KUŞLARIMIZA KEK TARİFİ RESİMLİ ANLATIM

KurKur

Uzman Üyemiz
Adı
Yılmaz
Soyadı
KURŞUN
    Selahattin Abi, senin kuşların çok şanslı.
    Ayrıca tarifin resimli olmasından dolayı ayrıca Teşekkürler..

mumit

Takipçi Üyemiz
selahattin abi, ellerinize sağlık süper paylaşımınız teşekkürler. bu keki kuşlara bu şekilde mi veriyorsun yani malzeme katmadan mı havuç gibi vs.

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
Paylaşım için teşekkürler Selahattin abi bende yaptım hiç kabarmadı rondoya attım rondada çekmeyince bende kargalara verdim afiyetle yediler.

cihad çiçek

Uzman Üyemiz
Adı
Cihad
Soyadı
Çiçek
Ahmet Öndül' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler Selahattin abi bende yaptım hiç kabarmadı rondoya attım rondada çekmeyince bende kargalara verdim afiyetle yediler.
ahmet abe bize yollasaydın biz yeseydik abi elin hamuruyla iş yaparsan olacagı bu :D ;D

ahmetondul

Uzman Üyemiz
Adı
ahmet
Soyadı
öndül
cihad çiçek' Alıntı:
ahmet abe bize yollasaydın biz yeseydik abi elin hamuruyla iş yaparsan olacagı bu :D ;D
Kardeşim bir  kere daha Selahattin abinin tarifiyle yapacam malzeme eksiksiz.Güzel olursa kuşlarıma verecem güzel olmassa sana gönderem kargalara ver sevaba girelim. C:)

CeMalT

Uzman Üyemiz
Web sitesi
www.Muhabbetkuslari.Org
Adı
CemaL
Soyadı
Tanış
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:
MUSTAFA BUGÜN GELEN ARKADAŞLAR GEÇEN GÜN GENE GELMİŞLERDİ O GÜNDE KEK YAPMIŞTIM O GÜNKÜ KEKİ AZ ŞEKERLİ YAPMIŞTIM
ARKADAŞLAR BAYAĞI YEMİŞLERDİ KEKİ ELLERİNDEN ZOR KURTARMIŞTIM ŞİMDİ BU YENİ YAPTIĞIM KEKİ ŞEKERSİZ YAPTIĞIMI PAYLAŞTIĞIM KEK TARİFİNİ OKUMUŞLAR TARİFTE ŞEKERSİZ OLDUĞUNU GÖRDÜLER KEKE ELİNİ BİLE SÜRMEDİLER BAZEN KEK TARİFLERİNİ ŞEKERSİZ YAPTIĞIMI BELİRTMEM İYİ OLUYOR YOKSA KUŞLARIN KEKİ ELDEN GİTMİŞTİ

Bu kişi ben oluyorum  smileki smileki çay olsaydı yanında daha güzel olacaktı.  İlkinde portakal aromasıda vardı  rotfl

vuslat06

Yeni Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Erdogan
selahattin abi paylaşımın için tşk ederim kafama takılan bişey var bu kek tarifini yaptık peki en fazla ne kadar saklıyabiliriz bozulmadan çünkü yumurta bozulacak bişey ben yumurta haşlayıp bebek büsküvisi le  karıştırıp veriyordum en fazla 2 gün tutabiliyorum

ozeldemirler

Uzman Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
DEMİR
Selahattin abimizin tarifini aynen yaptım. Çok güzel oldu
vuslat06' Alıntı:
selahattin abi paylaşımın için tşk ederim kafama takılan bişey var bu kek tarifini yaptık peki en fazla ne kadar saklıyabiliriz bozulmadan çünkü yumurta bozulacak bişey ben yumurta haşlayıp bebek büsküvisi le  karıştırıp veriyordum en fazla 2 gün tutabiliyorum
Yumurta kekin içinde olduğundan bozulma olmuyor. benim tek sorun  rondada fazla çekmişim. un gibi oldu. ama çok güzel yiyorlar. ayrıca içine verirken yumurta ayrıca istersen koyabilirsin.

erssin

Üyemiz
Adı
Ersin
Soyadı
ALMALI
eline sağlık selahattin abi  alkisd alkisd alkisd
bunu ne kadar süre tutabiliyoruz

tülinaydın

Uzman Üyemiz
Adı
Tülin
Soyadı
AYDIN
Tarif için çok teşekkürler. Bu kekin içine yumurta sayısını arttırıp misal 15 adet kabartma tozunu kullanmayada biliriz ve belki birada tarçın... olsada yesek  ::)

kervanser

Sayfa Yöneticisi
Yönetici
Web sitesi
www.muhabbetkusuureticileri.org
Adı
Selahattin
Soyadı
GÜÇLÜ
vuslat06' Alıntı:
MEHMET BU KEKİ YAPTIKTAN SONRA KISA ZAMANDA ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE KURUTMAN LAZIM KEK YAŞ GİBİ OLURSA BOZULMA SÜRESİ KISALABİLİR BİRDE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM KEKİ KUŞUNUZUN  SAYISINI HESAPLAYARAK YAPIN AZ YAPIN SIK SIK YAPIN

hsn

Yeni Üyemiz
Adı
hasan
Soyadı
bayrak
ellerine sağlık abicim yanlız benim kuşlar kekin yanına çayda isterler :D gecen bi video izlemiştim muhabbet kuslarıyla ilgili yağlı yumurtalı,maydanoz gibi şeyler vermeyin falan diodu kuşlara şaştım.. ben hep maydanoz kek ne bulursam veriyorum keratalar kör ddeğirmen gibi ögütüyolar. dogrumu sizce?

mustafaozden2

Takipçi Üyemiz
Adı
Mustafa
Soyadı
Özden
Ellerine saglik Selehattin abi.Paylasimlarin sayesinde cok güzel bilgiler ediniyoruz..

babaçi

Takipçi Üyemiz
Adı
Coşkun
Soyadı
TIKIZ
yapan arkadaşlar yulaf unu'nu nerden buldunuz? bakmadığım market kalmadı envai çeşit un var yulaf unu yok....

yulaf unu koyulmasının amacı nedir?

muadili olarak hangi unu kullanabiliriz?