kuş satısı

erkanyetim

Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yetim
konuya cevap yazacaktım ama sanırım konu kıtlenmıs.bu konu ıle ılgılı yazı yazmıyacaktım ama yazmak sanırım farz oldu.sevgılı  zekı mulayım bır kere satılmıs erben benım yakın arkadasım falan değil kendısını bır tek facebooktan tanırım bugun bana ulastı senın yapman gereken seyı o yaptı bole bır ıddıa var nasıl oldu dıye sordu bende olayı anlattım yanı senın gıbı yargısız ınfaz yapmadı.senınde yapman gereken buydu bence.
ben sıze kısaca olayı anlatayım bırıncı ağızdan.baska bır sıteden benı tanıyan bır arkadas bana ulastı arkadası jumbo kus ıstıyormus benı onermıs arkadasıda bana ulastı satılık çift varmı dıye sordu bende 3 çift kus gosterdım bır çiftını beğendı ayrı zamandada 1 adet dişi beğendı.fıyatı verdımanlaştık daha sonra c.tesı gonderemedım otobus bulamadım pazarda iş yerine gıdeeğim için p.tesı göndereyım dedım alacak arkadasa oda bana salı gunu sehır dısına çıkacam kesın pazar gondermen lazım dedı bende eğer pazar ıstersen kusları ıs yerıne goturmem lazım dedım orda 8 saat aç susuz kalacaklar dedım olsun gonder dedı tamam dedım bende kutunun ıcıne koydun 8 saat iş yerımde kaldılar sonra ızmırden erzuruma gon

erkanyetim

Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yetim
ezurum otobusune verdım 24 saat saat yol gıttıler yanı toplam 32 saat ac susuz ve streslı bır sekılde bekledıler çiftın erkek olanı yolda olmus diğer ıkısıde perısan bır halde oraya varmıslar olmek uzerelermıs sonra arkadas bana erkek olmus dedı falan bende tamam yerıne kus gonderırım dedı sonra dişiyıde beğenmemiş bende tamam onuda gonder yerıne 1 çift kus vereyım dedım sonra ızmırde oturan bır arkadası kumesıme geldı ve beğendığı bır çift kusu aldı olay budur alan arkadasta yazsın olay tamamen budur.sevgılı zekı mulayım ben senı tanımam etmem ama sen huseyın yıldırım abıme benı sor o benı sana anlatır.ınsanlar hakkında bılıp bılmeden kırıcı seyler yapmanız çok uzucudur.bır seyler yazarken ıkı tarafıda dınlemenız gerekır sana soleyen ınsan tabıkı kendısı haklı gıbı konusacak bundan sonra ıkı tarafı dınleyıp ole yorum yaparsanız daha ıyı bır sey yapmıs olursunuz.

erkanyetim

Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yetim
evet şimdı soleyın benım bu olayda ne sucum var yorumm yazan herkez benı eleştırmıs olayı duydunuz 1.ağızdan şimdı ne dusunuyorsunuz hangı yonuyle haksızım ben soleyın lutfen.ben kotu nıyetlı olsam onların yerıne nıye bır çift kus vereyım ayrı zamanda diğer kuşlar suanda çok ıyı durumdalarmıs alan arkadas aradı kuslar super durumda onları sana gerı gondercem dedı.ben kotu nıyetlı olsam çiftın yanındakı dişinın parasını falanda almamıstım.evet şimdı yorumları beklıyorum.elınızı vıcdanınıza koyup ola yorum yazarsanız ınsanları kırmamıs olursunuz.herkeze saygılar ıı geceler.

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
bende  bu yukarıdaki olayları düşünüp uzağa göndermek istemiyorum gerçekten

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
DÜŞÜNMEK LAZIM......ERZURUM MİNİMUM 20 SAAT  ARKADAŞLAR  İSTEK YAPAN KADAR GÖNDERENİNDE KABAHATI VAR ÖLECEKLERİ KESİN YADA HASTA OLACAĞI    BENCE GÖNDERMEMEN VE ONA EN YAKIN TANIDIĞINIZ ÜRETİCİYE YÖNLENDİRMENİZ GEREKLİYDİ....ÜRETİCİLER HAKKINDA KÖTÜ İZLENİM BIRAKILIYOR  YAŞANMASA İYİDİ BÖYLE BİR OLAY BEN KARŞIYIM UZAK MESAFE SATIŞLARINA  DEDİĞİM GİBİ BİRAZ DERİN DÜŞÜNÜLMELİ..........BENCE KİMSE ŞAHSİ ARACI OLMADAN BU  İŞİ YAPMASIN ÜRETİCİ  ABİLERDEN RİCAMDIR  ONLARINDA CANI  VAR  YAZIK  VİCDAN BİRAZ ...

