Kuşlar Hakkında Bir Kaç Soru...

Mehmet Kurtt

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kurt

Bir arkadaşım diğer kuşlarına yer açmak için bu kuşları bana vermeyi önerdi ücretsiz olarak.Bende yavru alma zevkini yaşamak istiyorum.Bu mavi kuşun 2.eşiymiş söylediğine göre kusma,kaşıma vs herşey var ama daha çiftleşmemişler öyle söyledi.

Şimdi sorularıma gelirsek

Bu kuşlardan yavru alma imkanım olur mu ? Beklemekten yana bir sıkıntım olmaz.

Dişi kuş ile erkek kuş arasında bir cüsse farkı var bu çiftleşmede sıkıntı  oluşturur mu ?

Ayrıca sizlerde yaşı ve türü hakkında yorumda bulunursanız çok memnun olurum teşekkürler...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
1. Sabır ederseniz her kuştan yavru alırsınız. Bu kuşlar da gayet sağlıklıya benziyor.
2. Sıkıntı oluşturmaz.
3.Erkek çekoslovak dişi ise yerli.
Yavru almak istiyorsanız. Gaga taşlarını, kalamar kemiklerini 3 günde 1 yumurta mamalarını vermelisiniz.

zgrmdn

Takipçi Üyemiz
Adı
özgür
Soyadı
maden
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
1. Sabır ederseniz her kuştan yavru alırsınız. Bu kuşlar da gayet sağlıklıya benziyor.
2. Sıkıntı oluşturmaz.
Yavru almak istiyorsanız. Gaga taşlarını, kalamar kemiklerini 3 günde 1 yumurta mamalarını vermelisiniz.
+1

jany

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Dikbaş
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
2. Sıkıntı oluşturmaz.

ercinozkan

Uzman Üyemiz
Adı
Erçin
Soyadı
Özkan
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
2. Sıkıntı oluşturmaz.

Sercan Topcu

Uzman Üyemiz
Adı
Sercan
Soyadı
Topcu
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
2. Sıkıntı oluşturmaz.

Mehmet Kurtt

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kurt
Ilk olarak yorumda bulunan  herkese  cok teşekkür ederim.Kuşları bugün eve getirdim 10 gündür yuvaliklari takiliymis bende çıkartmadan getirdim.Kafesleri biraz eski ve boyaları dökülmüş ben bu çifti 60 lik  cifthaneye taşısam yadırgama tarzında birşeyle karşılaşabilirmiyim?(yuvalik takılı olduğu icin yoksa hiç ellemeyeyimmi?)

Muho

Üyemiz
Adı
Ali
Soyadı
Gürses
yer değişiklği yaşayacaklardır bnde yaşadım aynı sorunu sabır edersen alırsın yawrularını bn 1 yıl ara ile aldım şuan durmadan yumurtluyor :D

mehtapyılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mehtap
Soyadı
Yılmaz Maraşlıoğlu
Siz zaten kuşları yeni almışsınız yerdeğişikliğinden dolayı bir yadırgama olmuştur zaten bence kafeside hemen değiştirirseniz hem yer hem kafes değişikliğine bir süre sonra adapte olurlar inşallah.

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Mehtap YILMAZ' Alıntı:
Siz zaten kuşları yeni almışsınız yerdeğişikliğinden dolayı bir yadırgama olmuştur zaten bence kafeside hemen değiştirirseniz hem yer hem kafes değişikliğine bir süre sonra adapte olurlar inşallah.
aynen birde üretimhane ortamından ev ortamına alışmaları da biraz zaman alır . Sizin üzerinize düşen sakin bir yere koyup yemlerini manalarını vitaminlerini kalamarını gaga taşını verip , temizliğini yapmak . Hayırlı uğurlu olsunlar inşallah tüyleri kadar yavru alırsınız inşallah 

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mehtap YILMAZ' Alıntı: