Kuşlarda Kıskançlık Durumu

mehmetakif06

Üyemiz
Adı
Mehmet Akif
Soyadı
ÖZKAN
Merhaba Herkeze Dişi Kuşumun Yanına Kendisinden 2-3 Ay Büyük Bir Erkek Getirdim.Ama Dişi Salıncağı Tünekleri Yemi Ballı Krakeri Kıskanıyor.Rahat Vermiyor Erkeğe.Erkeğin Açlıktan Ölmesinden Korkuyorum.Dişi Erkeği Dövüyor Sanırım.Bu Problemi Nasıl Aşabilirim ?Şimdiden Herkese Teşekkür Ederim

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
MEHMET KARDEŞ DİŞİ İLK FIRSATTA ERKEĞİ ÖLDÜREBİLİR
DİŞİ KUŞUNUZ EĞER SİZE ALIŞMIŞSA SIKINTI OLUR  ÇİFT OLMALARI ZORLAŞIR
KUŞU AYRI BİR KAFESE KOYMAYI ÖNERİRİM

mehmetakif06

Üyemiz
Adı
Mehmet Akif
Soyadı
ÖZKAN
Abi Erkeğin Bugün Bizde İkinci Günü.Dişide Bize Geleli Dört Ay Kadar Oldu.Dişi Öpüşmeye Zorluyor Ayağını Erkeğin Sırtına Atmaya Çalışıyor Tüylerini Düzlüyor Ama Erkekte Tık Yok :D Eş Olurlar Gibi Algılıyorum.Erkek Biraz Pasif Kalıyor Onuda Yeni Olmasına Veriyorum.Dişi Kıskanıyor Ondan Eminim.Erkek Pek Yemde Yemiyor Hatta Eş Almalarını Hızlandırmak İçin Nijer Tohumu Bile Mevcut Kafesin İçinde.Bunlara Bakarak Yinede Ayırmamı Tavsiye Eder Misin ?

enginersin

Uzman Üyemiz
Adı
engin
Soyadı
ersin
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
+ 1
+ kuşunuza eş alacaksanız eşini kuş alsın (beğensin) forumda eş nasıl alınacağına dayir konular var muhabbet kuşuna al sana eş deyip eş getirilmez öncelikle derhal Selahattin ustanın dediğini uygula ve sonrasında tanıdık bir üretici veya petşop a kuşu götür orada erkeklerin arasına salın ve hangini kendine eş kabul ederse onu alın aksi taktirde kuşunuz gelen diğer kuşu öldürebilir özellikle gelen kuş erkekse evde olan dişi zaten kafesi sahiplenmiştir ve hemen saldırıya kıskançlık krizine girir kolay gelsin

mehmetakif06

Üyemiz
Adı
Mehmet Akif
Soyadı
ÖZKAN
Abilerim Hepinize Teşekkür Ederim.Bu Forumu Çok Beğendim.İlgilenen Abilerimden Kardeşlerimden Allah Razı Olsun.

kuşçu_10

Uzman Üyemiz
Adı
ORÇUN
Soyadı
AST
bence erkek kuşu ayırın dişi öldürmeden benim 2 tane erkek kuşum öldürüldü bu şekilde

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Daha büyük bir kafesiniz varsa o kafese aktarınız. Yahut bir kaç gün için dişiyi kafesten alabilirsiniz. Keşke erkeği de 4 ay önce edinseydiniz..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
Arkadaşım banada bir 2 yaşında erkek verdiler yalnız yaşamış bir erkek bir haftadır salmada bir tane dişi rastlamadı bende kafese aldım ve yanına gazi bir cins kuş koydum bizim gazi kafesi parçalayacak yinede vermeyecek pas ama omu inat bende bugün gıcıklığına yuvalık taktım 2 tane bekliyorum slm

ceylin123

Uzman Üyemiz
Adı
nihal
Soyadı
baskurt göksu
bendeki dişi de öyleydi sen yine bu durumda önce erkeği tek başına bi kafese alıştır dişiyi yanına koy bide yavruluk koy içi talaşlı dikkati yavruluğa kayar hemde kafes erkeğin olduğu için savaş açamaz. ona .yavruluk koymasan yine dişi cazgırsa yine erkeğin kafeside olsa dövüp kendinden bezdirmeyeceği şüpeli ::)

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Başka bir kafesiniz varsa dişiyi oraya aktarın. Bu sayede erkek kafesi sahiplenecek bir hafta sonra dişiyi tekrar erkeğin yanına atabilirsiniz.

mehmetakif06

Üyemiz
Adı
Mehmet Akif
Soyadı
ÖZKAN
Tüm Abilerime Arkadaşlarıma Teşekkür Ederim Dediklerinizi Uyguluyorum Bir Hafta Sonra Aynı Kafese Alacağım.

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
Aganın lafı üstüne laf olmaz. Güzel söylemiş.

metroxylon

Takipçi Üyemiz
Adı
Özgür
Soyadı
Kurt
bencede erkeği başka kafese alın.kafese alıştıktan sonra dişiyi erkeğin yanına koyun

E

elaziz2316

Guest
Özgür Kurt' Alıntı:
bencede erkeği başka kafese alın.kafese alıştıktan sonra dişiyi erkeğin yanına koyun
    +1

Bu yöntem ile ev sahbibi erkek olacağından üstünlüğünü kabul ettirecektir. Siz ev sahibini dişi yapmışsınız. O da kafesini paylaşmak istemiyor. Nijeri de bence sade vermeyin. Yeme veya mamasına karıştırın. Yoksa kuşlarınız sık sık tüy değişimine girebilir.

nowaroma

Üyemiz
Adı
Aykut
Soyadı
YAYICI
mehmetakif06' Alıntı:
Abi Erkeğin Bugün Bizde İkinci Günü.Dişide Bize Geleli Dört Ay Kadar Oldu.Dişi Öpüşmeye Zorluyor Ayağını Erkeğin Sırtına Atmaya Çalışıyor Tüylerini Düzlüyor Ama Erkekte Tık Yok :D Eş Olurlar Gibi Algılıyorum.Erkek Biraz Pasif Kalıyor Onuda Yeni Olmasına Veriyorum.Dişi Kıskanıyor Ondan Eminim.Erkek Pek Yemde Yemiyor Hatta Eş Almalarını Hızlandırmak İçin Nijer Tohumu Bile Mevcut Kafesin İçinde.Bunlara Bakarak Yinede Ayırmamı Tavsiye Eder Misin ?
buna benzer bir durum bende de mevcut. yalnız benim erkek çok hızlı çıktı ve çok iyi anlaşıyorlar. erkek durmadan kur yapıyor. bilirsiniz kafa sallıyo falan. ancak tam o noktada dişi erkeğin üstüne çıkmaya çalışıyo. acaba ilerde çiftleşirler mi? yoksa bu durum böyle kısır döngü içerisinde devam eder mi?