Kuşlarımın cinsiyetleri ve türleri nedir ?

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Öncelikle  tüm site  sakinlerine  sağlıklı kuşlar  bol yavrulu  güler  dilerim.Elimdeki bazı  kuşların cinsiyetleri  ve türleri hakkında bilgi almak istiyorum.Ama öncelikle  benim için önemli olan kuşların  cinsiyetleri  ona  göre  eşe  atıcam çünkü  kuşların  cinsiyeti  hakkında  tecrübeli arkadaşlar  yardımcı olursa  sevinirim

foto 1.

foto 2.

foto 3.

en son fotoda ki kuş  bu aralar hep böle tüylerini kabartıyor neden  olabilir?
TÜM YORUM  YAPAN HERKESE  ŞÜKRANLARIMI SUNARIM

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Bana ilk 3 fotoğraf da erkek gibi geldi ve hepsi 6-7 aylıklar sanırsam. Resimler tam yandan önden vs. çekilmediği için bi' şey diyemeyeceğim. Ustalarımız daha sağlıklı bilgiler vereceklerdir.

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Cihad ERGÜN' Alıntı:
Bana ilk 3 fotoğraf da erkek gibi geldi ve hepsi 6-7 aylıklar sanırsam. Resimler tam yandan önden vs. çekilmediği için bi' şey diyemeyeceğim. Ustalarımız daha sağlıklı bilgiler vereceklerdir.
Değerli yorumun için  teşekkürler.Kuşlar  rahat  durmadığı için  en yakından  çekerim mantığıyla  yakalanıp  çekildi. Tüm kuşları dişi diye  aldım  fakat  şüphe  oluştu  şimdi ?

VusLat.*

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Cihat
Soyadı
Yiva
Dediğim gibi resimlerden anladığım kadarıyla böyle. Tabi flaş, güneş ışığı ve resmin kalitesi veyaz hayvanların düzgün durup durmaması da önemli.
Misal son resimde sağlıklı bi' yorum yapabilmek imkansız.

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Hayrına  bir  kaç kişi  daha  cevap  yazarsa  duruma  göre  yarın tekrar  çekerim fotoları sıkıntı değildir.Bu şekilde  herhangi bir  yorum  yapacak  arkadaşlar  beklenmektedir :)

noizboys

Takipçi Üyemiz
Adı
mehmet ali
Soyadı
eren
pardon orda 3 tane kuş varmış ilk iki kuş kesin erkek 3. olanda erkek ama resim net olmadığımdan kesin birşey diyemem  3. için

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Başka  yorum  yapan  arkadaş  yok mu  ben dişi diye  almıştım  aksi  taktirde  değiştirmek zorunda  kalıcam ona  göre  kesin bir şey  derseniz

Yazar

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.facebook.com
Adı
Müslüm
Soyadı
GÖYCE
Kardeşim bana göre sarı olanı DİŞİ mavi olanıda ilk başta dişi olarak gelmişti ama erkek olabilir. Onun hakkında kesin birşey söyleyemiyorum.

Tüy kabartma konusuna gelince Oda sıcaksa soğuk olduğundan kabartıyordur. Kafesinden sürekli çıkarmıyorsanız yapacak başka seçenek kalmadığı için sürekli uyuyor olabilir. Kuş yorulmuşsa dinleniyor olabilir veya kuş hasta olabilir. Bir çok ihtimal var.

kralbosna

Takipçi Üyemiz
Adı
emrah
Soyadı
ince
Yorum yapan  tüm dostlara  teşekkürlerimi  iletiyorum .Dişi  erkek  şeklinde  kafeslere  ayırmıştım. Dediğinize  göre  bir  kafeste  2  erkek  var  . En kısa zamanda    bir  kaç  garanti dişi  almak  zorundayım.20  TL den  bu kuşları çekoslavak diye  aldım türleri  bari  çekoslavak olsun türleri hakkında  ne düşünüyorsunuz ?