepkiyi göstermesi beklenmez elbetteki. Bizler yaptığımız şeylerden memnunmuyuz o önemli. İnsan sevdiği işleri yapıyorsa başarılı olur.

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
maalesef bazı çevrelerde butür davranişlar olabiliyor eskiden osmanlı zamanında kuşçuların şahitliği bile kabul olmuyordu şimdiki durum genede iyi ;)
uçarı akıllı olurmuşlarmış  :D :D

emrah33

Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
IŞIK
bende de alerjik astım var,hatta bir keresinde göğüs uzmanına gittik o zaman ortaokuldaydım,muayene için üstümü değiştirip odaya girdiğimde annemin doktor hanıma "hocam lütfen söyleyin kuşların hepsini dağıtsın siz derseniz yapar belki "dediğini duydum :) annem haklı rahatsızlığımın artmasını istemiyor ama yapacak bişey yok,kuşlar olmazsa ben daha kötü hasta olurum heralde.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
bende de yuvadakileri saymazsam 6 kuş var şuan kuluçkadaki kuşlarım için işten öğle yemeğime gelince yemekten önce yada hemen sonra yumurta mamalarını hazırlıyorum. kanat çırptıkları için tül koysakta yine tozu pisi oluyor bu seferde annem bana evin ortasında inek bakmış muamelesi yapıyor.bazen bana da diyor sen kafayı yedin diye fakat hepsini çok seviyorum.sevildikerlni anladıklarında asıl o an değişik bir iletişim kuruluyor aramızda.kimisi muhabbet kuşunu ele alınmasını tavsiye etmez ama incitmeyip kafasına yada kanadına minik bir öpücük kondurup yerine koyunca sevildiklerini anladıklarını düşünüyorum.tabi bu bir kaç çifti olanlar için geçerli :D yüz iki yüz kuşu tek tek sev bitmez :D :D

BISMARCK

Uzman Üyemiz
Adı
EKREM AYKUT
Soyadı
BAL

Bende de aynı durumlar var.Okuldan eve geliyorum.Daha yemek yemeden kuşların olduğu odama geçiyorum.Kendimi unutuyorum odamda.2 saat kadar hiç birşey yapmayıp onları izlediğim oluyor.Eşim dışında pek çok arkadaşım ile aynı muhabbetler dönüyor.

***Yok böyle hobi olur mu?
***Kuş cinsinden en faydalı hayvan tavuktur.O da yendiği için  :p
*** Akıllı insan işi değil bu vs vs vs.

Valla hiç takmıyorum.Kuşlarımı çok seviyorum.

motifcan

Uzman Üyemiz
Bana da aklı sıra laf sokmaya çalışanlar çok oluyor ama tınlamıyorum.. tınlasaydım kalplerini kırardım :(