KUŞLAR İÇİN HANGİ ODA NEMLENDİRİCİ

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
Merhaba arkadaşlar 17 çift muhabbet kuşu üretmekteyim yanlız söyle bi sıkıntım malum bilirsiniz ankara çok havası kuru bi memleket onun için yumurtalarım da çoğu kabuğu sert olduğundan çıkamıyor onun için kuşların odasında soğuk buhar nemlendiricisi kullansam daha iyi olur yoksa sıcak buhar makinası mı daha iyi olur kullanan ve sonuç alan arkadaşlar varsa tavsiyesini bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
akvaryum yerine sıcak buhar  olsa olmaz mı elimde soguk buhar makinası var onumu kullanıyım

Sıddık

Uzman Üyemiz
Adı
Sıddık
Soyadı
Yamaç
Havalar ısındığında soğuk buhar makinesi iyi olacaktır.

orhankupeli

Takipçi Üyemiz
Adı
orhan
Soyadı
küpeli
bu nemlendirici ve nem ölçme cihazı banada lazım  bılen duyan tecrube eden tecrubesını bızımle paylasırsa  bende sevınırım

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
evet arkadaşlar nemlendiricinin  kuşlar için çok büyük faydası oldugunu herkez biliyor ama kullanan yok gibi  :D

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Kış aylarında havada zaten yeterince nem var.  Ortamda fazla nem olmasıda yumurtadan çıkamama sorununa neden olur. Ayrıca eşırı nem kuruma hastalığınında tetikleyicisidir

dakika06

Uzman Üyemiz
Adı
serkan
Soyadı
sipahi
Kış aylarında havada zaten yeterince nem var.  Ortamda fazla nem olmasıda yumurtadan çıkamama sorununa neden olur. Ayrıca eşırı nem kuruma hastalığınında tetikleyicisidir
demişsiniz şahin bey ama kuşlar ev ortamında oldugu için evin nem ölcer cihazına baktıgımda %35 gösteriyor bildigim kadarı ile ortamın % 60 nemli hava olması gerekli geriye kalan nemi yakalamak için nem cihazı kullanalım diyorum ama tabi kafam çok karıştı