Fatih MANSIZ' Alıntı:ayırmadan önce kavgalı değillerse görsünler
o zaman görsünler ki birbirlerine ilgileri artsın . inşallah yararlı bir ayırma olurErkan CİHANGİR' Alıntı:fatih bey kavga yoktu dişi akıllı yemliğe yaklaştırmıyordu erkeği kendi uzun süre duruyordu yemlikte çıkınca erkek gittiğinde erkeği gelip kovuyordu ayrıca ikiside ayrı dünya hiç ilgileri yok birbiriyle
Karahan UZUN.' Alıntı:bekle bu arada ikisinide vitaminle güçlendir kalsiyum mineral dahi bunun içine bence 1 ay kadar böyle bekle daha sonra bir deneme yap ve dişiyi erkeğin kafesinin yanına koy yakın olsun arada ortadan bölme tel kafes varsa o şekilde at ve hareketlerini kontrol et veya direk at ama kontrolunda olsun ve emin ol sıkıntı olmaz ama her durumda sen bakımlarını kuvvetlendir dostum...
Fatih MANSIZ' Alıntı:ayırmadan önce kavgalı değillerse görsünler
Karahan UZUN.' Alıntı:bekle bu arada ikisinide vitaminle güçlendir kalsiyum mineral dahi bunun içine bence 1 ay kadar böyle bekle daha sonra bir deneme yap ve dişiyi erkeğin kafesinin yanına koy yakın olsun arada ortadan bölme tel kafes varsa o şekilde at ve hareketlerini kontrol et veya direk at ama kontrolunda olsun ve emin ol sıkıntı olmaz ama her durumda sen bakımlarını kuvvetlendir dostum...
+1Karahan UZUN.' Alıntı:bekle bu arada ikisinide vitaminle güçlendir kalsiyum mineral dahi bunun içine bence 1 ay kadar böyle bekle daha sonra bir deneme yap ve dişiyi erkeğin kafesinin yanına koy yakın olsun arada ortadan bölme tel kafes varsa o şekilde at ve hareketlerini kontrol et veya direk at ama kontrolunda olsun ve emin ol sıkıntı olmaz ama her durumda sen bakımlarını kuvvetlendir dostum...