- Web sitesi
- www.powermaxmama.com
- Adı
- Behzat
- Soyadı
- Tiğiz
masallah gunay abi kuslar tertemiz tüyleri kadar yavru alman dilegiyle
Behsat TİĞİZ' Alıntı:masallah gunay abi kuslar tertemiz tüyleri kadar yavru alman dilegiyle
Teşekür ederim Murat abi, yuvalıkların büyük bir bölümünü mayıs ayı sonunda çıkardık, malum havalar ısındı, geriye kalan birkaç yuvalık da bundan 2 hafta önce çıkarıldı. Kısmet olursa yuvalıklı fotoğraflar da buraya eklerim.Murat BAYSAL' Alıntı:Günay kardeşim çatı katı bu kadar güzel üretimhane olur. Ellerine sağlık kuşlarında Maşallah çok güzel.Yuvalıklarını göremedik.
Birde resimleri nasıl yüklediğini yazarsan diğer üyelerin resimleri benim bilgisayarda açılmıyor.Senin yüklediğin şekilde yüklerlerse resimleri görebiliriz.
Hayırlı ve bereketli üretimler.
Sağlıcakla kal.
Furkan GÜMÜŞ' Alıntı:maşAllah. Allah hayırlı üretimler nasip etsin![]()
Ali bey üretim fazlası yavruları Alanya yerel petşop işletmecileri alıyor. Mevcut havalandırma mız 2 adet 25 cmlik pencere tipi aspiratörden ve 1 baca çıkışına takılmış mazgaldan oluşuyor. Aspiratörlerin birtanesi çift yönlü çalışma özelliğine sahip, yani dilendiği zaman dışarıdan taze hava pompalayabilir veya içerideki kirli havayı dışarı atar. Diğer aspiratör sabit, dışarıdan taze hava popmalıyor. Bacadaki mazgallı çıkış da içerideki kirli havayı dışarı atıyor ama pek iyi şalışmıyor sanırım, randıman alamıyoruz. Prensip olarak doğru bir sistem sadece tek eksiğimiz bunu yaparken mekanın büyüklüğünü hesaba katmamamız olduAli KEMAL' Alıntı:Günay Bey merhaba merak ettiğim için soruyrum siz üretim fazlası yavrularınızı nasıl elden çıkarıyorsunuz nerede satıyorsunuz ? Bir de mevcut havalandırma sisteminiz nedir çatı katı şu anda yaklaşık kaç derece ? Ben de çatıda kuş beslemek istesem herhangi bir yerden izin almak vesaire gerekir mi?
Teşekkürler
Sağol CihadımCihad ÇİÇEK' Alıntı:günay abim eline emeği,ne sağlık harkulade temiz hijyen on numara kümes hayalet üreticiliktende yırttın buarada hadi gözün aydın rotfl