KUSLARA HER MAMA VERISIMDE YUMURTA SAYISI ARTIYO

Levent4458

Yeni Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
METİNER
MUHABBET CIFTIME HER MAMA VERISIMDE YUMURTA SAYISI ARTIYO 7 YUMURTA OLDU AMA TESADUFMUDUR BILMEM ILK YUMURTA SAYISI 3 IKNE MAMA YAPTIM ERTESI GUN 6 OLDU 2 GUN ARAR VERDIM MAMA YAPMADIM 2 GUN SONRA MAMA  YAPTIM VERDIM ERTESI GUN YUMURTA SAYISI 7 YE CIKTI MAMA VERMEYE  DEVAM EDEYIMMI YOKSA KESEYIMMI ONU ANLAYAMADIM SIZLER NE ONERIDE BULUNABILIRSINIZ?

Rainbow Muhabbet

Uzman Üyemiz
mamayla alakası yok kardes o yumurtlamasını zaten kendı keser ıskı o kadar cok yumurtanın ıyı döllenmıs olması ve o yavruların cıkması ve en zoruda o kadar yavruya bakması cok onemlı ozaman sızın 6 7 yavru cıktıgını farz edersenız gunde  2 3 kere mama takvıyesı yapmanız gerekcek:)))

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Sercan MİZRAKLİ' Alıntı:
mamayla alakası yok kardes o yumurtlamasını zaten kendı keser ıskı o kadar cok yumurtanın ıyı döllenmıs olması ve o yavruların cıkması ve en zoruda o kadar yavruya bakması cok onemlı ozaman sızın 6 7 yavru cıktıgını farz edersenız gunde  2 3 kere mama takvıyesı yapmanız gerekcek:)))

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
9 a kadar gider belki  sabır sabır  olmazsa kulucka makinası hazırla şimdiden  C:) yumurta sayısı ne zaman sabit ozaman haftada bir vermeye başla 

Levent4458

Yeni Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
METİNER
USTAD 6 IKEN 2 GUN BEKLEDIM SABIT OLUNCA MAMA  YAPAYIM DEDIM SENIN TARIFI :)) YAPTIGIM AN YARIM SAAT SONRA ERKEK DISIYI YUVALIKTAN ZORLA CIKARDI DISARDA 10 DAKIKA DURDULAR SONRA BERABER YUVAYA GIRDILER SONUC ORTADA ERTESI GUN YUMURTA SAYISINDA  +1 :)  MAMA VERMEK ICIMDEN GELMIYOR  HER MAMADA +1 YUMURTA  ODA EN DUSUK +1 YOKSA ILK SENIN MAMA TARIFINDE +3 OLDU  BILIYORSUN :)

erhankiret

Uzman Üyemiz
Adı
erhan
Soyadı
kiret
mamayla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum düzensiz yumurtlama durumu var bence.kötü bir durumdur yavrular arasında  tüy-boy farkı olur.

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Yumurtalar bir koli olanada dek mama vermeye devam edin :)

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
* ILK
YUMURTA SAYISI 3 IKNE MAMA
YAPTIM ERTESI GUN 6 OLDU * ben şurasını anlamadım bir gün sonra nasıl 3 artıyor. Büyük ihtimalle yumurtaları sayarken gözden kaçırmışsınız

Levent4458

Yeni Üyemiz
Adı
Levent
Soyadı
METİNER
Fatih MANSIZ' Alıntı:
* ILK
YUMURTA SAYISI 3 IKNE MAMA
YAPTIM ERTESI GUN 6 OLDU * ben şurasını anlamadım bir gün sonra nasıl 3 artıyor. Büyük ihtimalle yumurtaları sayarken gözden kaçırmışsınız
3 arttı evet gozen kacan yumurta yok cok ıyı takıp ettım

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Levent METİNER' Alıntı:
3 arttı evet gozen kacan yumurta yok cok ıyı takıp ettım
çok ilginç iki yumurta olayı bazı tıkanma anlarında olabiliyor ama 3 için sadece MAŞALLAH denir