Kuşum aşırı hassas bu normal mi ?

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Merhaba ustalarım . Kuş yaklaşık 2 haftadır benimle, petshop vari bir kuşçudan aldım . Dışardan araba sesi gibi sesler gelince kıyameti kopartıyo .Evde müzik açıldığında hele. Ötmeye, olduğu yerde dönmeye ve atlayıp zıplamaya başlıyo . Korktuğunu düşünüyorum ben, elime alıp sakinleştirebiliyorum . Sizce nedeni nedir ve bu bir sorun mudur ? Ayrıca kuşu yeni aldığım için bilmiyorum, kuş kumu ve vitamin almalı mıyım ? Başlangıçta olmazsa olmaz denilebilecek vitamin var mıdır ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum :)

SALÜM

Takipçi Üyemiz
Adı
SALİM
Soyadı
DENK
:) Bendede  vardı birtane gecenin bir yarısı kıyameti koparıyodu sanki dersin birisi boğazlıyo:) sonra ışığı  açıp  konuşunca sakinleşiyodu

PePiPoLLu

Takipçi Üyemiz
Adı
Tamer
Soyadı
Kılıç
zamanlar alışırlar. Telaş etmene gerek yok. Vitamin işine gelirsek haftada 1-2 gün verirsen yeterlıdır. Zira fazla verirsen ishal olabilir

64bit

Uzman Üyemiz
Adı
Tugay
Soyadı
Dereli
Tamer KILIÇ' Alıntı:
zamanlar alışırlar. Telaş etmene gerek yok. Vitamin işine gelirsek haftada 1-2 gün verirsen yeterlıdır. Zira fazla verirsen ishal olabilir
Hangi vitamini almalıyım peki ?

speedy sarı

Uzman Üyemiz
Adı
Uğur
Soyadı
SARI
Merhabalar... Zamanla alışacaktır mutlaka 1 yada 2 ay kadar sürebilir belkide hatta... Vitamin olarakta 1 kuşun olduğu için genelde yaygın olarak kullanılan Avivit diyebilirim. Ne çok iyi ne çok kötü... Haftada 2 gün vermen yeterli olacaktır... Slm