Kuş Pazarı (Bursa)

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
Mert AYDIN' Alıntı:
maşşallah sanki panayır yeri valla:)
    Haklısın.

Dediğim gibi saat sabahın 08:30'u gibiydi. Ben gittiğimde daha yeni yeni kuşlarını ve malzemelerini getirenler vardı. 10-11 gibi kalabalık iyice artmıştır.

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Bunlar kurbanlık almak için yanlışlıkla gelmesinler. sakın oraya  ;D

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
sabah sekiz buçukta bu kalabalık varsa demekki kuş sevgisi iyice işlemiş içimize çok güzel manzaralar istanbuldada aynı manzarayla karşılaşmıştımselahattin abiyi bile görmüştüm orda :)

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Merhabalar. Bende bursada yaşıyorum ve ilk fırsatta kuş pazarını ziyaret etmek istiyorum. Her pazar günü mü kuruluyor acaba?

omeradam

Uzman Üyemiz
Adı
ömer
Soyadı
adam
Kuş pazarı, hurda pazarı ve hayvan pazarı hemen hemen hepsi yan yana
bu pek iyi bi şey değil süreklimi burada yoksa geçiçimi?

Yusuf BÜLGÜN

Takipçi Üyemiz
Adı
Yusuf
Soyadı
BİLGİN
Güvercin, bıldırcın, kanarya, tavuk, muhabbet, keklik,
hernevi kanatlı vardır orada, o yüzden kalabalıktır  rotfl

omerkaantekin

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer Kaan
Soyadı
TEKİN
Yusuf BİLGİN' Alıntı:
Güvercin, bıldırcın, kanarya, tavuk, muhabbet, keklik,
hernevi kanatlı vardır orada, o yüzden kalabalıktır  rotfl
pazar günleri mi kuruluyor?

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
Onca insanın ekmek kapısı Kuş pazarları tümü kalkacak diye biliyorum

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
zafer mahallesinde olan kuşpazarının soğanlıya taşınması çok iyi oldu ancak verilen yer bazı insanların pek hoşuna gitmediğini gördüm ben hemen hurdacıların bulunduğu yerin yanında olduğu için...açıkcası hurdacılık yapan insanlara pek güvenmiyorlar ve gece saat 2 de 3 de pazara giden satıcılar var benim anladığım biraz tedirginlik var bu konuda.

dameee

Uzman Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
şen
KOCAELİDEN devamlı gidiyordum 2 ay öncesine kadar o paraz her zaman öyle kalabalık olur kışın yazın farketmez ayak parmaklarımı hissetmedigimi bilir,im karda sogukdan gene de o şekilde dolar pazar sabah 3de başlarlar gelmeye ögleden sonra 1 2 ye kadar ful çeker en hızlı zamananı sabah 7den öglen 11e kadardır genelde saat 3 oldugunda çok az kişi kalmış olur saygılar.

E

elaziz2316

Guest
Ömer KAANTEKİN' Alıntı:
Merhabalar. Bende bursada yaşıyorum ve ilk fırsatta kuş pazarını ziyaret etmek istiyorum. Her pazar günü mü kuruluyor acaba?
    Evet her pazar kuruluyor.

Ömer ADAM' Alıntı:
Kuş pazarı, hurda pazarı ve hayvan pazarı hemen hemen hepsi yan yana
bu pek iyi bi şey değil süreklimi burada yoksa geçiçimi?
    Şimdilik burada kuruluyor. İleride başka daha düzenli bir yer yapılır mı bilmiyorum. Ama yapılırsa iyi olur düşüncesindeyim.

Altan BOLELLÜ

Üyemiz
Adı
Altan
Soyadı
BOLELLİ
İsmail ODLUYURT' Alıntı:
    Evet har pazar kuruluyor.

Şimdilik burada kuruluyor. İleride başka daha düzenli bir yer yapılır mı bilmiyorum. Ama yapılırsa iyi olur düşüncesindeyim.
Şu anki mevcut pazaryerinin üst tarafında yeni bir yer verileceği ,bunun hazırlığının yapıldığı, ,hatta buranın kapalı bir pazaryeri olacağı söyleniyor.

E

elaziz2316

Guest
Altan BOLELLİ' Alıntı:
Şu anki mevcut pazaryerinin üst tarafında yeni bir yer verileceği ,bunun hazırlığının yapıldığı, ,hatta buranın kapalı bir pazaryeri olacağı söyleniyor.
    Üstü kapalı bir yer olması çok güzel olur. Çünkü üstü açık olunca, yazın güneşten, kışın da yağmur-kar'dan dolayı pazar saat 12-13 gibi dağılıyor. Bu saatten sonra gelenler de pek birşey göremiyor.

rdemir

Uzman Üyemiz
Web sitesi
kivgader.org
Adı
Remzi
Soyadı
Demir
Bugün atıcılardan taşındıktan sonra ilk defa soğanlıya gittim.Herzaman mı böle artık bilmiyorum ama bir kaç tavuk bir kaçta güvercin satıcısından başka bişey yoktu.Saat çok geç değildi 9 gibi ama hayal kırıklığına uğradım doğrusu.onlarca satıcı malzemeci yemciler köfteciler börekçiler kalabalıktan yürünemeyen zamanlarını aramadım desem yalan olur.Bu haftayamı özeldi havadanmı bilmiyorum.Haftaya bir daha gidip bakacağım