Kuşlarımdan birkaç resim | Günay Dönmez

Münah Öoğlu

Uzman Üyemiz
Adı
Münah
Soyadı
Özoğlu
Harika süper bir kümes.Bu işi bilinçli olarak yaptığınız her halden belli.Gönlünüzce üretim yapmanız dileğiyle başarılar dilerim.

mavigemi

Uzman Üyemiz
Adı
Emrah
Soyadı
MUSAYIN
Maşallah.Allah can pekliği versin.Süper bir üretimhane.Kuşlarda çok güzel.Bu işi ne kadar titiz yaptığınız her fotoğraf karesinde belli oluyor.Hayırlı bol bereketli üretimler diliyorum.Tüyleri kadar yavru alın inşallah.

nasuh

Yeni Üyemiz
Adı
nasuh
Soyadı
meydan
şuana kadar hiç yorum yapmamıştım ama bu defa bu paylaşımda kuşlara resmen aşık oldum kuşlarınız müthiş yaaa bin kere maaşallah bol üretimler devamını mutlaka bekliyorum :)

Coşkun Ödemir

Uzman Üyemiz
Üretimhanen çok güzel abi. Çok beğendim. Bol bol yavrular alman dileği ile. Allah gönlüne göre versin.

şevket çağlar

Uzman Üyemiz
Adı
ŞEVKET
Soyadı
ÇAĞLAR
maşallah ... hem üretimhaneniz hem kuşlarınız güzel .... ve tabii en güzeli bilgi paylaşımızdaki incelik ve anlatım tarzınız .

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
yorumlarınız için hepinize ayrı-ayrı teşekir ederim dostlar, inşallah Allah daha iyilerini sizlere nasip etsin.

Bir güncelleme yapmak istiyorum, üretimhanemizdeki yerleri bio-epoksi denilen bakteri, mantar ve virus barındırmayan bir epoksi çeşidi ile kaplamak istiyorduk. Bunu neyazıkki yapamıyoruz, söz konusu epoksi ülkemizde üretilmiyor  :(

Malzeme incelememizde farklı bir epoksi önerildi, antistatik epoksi. Bu epoksi bir pvc epoksi çeşidi olup, solvent içermeyen yarı-yarıya self leveling (kendinden tesviyeli) denilen bir çimento karışımı da içeriyormuş. Bize çok uygun bir yer kaplama malzemesi gibi geldi. Solvent içermemesi de uygulama esnasında bizim için büyük bir kolaylık...kuşlarımızı mekandan çıkarmamıza gerek kalmadan uygulama yapılabilecekmiş. Şu an için bu epoksi üzerinde duruyoruz, bakalım hayırlısı ile yertli maddi imkanımız da olursa bu yer kaplamasını yaptıracağız.

kotkafa

Site Moderatörü
Yönetici
Adı
Günay
Soyadı
Dönmez
yer kaplaması yalan oldu  :( ... kısmet artık seneye, biraz para biriktirmek gerek önce.

ALÜ ÜNAL

Uzman Üyemiz
Adı
ali
Soyadı
ünal
Günay DÖNMEZ' Alıntı:
yer kaplaması yalan oldu  :( ... kısmet artık seneye, biraz para biriktirmek gerek önce.
KISMET BE GÜNAY ABİ BUGÜN OLMAZ YARIN OLUR HAYIRLI İSE OLSUN AMA HAYIRLI AKŞAMLAR..

Alpay BÜLÜR

Takipçi Üyemiz
Web sitesi
www.izmirkusdunyasi.com
Adı
Alpay
Soyadı
BİLİR
Günay nasıl olduysa ben bu topiği gözden kaçırmışım,daha şimdi gördüm..
Rabbim nazarlardan saklasın..Kuşlar,üretimhane herşey 10 numara..Sana sağlıklı ve bol yavrulu üretim diliyorum..
Emeklerinin karşılığını en iyi şekilde alman dileğiyle,Allah gönlüne göre versin kardeşim..

devran58

Uzman Üyemiz
Adı
AYHAN
Soyadı
YILDIRIM
maşaallah günay be 2 tanesini gözüme kestirdim çok hoşuma gitti çok sert bakıyorlar süper.... alkisd alkisd

onur01

Takipçi Üyemiz
Adı
Onur
Soyadı
ÖZDEMİR
günay abi selamlar olsun yeni  photo photo photo photo bekliyoruz abi sabırsızlıkla..  thumbsupbo

gökhan0316

Üyemiz
Adı
gökhan
Soyadı
çeliktaş
maşallah ortam ve kuşlar harika sağlıklı bol üretimler dilerim

erci

Takipçi Üyemiz
Adı
ercan
Soyadı
ide
maaşallah günay abi.çok güzel kuşların var.çok emek varmişsin allah emeklerini boşa çıkarmamış.bol bereketli üretimler. thumbsupbo  thumbsupbo  thumbsupbo

fatesan

Uzman Üyemiz
Adı
….
Soyadı
…..
maşallah hem mekan hem kuşlar pırıl pırıl. anlaşılan o ki çok yoğun zaman harcıyorsunuz kuşlara inşallah karşılığını alırsınız. ben kapalı balkonda pvc kafeslerle 4 takım kuş bakıyorum sadece ve hiç bir zaman bu kadar düzenli tertipli olmadı o balkonum.