Kuşlarım Yumurtladı...( Oleyyyy)

onur65

Üyemiz
Adı
Onur Can
Soyadı
Güner
Sitede fazla yer kaplamasın diye buraya yazıyorum.Şuan ilk yavru çıkmış vıyk vıyk sesi geliyor yuvadan .Çok çok mutlu oldum anlatamam.Sitedeki herkese teşekkür ediyorum yardımları için.Bugün yumurta  mama yapımına başlıyım mı ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Onur Can Güner' Alıntı:
Sitede fazla yer kaplamasın diye buraya yazıyorum.Şuan ilk yavru çıkmış vıyk vıyk sesi geliyor yuvadan .Çok çok mutlu oldum anlatamam.Sitedeki herkese teşekkür ediyorum yardımları için.Bugün yumurta  mama yapımına başlıyım mı ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Gözünüz aydın. Mama vermeye başlamanız iyi olur

serdarrr

Takipçi Üyemiz
Adı
serdar
Soyadı
cancan
öncelikle herkese iyi akşamlar... gözünüz aydın onur bey..
      bi müjdede ben vereyim, 3çiftimin toplam 10 yumurtası oldu,bunlardan 8'i sorunsuz bir şekilde doğdu, 2'si duruyor onlarda bugün yarın çıkar işallah. daha önce 2-3 çiftim yumurtlamıştı ama boş çıkmıştı sorunun nem olabileceğini düşünüp akvaryum aldım ve ondan dolayımıdır bilmiyorum ilk yavrularımı aldım. diyeceğim o ki nemi dikkate alın.
    bide bende biraz yardım isteyeceğim hergün mama vermek gerekir mi ve yapılması gereken başka bişey varmı.yardımcı olursanız sevinirim...

bilaldeg

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.fotokritik.com
Adı
bilal
Soyadı
değirmenci
serdarrr' Alıntı:
öncelikle herkese iyi akşamlar... gözünüz aydın onur bey..
      bi müjdede ben vereyim, 3çiftimin toplam 10 yumurtası oldu,bunlardan 8'i sorunsuz bir şekilde doğdu, 2'si duruyor onlarda bugün yarın çıkar işallah. daha önce 2-3 çiftim yumurtlamıştı ama boş çıkmıştı sorunun nem olabileceğini düşünüp akvaryum aldım ve ondan dolayımıdır bilmiyorum ilk yavrularımı aldım. diyeceğim o ki nemi dikkate alın.
    bide bende biraz yardım isteyeceğim hergün mama vermek gerekir mi ve yapılması gereken başka bişey varmı.yardımcı olursanız sevinirim...
Yavrular çıktıktan sonra mutlaka hergün mama vermeye çalışın. ek olarak çimlendirilmiş buğday da çok faydalı olacaktır.

onur65

Üyemiz
Adı
Onur Can
Soyadı
Güner
Teşekkürler.Bugün yuvaya baktığımda ilk  yavru 1 haftalık oldu.Şuan 3 yavru var büyük ihtimal 4.yumurta boş bakalım diyerlerinden yavru çıkıcak mı. Baktığımda ilk yavrunun vücudunda tüylenme baslamış  :) nokta nokta gibi beyazlıklar.Ve gözleri hafif açılma başlamış.Bugüne kadar benim yaptığım yumurta mamalarını pek yemiyorlar  bende hazır tanınan bir marka yumurtalı ve ballı mama aldım severek yemeye başladılar.Şimdi içimi yavrular ne renk çıkıcak diye heycan sardı sizce ne renk yavrular çıkar.

onur65

Üyemiz
Adı
Onur Can
Soyadı
Güner
Teşekkür ederim abi sizin sayanizde bugünleride gördük.Tanıdığım herkeze bu siteyi öneriyorum bana çok faydası oldu tekrardan teşekkürler.

onur65

Üyemiz
Adı
Onur Can
Soyadı
Güner
İnternetimde sorun olduğu için siteye giremiyordum Pazar günü 6 gün aradan sonra yavru çıktı ve şaşırdım :) .Ve yılın ilk yavrusunu almış oldum 02.12.2011  :) . Bide abilerim kardeşlerim size bir sorum olacak yuvadaki yavruların dışkıları koku yapıyor onlarını temizlemeye kalksam bir sorun olurmu yada ne zaman alsam iyi olur şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Onur Can Güner' Alıntı:
İnternetimde sorun olduğu için siteye giremiyordum Pazar günü 6 gün aradan sonra yavru çıktı ve şaşırdım :) .Ve yılın ilk yavrusunu almış oldum 02.12.2011  :) . Bide abilerim kardeşlerim size bir sorum olacak yuvadaki yavruların dışkıları koku yapıyor onlarını temizlemeye kalksam bir sorun olurmu yada ne zaman alsam iyi olur şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
Gözünüz aydın. Yavruların altına bulabiliyorsanız ince talaş serin. 3-4 günde bir talaşı yenilerseniz yuva tabanı temiz kalır. Bol verimli üretimler dilerim

onur65

Üyemiz
Adı
Onur Can
Soyadı
Güner
Şahin abi yani temizlersem bir sorun olmaz dimi çünkü anne bakmaz diye korkuorumda son 3 yumurta var heralde onlarda bos şimdiye cıkmaları lazımdı şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.