KUŞLARIN DİNLENMEYE ALINMASI

ayvalikmuabbet

Üyemiz
Adı
MURAT
Soyadı
TÜRKOĞLU
Merhaba arkadaşlar nacizane birkaç sorum olacaktı bilgisi olan arkadaşlar yanıtlayabilirse çok memnun olurum saygılar..

1.Kuşlarınızı dinlenmeye nasıl alıyorsunuz özellikle çok çifti olanlar mesela sayın Selahattin
  usta gibi olanlar nasıl yapıyor
2.Erkek erkeğe eşleşme olursa o erkekler bir daha başka dişi ile eşleşmez mi ?
3.Dişi dişi eşleşme içinde aynı olay geçerlimidir ?

Teşekkür ederim..

ERGÜNAHSAP

Uzman Üyemiz
Adı
Şahin
Soyadı
GÜNGÖR
Büyük salmalara dişi erkek karışık yada bir salmaya erkekler başka bir salmayada dişileri ayırarak dinlendirmaeye alabilirsiniz. Ben erkekleri ayrı dişileri ayrı salmalara alıyorum. Erkeğin erkekle yada dişinin dişiyle eş tuttuğunu ilk defa duyuyorum. Dah hiç öyle bir durum yaşamadım

sezgin

Uzman Üyemiz
Adı
Sezgin
Soyadı
Anıl
Murat bey erkek erkekle dişi dişiyle eş tutmaz eş tuttu dediğiniz sadece aralarındaki oyun benim fikrim bu

blackdevil41

Uzman Üyemiz
Adı
Hilmi
Soyadı
AKYILDIZ
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
Büyük salmalara dişi erkek karışık yada bir salmaya erkekler başka bir salmayada dişileri ayırarak dinlendirmaeye alabilirsiniz. Ben erkekleri ayrı dişileri ayrı salmalara alıyorum. Erkeğin erkekle yada dişinin dişiyle eş tuttuğunu ilk defa duyuyorum. Dah hiç öyle bir durum yaşamadım
  size öyle gelmiştir

cankarakoch

Uzman Üyemiz
Adı
Can
Soyadı
KARAKOÇ
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:
+1

baris.kahveci

Üyemiz
Adı
BARIŞ
Soyadı
KAHVECİ
uzun süre beraber yaşayan 2 erkekte  homoluk oluşabilir...örnegini ben yaşadım
saygılar

salihh

Uzman Üyemiz
Adı
salih
Soyadı
özkan
dediğiniz gibi durum herhalde yüzbinde bir ihtimal ::)

forumfrom

Üyemiz
Adı
Mehmet
Soyadı
Kıdır
Erkek erkeğe, dişi dişiye veya dişi erkeğe çiftleşmeler olabilir. Ama bu eşleşmiş olduklarını göstermez.

DarkLion

Takipçi Üyemiz
Adı
Güray
Soyadı
ÖZKUL
ÇİFLEŞENİ GÖRDÜM AMA EŞ ALANINI İLK DUYDUM. GÜVERCİNDE VARDI 2 ERKEK EŞ TUTMUŞTU COK TA GÜZEL YAVRU BAKIYORLARDI. DİNLENDİRME OLAYINI BEN YEDEK 10 15 DİŞİ KENARDA TUTUYORUM. DİNLENDİRECEĞİM DİŞİYİ DİŞİLERİN SALMASINA ALIYORUM YERİNE KIZGIN HAZIR DİNLENMİŞ DİŞİ KOYUYORUM. ERKEKLERİ ÇOK DİNLENDİRME TARAFTARI DEĞİLİM. ÇİFLEŞİYOR VE YEM KUSUYOR. İŞ DİŞİDE BİTİYOR. TABİKİ HERKEZİN KENDİNE HAS BİR  VERİM ALMA BİÇİMİ VARDIR.

aykutsüzer

Uzman Üyemiz
Adı
aykut
Soyadı
süzer
ŞAHİN GÜNGÖR' Alıntı:

ömertürk

Takipçi Üyemiz
Adı
ÖMER
Soyadı
TÜRKMEN
erkek erkekle uzun bir süre birlikte olunca dişilere karşı ilgisi azalabiliyor.

Yahya SAYIN

Uzman Üyemiz
Adı
Yahya
Soyadı
SAYIN
Benim kümesin doğrusu, sadece yuvalıgı almak, çiftler ayrılmadan aynı kafeste kalmalı...Eşleri birbirinden ayırmak hayvanları sitrese sokuyor, hatta sitresten dolayı hastalanıp ölende oldu...Geçen sene ben bunu yaşadım...