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Arkadaşlar ben bitlisde oturuyorum İstanbuldan ,İzmirden sürekli buraya kuş geliyor bitlis izmir arası 24 saat sürüyor . ama bu işi yapacaksaksa üçüne beşine bakmayacağız 5 liraya 10 liraya kafesler var kuşu kafesde gönderecez  alt zemine bir avuc yem dök otobüsü daha önceden zamanını planla kutu içerisinde hiç bir şey gitmez hayvan açlık ve susuzluktan ölmesse bile stresten ölür ......

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Sayın Yetim, Neden bu açıklamayı böylesine geç yaptınız ?
    Bu Açıklamayı böylesine geç yapmışken Zeki beyi suçlamaya/hatalı bulmaya hakkınız yok. Üyeler kısa olmayan bir süre sizden açıklama beklediler. Alan kişinin hatası yadsınamaz fakat hayatta her şey para değil, lütfen kuşların sağlıklarını/hayatlarını riske sokmayınız.

"Bana otobüsle kuş gönderin" diyene kuş göndermeyelim; O kişi kuşları önemseseydi dönüş yolunda kuşlarıyla birlikte olurdu. Kuşlarını önemsemeyen biri de muhakkak onlardan verim alamayacak, yine problem çıkacaktır.

Erkan bey, bu gibi sorunlu satışlarla adınız lekeleniyor ve bu lekeden tüm üreticiler etkileniyor; Haberiniz olsun..

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
arkadaşlar öncelikle daha öncede belirtmiştim şimdi de belirtiyim ben kimsenin avukatı değilim. zeki abi ben seni nekadar tanıyorsam erkan ıda okadar tanıyorum yani öyle arkadaşlığımız falan yok ama ben herzaman bi yorum yaparken karşı tarafında dinlenmesinden yanayım erkan haklıymış değilmiş veya kuşu alan kişi haklıymış değilmiş değil abi ben sadece erkan ıda dinledim ve madem böyle birşey var oraya yazsana dedim oda ben yazmıyacağım beni dinlemeden bukar kötülediler dedi madem öyleyse ben yazayımdedim olay bundan ibaret abi. ama şunu söyleyebilirim lütfen bulunduğunuz ilin 3-4 saat mesafefazlasından kuş istemeyiniz eğer imkanınız varsa gelin kuşu görerek alın hem bizi zor durumda bırakmayın hem kendinizi eğer ben birini kırdıysam özür diliyorum ve bu konunun burda tatlı birşekilde kapanmasını istiyorum. çünki biz bir aileyiz ve birbirimize herzaman ihtiyacımız var arkadaşlar....

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
erkanyetim' Alıntı:
evet şimdı soleyın benım bu olayda ne sucum var
Madem sordun ben cevap vereyim. Erkan kuşları koyduğun kutuya neden 1 avuç yem atmadın. Hem ölürler diyorsun, hemde ayakkabi kutusuyla o kadar soğuk memlekete kuş gönderiyorsun. Bu kuşlar günde 5 öğün yem yerler, birde bırak nerden alırsa alsın, 3 tane kuşu günah değil mi? 24 saatlik ölüm yolculuğuna veriyorsun. Kusura bakma gözümde hala sen hatalısın. Alan adam değil.

E

elaziz2316

Guest
Mehmet Kıdır' Alıntı:
Madem sordun ben cevap vereyim. Erkan kuşları koyduğun kutuya neden 1 avuç yem atmadın. Hem ölürler diyorsun, hemde ayakkabi kutusuyla o kadar soğuk memlekete kuş gönderiyorsun. Bu kuşlar günde 5 öğün yem yerler, birde bırak nerden alırsa alsın, 3 tane kuşu günah değil mi? 24 saatlik ölüm yolculuğuna veriyorsun. Kusura bakma gözümde hala sen hatalısın. Alan adam değil.
      +1

5TL'ye taşıma kafesleri var. Mehmet beyin dediği gibi kafesin içine atarsın bir avuç yem. Bir de takarsın bir adet bilyeli suluk (harekette suyu dökülmediği için). O da olsun 5TL. Toplam da 10TL masraf sizce bu kuşlar için çok mu? Olmadı karşı taraf senin malzemelerini geri gönderir, ya da fiyatın üzerine eklersin.

