Kuşlarım Ayrı mı Birlikte mi olmalılar?Yardımlarınızı bekliyorum...

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
torunlar elde edebilirsiniz mavi ve yeşil olan çift kızışmış diğer çiftin zamanı var güzel kuşlar ayrı durmaları daha iyi kafesi bi boydan çekebilir misiniz  photo

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
o ballı krakerleri de çıkarın her zaman söylediğim gibi :D onun yerine kendiniz yapın tarif :
1 yemek kaşığı bal
1 yemek kaşığı mısır unu
1 yumurta kırıp karıştırıyoruz içine şekil verilebilecek kıvama gelene kadar bildiğimiz kuş yemi katıyoruz 180 derecede pişiriyoruz sertleşince fırından alıyoruz soğuduğunda kuşlara verilebilir

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
gördüğüme göre hazır mama da vermişsiniz toz olarak o mamayı haşlanmış yumurtayı ve havucu rendeleyerek nemlendirebilirsiniz nemli olması daha iyidir kurudan, ama ıslak değil nemli

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
kafesiniz küçük 2 çift için yeterli değil 1 tane daha kafes alın ortadaki teli çıkartın 1 çift bu kafeste kalsın diğerini yeni kafese atın

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Anladım dediğiniz tarifi en kısa zamanda hazırlayacagım gercekten cok tesekkur ederım...Ayrıca Kuşlarım kaç aylıktır sızce?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
mavi:5-6
yeşil:5-6
sarı ve beyaz (lutino ve albino) .4-5 civarı

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Aslında kafesim büyük salma kafes yeni almıştım istiyorsanız ölçülerini yazıyım belki fotograftan küçük gözüküyordur.

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Anladım peki kuşlar kaç aylıkken çiftleşmeye hazır bulunurlar?Dişi kuşumun 5-6 aylıkken kızışması normal mi acaba?Belki çok soruyorum ama sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.

Koray ÖZDEMÜR.

Takipçi Üyemiz
Adı
Koray
Soyadı
Özdemir
kabuksuz yem kullanıyorsunuz sanırım diğer yemlerdende karıştırmak gerek farklı tohumlarda yemeliler.ve mamada verin yavru istiyorsanız.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
tolga kardeş bende de aynı kafesten var. 2 çiftim var. birinden 5 yavru aldım ve  yuvadan atlıyorlar. anlayacağın yerli için fena değil kafesin. kullanılabilir. ayrıca kafesin arasına metal ya da başka bir engel koyun birbirlerini görmesinler. ve yine ayrıca tahta tünek kullanın. efekan kardeşin dediği gibi mavi yeşil kızışmış yakındır.

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
ve sen tam da kızışmış çifte yuvalık takmamışsın sanırım bir an önce takmanı tavsiye ederim

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
5 aylıkken çiftleşen kuşlar görülmedik şey değil. ama deneyimsiz olduklarından verim az olur. sizin kuşlar eğer 6-7 aylıksa zamanı gelmiştir

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Anladım yanı bırbırlerını hiç görmemelerini sağlamalıyım bunun peki seslerini duysalar birbirlerinin sorun olmaz dimi arkadaşlar?Ayrıca yavruda verim almam için mama tarifi verebilir misiniz?

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Yuvalık taktım arkadaslar resımı cektıkten sonra...Ayrıca kabuksuz yem kullanıyorum hangı markanın kabuklu yemını onerırsınız cok fazla olmamak kosuluyla sebze vermemı onerırmısınız?

aras78

Uzman Üyemiz
Adı
yusuf
Soyadı
yılmaz
birbirlerinin seslerini duymaları üretim için daha iyi olur. çiftleşme için mamaya keçiboynuzu tozu serpende var. ben yaptım bir aydır daha pek faydasını görmedim. yeşilliğin fazlası ishal yapar. kuşlar pek sever ama siz yine de haftada bir- iki verin. yemi kabuklu kabuksuz diye ayırmayın sonuçta yavru değil bunlar. 2 çiftiniz var. en iyi markayı alsanızda pek ücret tutmaz

tolgaaltintas

Takipçi Üyemiz
Adı
tolga
Önerebileceğiniz bir marka var mı?Bundan sonra kabuklu yem alacağım.keçiboynuzu tozu serpende dediğinizi pet shoplarda bulabılır mıyım?

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Tolga ALTINTAŞ' Alıntı:
Anladım peki kuşlar kaç aylıkken çiftleşmeye hazır bulunurlar?Dişi kuşumun 5-6 aylıkken kızışması normal mi acaba?Belki çok soruyorum ama sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.
KUŞLAR 5-6 AYLIKTAN İTİBAREN ERGİN OLURLAR KAFES ÖLÇÜLERİ YAZARMISINIZ