kuşlarda nem oranı

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
iyi akşamlar arkdaşlar bir sorum olucak evde beslediğim 7 takım muhabbet kuşum var  ve aynı oda içinde 1.50 cm lik mobilyalı akvaryumum var ondada tropes türü besliyorum merak ettiğim akvaryumdan çıkan nem kuşlar için yeterli nem miktarını sağlarmı yarımdımlarınız için şimdiden tşk ederim

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
tşk ederim abilerim kardeşlerim yorumlarınız için allah razı olsun

karahanuzun

Uzman Üyemiz
Adı
Karahan
Soyadı
UZUN
asıl soru  kaç üretici  bunu önemsiyor arkadaşlar  günah almak istemem ama  merdiven altı üretim yapanlar bu kriteri önemseyeceğini pek zannetmiyorum ben...

griayhan

Yeni Üyemiz
Adı
ayhan
Soyadı
kökdemir
http://www.hepsiburada.com/liste/arzum-bebbe-nem-ve-sicaklik-olcer/productDetails.aspx?productId=oyunar860&categoryId=302592

bu üründen kullanan var mı? ben aldım da pek doğruyu göstermiyor zannımca. evde cıvalıyla kıyasladım 6 derece fark var.. bende elektronik göstergeli buz dolabına koydum en sağlıklı sonucu versin diye; dolap 4 derce gösteriyordu bu aleti dolapta 1o-15 dakika beklettim 10 derece gösteriyordu... ama nem için bi kaslama yapamadım karşılaştıracak bi şey yok... saygılarr..

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
olmazsa dijital bi gösterge alsam iyi olcak devamlı ısı saıcaklığının düşemsinden veya çıkmasından  sanırım kuşun 1ni hastalandırdık yada tüğ dökümünde anlayamadım 1 gün önce sapasağlam neşeli olan kuş şimdi durgun gagasını tüğlerinin arasına sokuyo anlayamadım gitti isali yok yem de yiyor suda içiyor ama durgun nedense tüğ dökümünde böyle problemler olabilirmi arkadaşlar

ismail yüce

Uzman Üyemiz
Adı
T C İsmail
Soyadı
YÜCE
Karahan UZUN.' Alıntı:
asıl soru  kaç üretici  bunu önemsiyor arkadaşlar  günah almak istemem ama  merdiven altı üretim yapanlar bu kriteri önemseyeceğini pek zannetmiyorum ben...
-100