+ Coşkun arkadaşımızın başından geçenleri de buradan takip ettik. Belki buradan birilerini yarğılamak doğru değil, ama yaşanan olayları da iyi analiz etmek lazım diye düşünüyorum.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*
    Dürüstlük bir hazineye benzer, ortaya çıktığında taraftarları çoğalır;yalan ise gizli ateşe benzer, yanmaya başlayınca kötülükler ortaya çıkar.

- Doğruları korumaktan korkmayınız.
- Dürüstlük elmas gibidir, aydınlıkta daha çok parlar ve değeri daha çok belli olur.
- Beni kandırabilirsin ama, aslında kendini kandırıyorsun.
- Doğruluğun ne olduğunu bilmeden onun hakkında konuşamayız.
- Dürüst insan kendine hakim olabilmek için sürekli kendi kendisiyle mücadele halindedir.
- Dürüst insanın hem bedeni hem ruhu rahattır.
- İnsanların hem içi, hem de dışı temiz olmalıdır.
- Göründüğün gibi ol, olduğun gibi görün.
- Doğruluk dışındaki hiçbir düşünceyi, ne kafanızda ne de yüreğinizde yaşatın.
- Doğru insan, söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmamasından utanç duyar.
- Yalan geçici, doğru ise sürekli olarak kurtarıcıdır.
- Konuşmalarında, davranışlarında, yaptığın işlerde daima dürüst ol.
- Bu dünyada her şey mümkündür, hatta doğrunun yalanı yenmesi bile!
- İnsanın araması gereken ilk şey dürüstlüktür.
- Dürüstlüğü elde etmek zor gibi görünse de, aslında kolaydır.
- Doğruluğu elde etmek kolay, ama onu sürdürmek zordur.
- Açgözlülerden dürüstlük, soysuzlardan vefa bekleme.
- Tarafsız bile olsam, yine doğruyu söylerim.
- Ne mutlu onlara, ilk hatalarında tuzağa düşerler.
- Sıkıntılarımızın yarısı, cesaret gösterip doğruyu söylemememizden kaynaklanır.
- Bilimi süsleyen doğruluktur.
- Arzuların seni yanlış yollara yöneltebilir, ona karşı koymayı becerebilirsen mutlu bir hayatın olur.
- Dürüst olmayanlar hatalarını başkalarından saklarlar, oysa dürüst olanlar hatalarını kabul edip ortaya koyarlar.
- Güçsüzler dürüst olamazlar.
- Eğer dürüstsen zarar görmezsin.
- İyi ama, dürüst olmayandan uzak dur.
- Akıl bir ağaç, dürüstlük ise meyvesidir.
- Dostlarınızın sizinle olmasını istiyorsanız, siyasi hayatınızda daima doğruluktan yana olun.
- Hesabı temiz olanın muhasebeden korkusu olmaz.
- İnsana kalabilecek en değerli miras dürüstlüktür.
- Akıllı, bilgin, zengin olmak zorunda değiliz ama, dürüst olmak zorundayız.
- Doğruluk tüm erdemlerin temelidir, insanlar doğruluktan şaşmazlarsa etraflarına güneş misali ışık saçarlar.
- Hayat, acılarla doludur, bunu kabullenmek gerekir; hayatta tek dileğim akıllı ve dürüst olmaktır, bu özelliklere sahip olamamaktan korkuyorum.
- Dürüstlük dünyaya bedeldir.
- Dürüstlük, her derdin devasıdır.
- Ey dürüstlük, bana doğru yolu göster.
- Doğruluk en büyük fazilettir, her zaman doğruluk peşinde olanın içi rahattır.
- Düz yol varken, eğri yola sapmak akıl karı değildir.
- Yalan bir yıl koşar, doğru onu bir anda geçer.
- Doğruluk, değeri her yerde aynı olan altın gibidir.
- Dünyada dürüst insanı kandırmaktan daha kolay bir şey yoktur.
- Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.
- Bir yalan bin doğruyu yok edebilir.

