Kuşlarımdan Kareler ( Behsat Bey ve Halil İbrahim Beye Tşkler) .. HAKAN DEMİR

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Gün içinde  yakaladğım karelerden bazıları :) Maşallahlarınızı eksik etmezseniz sevinirim...

Halil İbrahim  beyden aldığım  tepeli çiftim ...

Behsat abiden aldığım yavrular büyüdü ve meyvelerini veriyor çok teşekkürler :)

Behzat TİĞİZ

Powermaxmama.com
Yönetici
Web sitesi
www.powermaxmama.com
Adı
Behzat
Soyadı
Tiğiz
Masallah hakanım sabrın sonu selamet işte.. kuslar acemi olmalarına rağmen 6 yavruyu yuvaya doldurmuslar.. her zaman dedigim gibi.. Emek bilgi sabır ve Bakıcı kus verimin en büyük kaynagıdır torunlarını gormen dilegiyle o kanların degerini iyi bil. Bol bereketli olsun

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Behsat TİĞİZ' Alıntı:
Masallah hakanım sabrın sonu selamet işte.. kuslar acemi olmalarına rağmen 6 yavruyu yuvaya doldurmuslar.. her zaman dedigim gibi.. Emek bilgi sabır ve Bakıcı kus verimin en büyük kaynagıdır torunlarını gormen dilegiyle o kanların degerini iyi bil. Bol bereketli olsun
Kuşlar bekledigimden sağlam çıktı abi hepsinin altinda  7 8 yumurta var ve fire cok nadir :))

PROGRAMCI

Uzman Üyemiz
Adı
HALİL İBRAHİM
Soyadı
ÇABUK
maşallah kardeşim Allah bin kere hayrını göstersin inşallah çok çok güzel yavrular alacaksın o verdiğim tepelilerden bu kareyi görmek beni çok mutlu etti bende yumutlamışlar gibi sevindim kısmetse yavruları ne zaman çıkıyor behsatın kuşlarıda maşallah çok güzeller güle güle besle

yosuncan1

Uzman Üyemiz
Adı
fatih
Soyadı
mansız
Hakan bey Kuşların değerini bilen iki değerli üretici arkadaşın kurlarını toplamışsın . Binlerce kez hayırlı hayırlı üretimler

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Halil İbrahim ÇABUK' Alıntı:
maşallah kardeşim Allah bin kere hayrını göstersin inşallah çok çok güzel yavrular alacaksın o verdiğim tepelilerden bu kareyi görmek beni çok mutlu etti bende yumutlamışlar gibi sevindim kısmetse yavruları ne zaman çıkıyor behsatın kuşlarıda maşallah çok güzeller güle güle besle

Teşekkürler abicim :)  daha yeni başladı bakalım bekliyorum bende sabırsızlıkla..

hakandemir1989

Uzman Üyemiz
Adı
HAKAN
Soyadı
DEMİR
Fatih MANSIZ' Alıntı:
Hakan bey Kuşların değerini bilen iki değerli üretici arkadaşın kurlarını toplamışsın . Binlerce kez hayırlı hayırlı üretimler

Kuşlar gerçekten kaliteli  behsat abiden  yavru aldım 20  adet kadar
daha  6 7 aylıklar şimdi takım olanların altında  en az  7 8 yumurta var hepside dolu bakalım :)