Kuşlarımda son durum

• Konbuyu başlatan elaziz2316
  • Başlangıç tarihi
E

elaziz2316

Guest
    95x60x36 ölçülerinde bir kafes yapıyorum. 6 kuşumu da o salmaya koymayı planlıyorum. Belki eşleri değiştirirler ve daha iyi anlaşabilirler. Bakalım sonuç ne olacak. Denemeden bilemem, ama inşallah iyi olur.  :-[

Erkeğini Katleden Dişi Kuşum (7 aylık)   neeee

Yukarıdaki dişi için almış olduğum erkek (kaç aylık bilmiyorum).

2.çiftim Tahminen 2-3 aylık civarında.

3.çiftim (tahminen 7-8 aylık, şu ana kadar çiftleşme yok, bana geleli 1 ay oldu)

mustafa karaeli

Uzman Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
KARAELİ
Hayırlı olsun İsmail inşallah bol yavrularını alırsın.Üstten ikinci resimdeki erkek 6-7 aylık civarı.

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Her şey gönlünüzce olur inşaallah

E

elaziz2316

Guest
    Teşekkürler. Bakalım zaman neyi gösterecek.

İlk resimdeki dişi ve ikinci resimdeki erkek ayrı ayrı kafeslerde tek başlarına duruyor. Birkaç gün sonra dişi olanı erkeğin bulunduğu kafese koyup gözlemleyeceğim.

Oldu oldu, olmadı dediğim gibi 6'sını da aynı büyük kafese koyacam.

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
hayırlı olsun inşallah bol bol yavrularını görürsünüz

danmes

Uzman Üyemiz
Adı
mesut
Soyadı
Toydemir
2. çiftin mavi olanında french moult hastalıgı olabilir.

s.erben

Uzman Üyemiz
Adı
satılmış
Soyadı
erben
hayırlı olsun inşallah bol bol yavrularını alırsınız...

E

elaziz2316

Guest
satılmış erben' Alıntı:
hayırlı olsun inşallah bol bol yavrularını alırsınız...
    Teşekkürler. İnşallah bu yolda emek karcayan herkes emeklerinin karşılığını alır.

akin3734

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.yavrumuhabbet.com
Adı
Akın
Soyadı
AKIN
1. resimdeki erkeğini katleden kuş sanki yumurtaya hazırmış gibi geldi. bendede öyle erkeğini katleden bir kuş vardı. ama yanına farklı erkek koydum 1 hafta içinde yumurtladı. yumurtalar boş çıktı. boş olduğunu farkeder farketmez hemen aldım yumurtalarını. sonra yine hemen yumurtladı. şimdi 5 yumurtası var ve yumurtaların tamamı dolu. bence boşta olan erkekle denemeni tavsiye ederim.

E

elaziz2316

Guest
A K I N' Alıntı:
1. resimdeki erkeğini katleden kuş sanki yumurtaya hazırmış gibi geldi. bendede öyle erkeğini katleden bir kuş vardı. ama yanına farklı erkek koydum 1 hafta içinde yumurtladı. yumurtalar boş çıktı. boş olduğunu farkeder farketmez hemen aldım yumurtalarını. sonra yine hemen yumurtladı. şimdi 5 yumurtası var ve yumurtaların tamamı dolu. bence boşta olan erkekle denemeni tavsiye ederim.
    Bu kuşun kuyruk şekli yaklaşık 1 aydır bu şekilde. Geçenler bir usta arkadaşımız kuşu kontrol etti. Yumurta kanalı boş dedi. Boşta olan ikinci resimdeki erkeğin yanına koyacağım. Ama erkek bulunduğu kafese önce bir hakim olsun. Sonra dişiyi yanına koyacağım. Sonucu göreceğiz. Hayırlısı artık. Lüzumu yok bu yeni erkeği de öldürmesin.