KUŞLARIMA DÜZENLİ OLARAK İKRAM ETTİĞİM MAMA (HÜSEYİN VARDAR)

xHuseyinx

Takipçi Üyemiz
Adı
Hüseyin
Soyadı
VARDAR
MERHABA KUŞLARIMA DÜZENLİ OLARAK SEVDİKLERİ YİĞECEKLERİ SUNMAYA ÇALIŞIYORUM YAPTIĞIM MAMA KARIŞIMINI TÜY ZAMANI HAFTADA 2-3 DEFA YAVRU ZAMANI HER SABAH VERİYORUM YAVRUSU OLMAYAN KUŞLARADA HAFTADA BİR KEZ VERİYORUM BENİM KUŞLARIM SEVEREK YİYORLAR VE ŞUANA KADAR DA ÇOK FAYDASINI GÖRDÜM MUHABBET KUŞU ÜRETİMİNİ YAKLAŞIK 2 YILDIR YAPIYORUM FAKAT 11 YILDIR PROFESYONEL OLARAK POSTA GÜVERCİNİ BESLİYORUM ABİM İLE BİRLİKTE YAKLAŞIK 150 CİVARINDA YARIŞMALARDA KAZANDIĞIMIZ KUPALARIMIZ  VAR BAŞARILARIMIZIN İÇERİSİNDE EGE BÖLGESİ 1.2.3LÜK GİBİ ÇOK ÖNEMLİ DERECELERDE VAR  GÜVERCİNLERİMİZİN KÜMESLERİMİZİN VE KUPALARIMIZIN RESİMLERİNİDE YAKINDA SİZLERLE PAYLAŞICAM GÜVERCİN YARIŞMALARINA ÇOK GİRDİK KESİNLİKLE O HEYECAN ANLATILAMAZ FAKAT MUHABBET KUŞU YARIŞMALARI HENÜZ NASİP OLMADI ALLAH NASİP EDERSE 1-2 YIL İÇERİSİNDE BENİDE YARIŞMALARDA  GÖREBİLECEKSİNİZ .

MAMANIN İÇERİSİNE HAZIR MAMA OLARAK QUIKO CLASSIK  VE QUIKO RUSK KATIYORUM RESİMDEKİ SEBZELERİDE BULABİLİRSEM HEPSİNİ YADA BULABİLDİĞİM SEBZELERİ KOYUYORUM BU ARADA PANCAR KEREVİZ MAYDANOZ NANE DERE OTU BAL KABAĞI NI KUŞLARIM ORGANİK OLARAK YİYOR SAĞOLSUN BABAM BAHÇEDE YETİŞTİRİYOR HEM BİZ YİYORUZ HEMDE KUŞLAR 

beyyzade

Üyemiz
Adı
EBUBEKİR
Soyadı
ÖZKAN
bunu yiyen kuşlar bomba gibi olur. maşaallah içinde faydalı bir sürü şey var. elinize sağlık

osiergin

Uzman Üyemiz
Adı
Osman
Soyadı
ATILGAN
Çok güzel baya faydalı bir mama karışımı. alkisd

Rovdy

Uzman Üyemiz
Adı
SADA
Soyadı
BDSDASDS
Paylaşım İçin TEŞEKKÜRLER

enginar2008

Uzman Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
KAMBUR
biz ne yiyorsak onlarda onu yiyor belliki :D :D :D
bu arada babanız yine devrede...bahçede yetiştiren yine o  gizli kahraman belli oldu ;D ;D ;D

asya

Üyemiz
Adı
Cihan
Soyadı
Ahlat
Gerçakten mama şahane olmuş ama! bir yerde okumuştum muhabbet kuşuna maydanoz verilmez diye sanırım siz veriyorsunuz?

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
asya' Alıntı:
bir yerde okumuştum muhabbet kuşuna maydanoz verilmez diye sanırım siz veriyorsunuz?
Maydanoz çok faydalı bir yeşilliktir, verilmez derken sanırım bütün olarak vermeyin diye söylenmiş olabilir.Parçalayarak mamalarına katılarak verilmesinde hiçbir sakınca yoktur, bende hergün yaptıgım mamanın içine muhakkak katarım...Bütün olarak veridiğinde kuşların bogazına yapışarak ölümlere yol açabilir...

ugaroy

Uzman Üyemiz
Adı
UĞUR
Soyadı
ALTUNOK
bunları yiyen kuş değil hangi canlı olursa olsun her halde her  zaman DİPÇİK gibi olur  alkisd alkisd alkisd alkisd
güzel karışım. gerçekten muhabbetlerimiz çok şanslılar.