Kuşlarım...

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Herkese teşekkürler...
Onur Hocam senin fikirlerine değer veriyorum..
Biraz cevher varmı ne dersin?

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Özcan DUMAN' Alıntı:
Herkese teşekkürler...
Onur Hocam senin fikirlerine değer veriyorum..
Biraz cevher varmı ne dersin?
Eksik olma Özcan kardeşim kuşların gayet sağlıklı ortamında güzel.Gerisi nasip jumbo yolu biliyosun meşakatlidir verim genelde 5 te 5 olmaz ancak bir yavrunda en az 5 yerli yavrusu değerindedir.Kuşların bakıcı olmasıyla ilgili çünkü zaten gördüğüm kadarıyla beslenmelerinden hijyenine özeniyorsun inşallah follukları doldurur bu tosunlar, oldukça güzel alımlı kuşlar.Sen gerekeni yap gerisi dediğim gibi nasip. Bakarsın makina gibi ellerini civcivle doldururlar, bu arada tepeli spangle erkek çok güzel thumbsupbo

özcanduman

Site Moderatörü
Adı
Özcan
Soyadı
Duman
Tesekkur ederim hocam. Kendi capimizda ugrasiyoruz amatorce. Yavrulara bakacaklarini dusunuyorumda, ilk ciftten 5 te 0 oldu, hepsi döl süz  crying cok tuyden sanirim birde yavrudan baktim hepsine daha ilk kulucka...cok acemiler farkediliyo. sabir sabir bekleyecez

ONUR ÇÖKELEKOĞLU

Uzman Üyemiz
Adı
ONUR
Soyadı
ÇÖKELEKOĞLU
Özcan DUMAN' Alıntı:
Tesekkur ederim hocam. Kendi capimizda ugrasiyoruz amatorce. Yavrulara bakacaklarini dusunuyorumda, ilk ciftten 5 te 0 oldu, hepsi döl süz  crying cok tuyden sanirim birde yavrudan baktim hepsine daha ilk kulucka...cok acemiler farkediliyo. sabir sabir bekleyecez
İlk kuluçkada sıfır çekme yada bir iki civciv çıkması normal.Kuşlar zamanla tecrübe kazanıyor.Erkek basmayı öğreniyor dişide yatmayı bakmayı öğreniyor.Yavrudan eş yapman iyi olmuş kuşlar en verimli zamanlarını sende geçirir.Yeterki yerlerini sevip üreme faliyetlerine başlasınlar sonrası gelir.