KUŞLARIM ÇFTLEŞMİYOR

SeMiRaMis

Yeni Üyemiz
Adı
Bahadır
Soyadı
BOZTOPRAK
MERHABALAR 1.5 YASINDAKİ DİŞİMİN YANINA BİR EŞ ALDIM 2 HAFTA ÖNCE.EŞ ALMAYA GİTTİĞİMDE DÜKKANDA ÇİFTLEŞTİLER AMA EVE GETİRDİĞİM ZAMAN DİŞİ ERKEĞİ DÖVMEYE BAŞLADI GAGA TAŞI KUM YEM SU YUVA VİTAMİN NE YAPTIYSAM BİR TÜRLÜ ÇİFTLEŞMİYORLAR VE YUVAYA İKİSİ DE KESİNLİKLE GİRMİYOR. BU İŞİN EHLİ OLAN SİZ ABİLERİM Bİ YARDIM EDEBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
arkadaşım sabır en büyük erdemdir derler.üretim yapacaksan önce sabredeceksin.sanırsam yer değişikliğinden dolayı strese girmişler.fazla rahatsız etmeden bekleyeceksin..mama yaparsan azda nijer verebilirsin arada bir kuşları kızıştırmak için..

gurhun_ayaz

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Gürhun
Soyadı
Ayaz
Sabır ediceksin.. Kuşlardan kesin yavru alcam gözü ile bakarsan sabırsızlığın körüklenir için içini yersin.. Büyük ihtimal yer değişikliğinden dolayı dişi strese girmiştir bekle yerlerine alışsınlar, zamanla yuvayada girerler yavruda yaparlar ama dediğim gibi kesin yavru alcam gözü ile bakarsan sabırsızlanırsın. Bakıyorum kuşlara ama yavru alırsam güzel olur deyip kesin yavru vercek gözü ile bakmazsan daha iyi olur ben öle yapıyorum :D Yemini suyunu mamasını ver bekle. Elinde şuan olan kuşlarla zevk almaya bak. Kolay gelsin.

tuana

Üyemiz
Adı
ebru
Soyadı
koç
Peki 3 aydır çiftleşmeyen, normalde döğüşmeyen ancak erkek ısrarcı olunca saldırganlaşan kuş içinde sabretmelimi, yoksa dişi yi değiştirmeli mi, ben de buradan sormuş olayı sorumu :) Sizin kuşunuz içinde diğer yorumlara katılıyorum, yer değişikliğidir bence de tek sebep.

besyo26

Uzman Üyemiz
Adı
AHMET
Soyadı
ÇETİN
tuana' Alıntı:
Peki 3 aydır çiftleşmeyen, normalde döğüşmeyen ancak erkek ısrarcı olunca saldırganlaşan kuş içinde sabretmelimi, yoksa dişi yi değiştirmeli mi, ben de buradan sormuş olayı sorumu :) Sizin kuşunuz içinde diğer yorumlara katılıyorum, yer değişikliğidir bence de tek sebep.
tuana sen 3 ay diyorsun ben 1 sene bekledim.sonunda zamanı geldi ve yavrularını aldım şuan yumurtadan çıkmış sağlıklı 4 adet yavrum var ve güzelde bakılıyorlar

hamlereis

Üyemiz
Adı
sercan
Soyadı
Selvi
Ahmet ÇETİN' Alıntı:
tuana sen 3 ay diyorsun ben 1 sene bekledim.sonunda zamanı geldi ve yavrularını aldım şuan yumurtadan çıkmış sağlıklı 4 adet yavrum var ve güzelde bakılıyorlar
4,5 aydır bekliyorum forumdan takip ettigim kadarıyla
Üreticilerin tecrübelerine tavsiyelerine dayanarak
Allahın izniyle yavrularımı alıcam  pray umutluyum  friend

keta

Uzman Üyemiz
Adı
NURETTİN
Soyadı
KIR
sabır bende bir yıldır uğraşıyorum pazartesi kısmetse ilk yavrular çıkacak.