abi keçiboynuzu yeme değil yumurta mamasına katılırsa etkili olurYusuf YILMAZ..' Alıntı:birbirlerinin seslerini duymaları üretim için daha iyi olur. çiftleşme için mamaya keçiboynuzu tozu serpende var. ben yaptım bir aydır daha pek faydasını görmedim. yeşilliğin fazlası ishal yapar. kuşlar pek sever ama siz yine de haftada bir- iki verin. yemi kabuklu kabuksuz diye ayırmayın sonuçta yavru değil bunlar. 2 çiftiniz var. en iyi markayı alsanızda pek ücret tutmaz
bu ölçüler ortadan 2ye bölündüğünde çok küçük dediğim gibi bu kafesin ortasındaki teli çıkarın 1 çift bunda kalsın başka bir kafese diğer çifti koyunTolga ALTINTAŞ' Alıntı:60 cm boy
40 cm yükseklik
30 cm en
o zaman ince bir tahta falan bulun yada tabelalarda kullanılan plastik gibi şeylerden kestirin o ölçüye göre.sonra araya yerleştirinTolga ALTINTAŞ' Alıntı:Bakalım yeni bir kafese suan ımkanım yok fakat suan boyle ıdare etmek zorundayım artık ortasına bırsey koyup bırbırlerını gormemelerını saglamalıyım
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:kafesiniz küçük 2 çift için yeterli değil 1 tane daha kafes alın ortadaki teli çıkartın 1 çift bu kafeste kalsın diğerini yeni kafese atın