Ahmet SALMAN
Uzman Üyemiz
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:HAFTA SONU GELEN GİDEN ÇOK OLACAĞINI BİLDİĞİM İÇİN HAFTA SONLARI ŞEKERSİZ YAPIYORUM
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:HAFTA SONU GELEN GİDEN ÇOK OLACAĞINI BİLDİĞİM İÇİN HAFTA SONLARI ŞEKERSİZ YAPIYORUM
ahmet abe bize yollasaydın biz yeseydik abi elin hamuruyla iş yaparsan olacagı buAhmet Öndül' Alıntı:Paylaşım için teşekkürler Selahattin abi bende yaptım hiç kabarmadı rondoya attım rondada çekmeyince bende kargalara verdim afiyetle yediler.
Kardeşim bir kere daha Selahattin abinin tarifiyle yapacam malzeme eksiksiz.Güzel olursa kuşlarıma verecem güzel olmassa sana gönderem kargalara ver sevaba girelim. Ccihad çiçek' Alıntı:ahmet abe bize yollasaydın biz yeseydik abi elin hamuruyla iş yaparsan olacagı bu;D
Selahattin GÜÇLÜ' Alıntı:MUSTAFA BUGÜN GELEN ARKADAŞLAR GEÇEN GÜN GENE GELMİŞLERDİ O GÜNDE KEK YAPMIŞTIM O GÜNKÜ KEKİ AZ ŞEKERLİ YAPMIŞTIM
ARKADAŞLAR BAYAĞI YEMİŞLERDİ KEKİ ELLERİNDEN ZOR KURTARMIŞTIM ŞİMDİ BU YENİ YAPTIĞIM KEKİ ŞEKERSİZ YAPTIĞIMI PAYLAŞTIĞIM KEK TARİFİNİ OKUMUŞLAR TARİFTE ŞEKERSİZ OLDUĞUNU GÖRDÜLER KEKE ELİNİ BİLE SÜRMEDİLER BAZEN KEK TARİFLERİNİ ŞEKERSİZ YAPTIĞIMI BELİRTMEM İYİ OLUYOR YOKSA KUŞLARIN KEKİ ELDEN GİTMİŞTİ
Yumurta kekin içinde olduğundan bozulma olmuyor. benim tek sorun rondada fazla çekmişim. un gibi oldu. ama çok güzel yiyorlar. ayrıca içine verirken yumurta ayrıca istersen koyabilirsin.vuslat06' Alıntı:selahattin abi paylaşımın için tşk ederim kafama takılan bişey var bu kek tarifini yaptık peki en fazla ne kadar saklıyabiliriz bozulmadan çünkü yumurta bozulacak bişey ben yumurta haşlayıp bebek büsküvisi le karıştırıp veriyordum en fazla 2 gün tutabiliyorum
MEHMET BU KEKİ YAPTIKTAN SONRA KISA ZAMANDA ÇOK İYİ BİR ŞEKİLDE KURUTMAN LAZIM KEK YAŞ GİBİ OLURSA BOZULMA SÜRESİ KISALABİLİR BİRDE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM KEKİ KUŞUNUZUN SAYISINI HESAPLAYARAK YAPIN AZ YAPIN SIK SIK YAPINvuslat06' Alıntı:selahattin abi paylaşımın için tşk ederim kafama takılan bişey var bu kek tarifini yaptık peki en fazla ne kadar saklıyabiliriz bozulmadan çünkü yumurta bozulacak bişey ben yumurta haşlayıp bebek büsküvisi le karıştırıp veriyordum en fazla 2 gün tutabiliyorum