erkanyetim

Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yetim
sayın kursun cevap yazmamamın sebebı çunku artık anladım ceva yazdıkca bu ıs dallanıp sacakanıyor ayrıca ben pek sıteye gıren bırı değilim arkadasım uyardı ole gordum.benim ışım kuş falan değil zaten ben turızmcı olduğumdan işlerim yoğun öle sıteye gırecek pek vaktım yok.5 tl ye tasıma kafeslerı var evet bızde bılıyoruz onla gondermeyı ama gel ızmır garajına tasıma ıle gondermeyı dene bakalım nasıl gondereceksın.sayın mehmet kıdır senın gozunde haksız olmam benım umrumda bıle değil ben kendımı haklı görmem benim için yetiyor.ben sankı bılmıyorum kutunun altına yem atmayı o karanlıkta hayvan nasıl yıyecek yemı bana solermısın.benım anlamadığım zaten bu sitede benım tanıdığım show muhabbet uretıcısı yok ama maşallah  herkez sankı profesyonel show muhabbet uretıcısı maşallah ya.hadı bu yorumları sinan bulut,burhan kadem,hüseyin abi,ibrahim maden gıbı show muhabbet uretıcıs yapsa yemınle uzulucem ama şimdı pek uzulduğum soylenemez.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
erkan ben bu konuyu yazarken tam 3 hafta bekledim.seni çok yerlere sordum.hüseyin abiye ben senin nasıl kuşlar verdiğinide biliyorum.sen beni asıl hüseyin abiye sor.mesele şu arkadaşım ben bu konuyu yazdığımda bana mesajlar geldi ilk isimde seninki idi.demekki bu yaptığın ilk iş değil.beni dün izmirdende aradılar senin yanlışlarını anlattılar.izmirserinofilden neden ihraç olduğunu anlattılar.ben ankaradayım ama izmirserinofile bir telefonla üye oldum hemde ne evrak nede para gönderdim.ramazan şahin ve rafet başkan beni tanımazlardı ama bana parasını almadan kuş ve kafes gönderdiler.ama seni dernekten ihraç ediyorlar oturda sen düşün.şimdi yapılan işe gelince 3 kuşu 500tl sattın değilmi.para konusunda yanlışmıyım.yanlışsam düzelt.arkadaş iyi damızlık jumboların tanesi 400 tl.den satıldığı ve yavrunun bile 250 tl.den satıldığı bir ortamda sen gerçekten paraya değer vermiyorsun.3 tane yi 500 tl satıyorsun.yolculuk meselesine gelince o dah vahim hem kuş üretiyorsun hemde bu canlılara acımıyorsun.bir kutunun içinde aç susuz 32 saatlik soğuk bir yolculuğa kuşları çıkarıyorsun sonrada benim suçum ney diyorsun.ben hayvan hakları mahkemesi olsam senide 32 saatlik bir yolculuğa bir kutuda yolculuk yaptırırdım aç susuz o zaman anlarsın belki bu el kadar kuşların ne çektiğini.eğer sen bu hayvanlara değer vermiyorsan bu işi yapma.birde dikkat edersen ben senin ismini vermedim ilk başta çıkar olay böyle değil dersin diye ama senden tek cevap gelmedi.şimdide yok bana telefon açmadın diye ben seni ne diye arıyacağım.bak burada insanlar kendini ne güzel ifade ediyorlar.şunuda söyleyeyim.sana benimle özel görüşüpte laf söyleyenler burada sesi çıkmıyor.sanmaki sadece ben yazıyorum.arkadaş benim derdim erkan-ahmet-veya mehmet değil.bu şekil ticaret yapan ve insanların canını yakanlarla.eğer sen dürüst iş yapıyorsan zaten sıkıntın olmaz.ama bu işe kalkışacak olanlar artık bir daha oturup düşünecekler acaba bı işi yaptığımızda tüm camia duyar diye.bu nedenlede insanların ve hayvanların canı yanmaz.

