Kuslarimin yerii ve isigi (resimli)

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet

Arkadaslar kuslarin ve isigi nasil yorumlarinizi bekliyorum bir cift daha gelick yanlarinaa saygilarr

kemo35

Uzman Üyemiz
Adı
Kemal
Soyadı
Soylu
Anıl kardeşim kafesin yerini genel olarak göremiyoruz, sadece duvarda asılı olduğunu görüyoruz, genl bir fotoğraf çekebilirsin. Sağında solun öününde ne var ne yok!

Genel olarak anlatmak gerekirse çiftleşecek kuşların gözlerden biraz uzak olmasında fayda vardır. Rahatsız edilmeyecekleri yerde olmaları lazım.
Çiftleşme olayı yok ise sizin oturduğunuz odada bulunabilirler. Muhabbet kuşları sosyal yaratıklardır o yüzden birlikte yakın olabilirsiniz. Çok soğuk ortamı sevmezler. Çok sıcakta da olmasınlar. Zamansız tüy dökümüne girebilirler. Yüksekte tutmanız güzel. Kuşlar yüksek yerleri severler. Şimdilik bu kadar :) kolay gelsin.

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
Kemal SOYLU' Alıntı:
Anıl kardeşim kafesin yerini genel olarak göremiyoruz, sadece duvarda asılı olduğunu görüyoruz, genl bir fotoğraf çekebilirsin. Sağında solun öününde ne var ne yok!

Genel olarak anlatmak gerekirse çiftleşecek kuşların gözlerden biraz uzak olmasında fayda vardır. Rahatsız edilmeyecekleri yerde olmaları lazım.
Çiftleşme olayı yok ise sizin oturduğunuz odada bulunabilirler. Muhabbet kuşları sosyal yaratıklardır o yüzden birlikte yakın olabilirsiniz. Çok soğuk ortamı sevmezler. Çok sıcakta da olmasınlar. Zamansız tüy dökümüne girebilirler. Yüksekte tutmanız güzel. Kuşlar yüksek yerleri severler. Şimdilik bu kadar :) kolay gelsin.
yeni resim ekledim bu daha iyii :) bu arada ciftlestrmk icin ugrasiyorummm :)

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Anıl ER' Alıntı:
yeni resim ekledim bu daha iyii :) bu arada ciftlestrmk icin ugrasiyorummm :)
Çiftleşmeleri için kafes çok küçük yeterli mama takviyesi yapmanız gerekiyor.

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Yumurta maması
İrmik
Mısır unu
Pirinç unu
Ezilmiş bebe bisküvisi
Rendelenmiş haşlanmış yumurta
Karıştırıp bir mama kabında kuşlara verin ve kuşların kafeslerini değiştirin daha büyük bir kafes alın

nidanil

Üyemiz
Adı
Anıl
Soyadı
Pet
R.Efekan ALTUN.' Alıntı:
Yumurta maması
İrmik
Mısır unu
Pirinç unu
Ezilmiş bebe bisküvisi
Rendelenmiş haşlanmış yumurta
Karıştırıp bir mama kabında kuşlara verin ve kuşların kafeslerini değiştirin daha büyük bir kafes alın
suanda yeni bir kafes alcak durumum yok  :( ama fotoda ufak gozukoo normalda yine iyi yani bana gore boyutu

Mertcan Yılmaz

Uzman Üyemiz
Adı
Mertcan
Soyadı
Yılmaz
efekan kardeşim kimi üreticiler diyolar ben küçük kafesTe De yavru alırım diye tanıdıgım bi abi tek kapılı kafeste yavru alıyodu ... ne diyicez  ? yarumların iyi ona bişe demiyorum bak .

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Mertcan YILMAZ' Alıntı:
efekan kardeşim kimi üreticiler diyolar ben küçük kafesTe De yavru alırım diye tanıdıgım bi abi tek kapılı kafeste yavru alıyodu ... ne diyicez  ? yarumların iyi ona bişe demiyorum bak .
haklısın abi yavru alınır ama kuşlara günah değil mi onlar da strese giriyor. Biz onlara elimizden geldiğince en iyi şartları sunmak zorundayız. Yoksa onları zorla üremeye zorluyor gibi bir şey olur günah en önemlisi bu işin içinde kuşlara doğal ortamındaki bakıma yakın bir bakım göstermek

çapkın

Uzman Üyemiz
Adı
Oğuzhan
Soyadı
KOBACIK
Kafes konusun da şöyle bir açıklama dile getiriyim zaten hayvanları kafese koymak özgürlüklerini kısıtlıyoruz ve bu yüzden de kafes biraz daha büyük olsa en azından onlar için kafeste bir özgürlük ortamı doğar çok az da olsa ... Hem muhabbet kuşları yatay biçimde uçar yani kafesin küçük olması kuşun kafeste uçamaması dememktir bu yüzden kuş yağlanacaktır.. Yağlanan kuş zor yavrulamaz mı .. ?  Bu yüzden kafes üretim kafeslerine ideal ölçülerde olmalı bence..

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
Oğuzhan KOBACIK' Alıntı:
Kafes konusun da şöyle bir açıklama dile getiriyim zaten hayvanları kafese koymak özgürlüklerini kısıtlıyoruz ve bu yüzden de kafes biraz daha büyük olsa en azından onlar için kafeste bir özgürlük ortamı doğar çok az da olsa ... Hem muhabbet kuşları yatay biçimde uçar yani kafesin küçük olması kuşun kafeste uçamaması dememktir bu yüzden kuş yağlanacaktır.. Yağlanan kuş zor yavrulamaz mı .. ?  Bu yüzden kafes üretim kafeslerine ideal ölçülerde olmalı bence..
Yağlanan kuş yavrulayamaz mı diye bir soru bile az gelir. YAĞLANAN KUŞ YAVRULAYAMAZ

efekan_altun

Uzman Üyemiz
Adı
rasim efekan
Soyadı
altun
tamam imkan olmazsa kalabilir ama kafes küçük yani elinize imkan geçerse değiştirmeniz iyi olur.