Kuş yemi temizleme makinası yapımı

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Naz hanım teşekkür ederim ama ben daha yapmadım bu makinayı yapacam işallah yanlış anlaşılmasın  sakin dolaşırken sitede buldum.

faruk_79

Uzman Üyemiz
Adı
FARUK
Soyadı
ŞANLI
mert bey banada lazım böyle bır makına bende yapmayı dusundum guzelde ama elek bölumude lazım bence sadece ufleme yapıyor salmadakı kuşların yemını temızlemek için içinde sadece kabukolmuyor dişkıda oluyor elek eklıyebılırsek çok kuşlanışlı bir makına olacak bence baydalı olacak yınede bence sadece ufurmekde olsa yınede yapmayı denıyecem paylasım için tesekkurler.başka arkadaşlar elekeklıye bılırsek fıkri olan farsa faydalı olacaktır saygılar.

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Eyer maliyetlerini ucuza getire bilirsem patentini alıp üretime gecmeyi düşünüyorum destekelrinizi bekliyeceğim. kaliteli işcilik ucuz maliyet amacım bu.

polsuder

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.imparatorogame.com
Adı
Süleyman
Soyadı
DERMENLİ
Mert SEVER' Alıntı:
Eyer maliyetlerini ucuza getire bilirsem patentini alıp üretime gecmeyi düşünüyorum destekelrinizi bekliyeceğim. kaliteli işcilik ucuz maliyet amacım bu.
Malesef geç kalmışsın patenti Bandırmada görev yapan bi Astsubay arkadaşta :)

casa007

Yeni Üyemiz
Adı
ALP
Soyadı
ERBAKAN
yapılmış bir aletin patentini almaya çalışmak pek etik bir şey değil!

BORABAY

Uzman Üyemiz
Adı
BORA
Soyadı
DERİCİ

mertsever

Uzman Üyemiz
Adı
MERT
Soyadı
SEVER
Haklısın bora bey ben zaten alacam derken kesin yapıp alacam demedimki lisansı burda yanlış anlışma oldu sanırım neyse.