erkanyetim

Üyemiz
Adı
Erkan
Soyadı
Yetim
son sozum ben dernekten ıhrac olmadım kendım ıstıfa ettım ınanmazsan rafet tanısa sor bakalım ama sana rafet tanıs yok be çıkardım derse o zaman sana a 4 kağıdına yazdığım ıstıfa yazısını gostersın baalım.nedense her dernekten ıstıfa edende ıhrac denılıyor bunun adı ıstıfadır ıraç değil.bu sna son sozum.

zeki ankara

Uzman Üyemiz
Adı
Zeki
Soyadı
Mülayim
erkan sen kendini show üreticimi sanıyorsun.mesele üretmekte değil.dürüst ticaret yapmakta.senin ismini zikrettiğin kişileri ben çok yakından tanırım.onlarda beni iyi tanırlar.o kişilerin hiç böyle konularda ismini geçtiğini gördünmü.çünki onlar adam gibi adamlar.böyle dalavere işlerle uğraşmazlar.ama hep senin ismin geçiyor.sen kendini haklı görebilirsin ama ortada bir resim ve olay var.fazla lafa hacet yok.iş kişinin aynasıdır.

E

elaziz2316

Guest
Zeki MÜLAYİM' Alıntı:
erkan sen kendini show üreticimi sanıyorsun.mesele üretmekte değil.dürüst ticaret yapmakta.senin ismini zikrettiğin kişileri ben çok yakından tanırım.onlarda beni iyi tanırlar.o kişilerin hiç böyle konularda ismini geçtiğini gördünmü.çünki onlar adam gibi adamlar.böyle dalavere işlerle uğraşmazlar.ama hep senin ismin geçiyor.sen kendini haklı görebilirsin ama ortada bir resim ve olay var.fazla lafa hacet yok.iş kişinin aynasıdır.
    +1

Zeki bey, burası bir aile ortamı. Beş parmaktan beşi de bir olmuyor maalesef. Ama burada herkes kimin ne olduğunu az çok tahmin ediyor. Bizlerle bu konuyu paylaştığın için de ayrıca sana teşekkürü bir borç bilirim. Tecrübe hayatta yenen kazıkların bileşkesidir. Senin gibiler sayesinde en azından bazı arkadaşlar, bazılarından kazık yemeden de tecrübe sahibi olacak.

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
erkanyetim' Alıntı:
benım anlamadığım zaten bu sitede benım tanıdığım show muhabbet uretıcısı yok ama maşallah  herkez sankı profesyonel show muhabbet uretıcısı maşallah ya.hadı bu yorumları sinan bulut,burhan kadem,hüseyin abi,ibrahim maden gıbı show muhabbet uretıcıs yapsa yemınle uzulucem ama şimdı pek uzulduğum soylenemez.
  Sayın Yetim, şimdi de Site üyelerini, Site müdavimlerini küçümsemeye mi başladınız ?

Ahmet SALMAN

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.asmobilya.net
Adı
Ahmet
Soyadı
SALMAN
Kuşu sattığın kişinin izmirde arkadaşları vardı,yapman gereken kuşları onlara teslim etmendi,hiç başın ağırmazdı,

benım anlamadığım zaten bu sitede benım tanıdığım show muhabbet uretıcısı yok ama maşallah  herkez sankı profesyonel show muhabbet uretıcısı maşallah ya.hadı bu yorumları sinan bulut,burhan kadem,ibrahim maden gıbı show muhabbet uretıcıs yapsa yemınle uzulucem ama şimdı pek uzulduğum soylenemez.
[/quote]
Bu sitede şov üreticisi yok diye karalama yapıyorsun ; bu sitede ben varım(daha geçen hafta benden kuş istedin,bende satılık kuş yok demiştim hatırlıyorsan)yavuz ALPTEKİN,yılmaz KURŞUN,şahin GÜNGÖR,serdar SİRKECİ ve aklıma gelmeyen birçok isim var,bu yazdıklarım şov kuşu üretiyor laf değil,ve bu arkadaşlarda kendi üretmediği kuşlarlada yarışmaya girmediler,yani parayla derece almadılar ben dahil,kamil SARGIN dan aldığım kuşları yarışmaya sokmayı bende biliyordum,çünkü kuşları yarışmadan önce almıştım ama kim üretiyorsa yarışmada onun hakkıdır,bu ismini zikrettiğin arkadaşlarının ürettiği kuşlarıda yarışmalarda görecez,ürettiğimiz kuşlar yarışacak biz değil.