KUŞLARDAN SEBEP DIRDIRA ÇÖZÜM...

ebubünyamin

Uzman Üyemiz
Adı
Abdullah
Soyadı
Ademoğlu
Hobi amaçlı ev üretimi yapıyorum.
Hanımda kuşları sevmesine rağmen ev tozlanıyor, tüyü, yemi vs........... diye ara ara söyleniyor, kuşları götür bu evden diyordu.
Sonunda bu durumun çözümünü buldum.
Bir daha kuşlarla alakalı dırdır duymamak karşılığında, çıkıp satılan her yavrunun parasını hanıma vermek ve kuşların etrafını sık sık süpürmek  üzere bir anlaşma yaptık.
Artık mutlu ve huzurlu olarak hobime devam ediyorum, hatta 8 gözlü kafes yaptıracağım dedim itiraz gelmedi
:) $
Ön tellerin siparişini verdim bile.  8)

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
ben yıllardır uygularım bu taktiği,kuşlarım evde olmamasına rağmen.

hicaz

Uzman Üyemiz
Adı
Ömer
Soyadı
GÖKTEPELİLER
vallahi o dert bende de var :D 4 çiftim var yakında balkonu kapattırıp oraya taşıcam..

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
SEN BİLİRSİN DEYİNCE KAVGA ÇIKMAZ ALLAH CC HAYIRLISINI VERSİN SEN ŞİMDİ YAVRU PATLAMASI GÖR HER GÜN KEKLER MAMALAR SÜPER HİJYENİK BİR ORTAM SENİN SATTIĞININ İKİ KATINADA SATARSA HİÇ ŞAŞIRMA ARZULAR ŞELALE

kinzavas

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
ay
valla aynı olay benim de başıma geldi, evim 2 katlı alt katın da üretimhanem var temizlik bakım iş temposu derken bazen ilgilenmek çok zor oluyor. bende çözümü eşimi ortak yaparak çözdüm kazancımızı ortak olarak paylaşıyoruz o da mutlu bende :) :) :)

rabbani

Uzman Üyemiz
Adı
ÜNAL
Soyadı
YILMAZ
Anlaşmalar iyidir önemli olan anlaşmaya sadık kalmak  hakkınızda hayırlısı olsun...