gfbli1
Takipçi Üyemiz
Arkadaşlar 3 aylık kuşlar kafesin tabanından pisliklerini yiyorlar gazetenin üstüne bakıyorumda pislikler yok ama izleri kalmış bunu niye yapıyorlar nasıl önleyebilirim ?
AYNEN DOĞRU evil_ideaYavuz Usta' Alıntı:Merhaba,Arkadaşlar Dışkı yeme nedenlerinin başında K VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ gelir.Kuşlaınıza 1 ay haftada 2 gün Avit K vitamini verin.Bol bol yeşillik verin,Mamalarına her seferde kendi yediğiniz her tür yeşilliklerden (çok iyi dezenfekte edilerek yıkanmış ve kurulanmış)ince ince kıyarak mama ile birlikte verin.
Bir müddet sonra dışkı yeme bitecektir.
Saygılar.
Yavuz Usta' Alıntı:Merhaba,Arkadaşlar Dışkı yeme nedenlerinin başında K VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ gelir.Kuşlaınıza 1 ay haftada 2 gün Avit K vitamini verin.Bol bol yeşillik verin,Mamalarına her seferde kendi yediğiniz her tür yeşilliklerden (çok iyi dezenfekte edilerek yıkanmış ve kurulanmış)ince ince kıyarak mama ile birlikte verin.
Saygılar.
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:AYNEN DOĞRU evil_idea
Katılıyorum.Yavuz Usta' Alıntı:Merhaba,Arkadaşlar Dışkı yeme nedenlerinin başında K VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ gelir.Kuşlaınıza 1 ay haftada 2 gün Avit K vitamini verin.Bol bol yeşillik verin,Mamalarına her seferde kendi yediğiniz her tür yeşilliklerden (çok iyi dezenfekte edilerek yıkanmış ve kurulanmış)ince ince kıyarak mama ile birlikte verin.
Saygılar.
TEŞEKKÜRLER evil_idea evil_ideaYavuz Usta' Alıntı:Merhaba,Arkadaşlar Dışkı yeme nedenlerinin başında K VİTAMİNİ EKSİKLİĞİ gelir.Kuşlaınıza 1 ay haftada 2 gün Avit K vitamini verin.Bol bol yeşillik verin,Mamalarına her seferde kendi yediğiniz her tür yeşilliklerden (çok iyi dezenfekte edilerek yıkanmış ve kurulanmış)ince ince kıyarak mama ile birlikte verin.
Saygılar.
Gerçekten ilk defa duydum ben zararı olur diyo korkuyodum ama yararlı bile çıktı ;DŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:Yavru kuşlar yem kırmayı öğrenene kadar besin ihtiyaçlarını ebeveynlerinin dışkılarını yiyerek giderirler