Kuşları gidip değiştirdim yeni çiftime bakarsanız ve yorum yaparsanız sevinirim

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
yeni umudum genç çiftlerim
genç erkek :)
erkeğin kanatları bu şekilde bu neden dolayı ? tüy mü döküyor yoksa problem mi var alırken fark etmedim güvendiğim kişiydi çünkü bunu açıklarsanız sevinirim ?
burda da kuyruğuna dikkat çekiyim :) neden dolayı bunlar ? güvendiğim kişi olduğu için gözüm kapalı aldım resmen ?
buda dişi kuşum elimi felaket ısırdığı için fazla iyi çekemedim :(
Yorumlarınız beni çok ilgilendiriyor ona göre hareket edeceğim şimdi ne yapmam gerekiyor hepsini söylerseniz çok bahtiyar olurum sizlere güvenim sonsuz Saygılar :)

özcan gök

Takipçi Üyemiz
Adı
özcan
Soyadı
gök
şahşi görüşürüm tüğ dökümünden çıkıyor galiba ama abilerim bunu daha iyi bilirler onların yorumları daha önemli. (MASALLAH)

the_myth

Takipçi Üyemiz
Adı
önder
Soyadı
selçuk
Maşallah Yavrularınıda görmek nasip olur inşallah

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
teşekkür ederim inş. yavrularını görürüz :) sağlıklı sıhhatli olsunlarda :)

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Elbette düzelir yerine yenileri çıkacaktır biraz sabır  ( tabi çekilmemiş te olabilir bu benim şahsi düşüncem bana öyle geldi )

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
ha yani kalıcı bişiy olmasında üzülürüm yoksa güvenim sarsılır satın aldığım kişiye :( peki kuşlar nasıl ? üretime elverişli mi sizce

Hakan_21

Uzman Üyemiz
Adı
Hakan
Soyadı
KAPLAN
Yok kalıcı değil :) kuşlarınız genç ve sağlıklı görünüyorlar zaman bunu gösterecektir umarım eş tutarlar birbrlerini sabır

sheqil58

Takipçi Üyemiz
Adı
Samet
Soyadı
YILMAZ
ya anlaşıyor felan dedi ama şimdi daha ilk gün olduğu için fazla bi hareket yok :) zaman göstercek herşeyi inş. güzel şeyler olur =)

the_myth

Takipçi Üyemiz
Adı
önder
Soyadı
selçuk
banada senin başına gelenler geldi yavru bi çift aldım 5 ay bekledim dişi öldü.dişi aldım eş tutmadı erkeği değiştirdim şimdi oldu bi yumurtası var devamı gelecek inşallah umarım seninde yüzün güler...

E

elaziz2316

Guest
    Kuşlara biraz zaman ver. Mamalarını, yeşillik ve meyvalarını eksik etme. Hayırlı olsun.

kemal akbulut

Uzman Üyemiz
Web sitesi
ww.muhabbetkusuureticileri.com
Adı
Kemal
Soyadı
Akbulut
ARKADAŞIM HAYIRLI OLSUN KUŞLARI KAFESTENMİ SALMADANMI ALDIN KAFESTEKİ KUŞLARIN HAREKET KABİLİYETİ AZ OLUR O YÜZDEN KUŞLAR BİRBİRİNE SALMADAN DAHA UZUN SÜREDE EŞ TUTAR  UYGUN YERİN VARSA KUŞLAR BİRBİRLERİNE ALIŞANA KADAR BOL BOL UÇUR SÜREKLİ KAFESTE KUŞLARLA İLGİLENME SEVGİ BÖLÜNMESİN KUŞLARIN SAĞLIKLI GERİSİ DAMARI SÖZ KONUSU YANİ IRK IRKI İYİSE ARZULAR ŞELALE  AMA MÜCADELECİ BR RUH TAŞIDIGIN İÇİN TEBRİK EDERİM  BOL ŞANSLAR